Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RIDE

Először mozgásban a RIDE

A korábbi motorbemutatók után megérkezett a játék első játékmenet-bemutatója is.

2015.01.27. 11:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új trailerrel jelentkezett a RIDE, a Milestone készülő motoros játéka. A bejelentés óta ugyan több video is napvilágot látott, ezek általában a játékban található járgányokat mutatták be. Ma viszont megérkezett az első játékmenet-bemutató is, amelyben egy Aprilia RSV4 R ABS motor száguldozik a Sierra Nevada kanyargós pályáján. A játékban ezen kívül több mint száz más motor is helyet kap, ezeket négy kategóriába sorolták: superbike, supersport, naked és historical bike. A pályák is változatosak lesznek, hiszen körözhetünk városi és vidéki ringeken egyaránt, de megtaláljuk majd a leghíresebb történelmi versenypályákat is.
A RIDE PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül, megjelenésére március 20-án kerülhet sor. ■

RIDE
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
RIDE

hozzászólások (4)

totyak
totyak 2015.01.27. 12:40
Motoros játék manapság hiánycikk. Így meg főleg korrekt kiadás, hogy még a régi gépekre is jön.
barack1
barack1 2015.01.27. 14:51
Ez elég jól néz ki. Itt az ideje, hogy szép tájakon száguldozgassunk.
thri77
thri77 2015.01.27. 16:18
Hát izé. Motorsport fanatikus vagyok, azon belül is a motor a favorit. Tényleg kéne már egy jó motoros játék, de valahogy nem gondolom úgy, hogy ez lesz az. Kb. deja vu érzésem van, volt már hasonló próbálkozás PS2-n Turist Throphy néven. Az sem lett zajos siker (pedig a Polyphony akkor még topon volt), annak ellenére hogy a motorosok Gran Turismojaként emlegették előzetesen.

A grafika itt sem olyan rossza, de nem is áll leszakítós. Plusz úgy eleve nem annyira bízok a Milestone-ban. Utoljára akkor csináltak olyan címet, amire mindenki felkapta a fejét, mikor a Screamereket gyártották le. Az meg nem most volt.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.28. 10:41
Kicsit komolytalannak érzem a játékot, és nem tudom eldönteni hogy ez most árkád vagy szimulátor között hol lehet, mert irányításra olyan, mintha valaki billentyűzettel játszana, de árkádhoz képest meg hiányzik belöle az összerakott mozgás és a könnyű irányítás. Nekem valamiért abszolút nem jött be a videó, és kicsit olyan idejét múltnak érzem úgy magát a játékot. Grafikailag sincs a toppon, a zene ha tényleg ilyen lapos megy alatta akkor pláne nem szimpatikus, és a világ maga is teljesen idegen. Nekem ezek miatt nem igazán szimpatikus. De lehet a fő bajom az hogy nem hallom a motor hangját és ez megöli a videót :D
ajánlott olvasnivaló