Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Jön a LEGO Jurassic World és a LEGO Marvel's Avengers [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Jön a LEGO Jurassic World és a LEGO Marvel's Avengers
De új LEGO Ninjago is érkezik kézikonzolokra.

52270 levél
Válasz 15.02.04. 17:22 #51
Barthezz
Áhh, pedig hirtelen megörültem, hogy ingame videot is kapunk, aztán leesett, hogy még csak teaser...
2918 levél
Válasz 15.02.04. 16:59 #50
RAI*DEN
És íme itt a teaser a lego jurassic worldhöz.
52270 levél
Válasz 15.02.03. 01:38 #49
Barthezz
Nah igen, a spin-off filemkből is tuti lesz LEGO-játék. Csak tényleg nehogy a minőség rovására menjen. Mindenesetre a 3. résszel bebizonyították, hogy rengeteg potenciál és fejlődési lehetőség van a LEGO-játékokban. Nem bánnám, ha a stratégiai rész is visszatérne, mert az SW feldolgozások esetén ez teljesen adja magát a nagyobb csaták miatt.
652 levél
Válasz 15.02.02. 17:59 #48
thri77
Igen azokra. Mindharom resz utan lesz egy ha jol tudom.
806 levél
Válasz 15.02.02. 17:53 #47
SolidSnakeGH
Milyen side filmekre gondolsz? A Han Solo/Boba Fett projektekre?
652 levél
Válasz 15.02.02. 17:43 #46
thri77
Pedig szerintem se varjak be majd a trilogia veget. De lesznek a side filmek, azokkal esetleg lehet kooperalni.
52270 levél
Válasz 15.02.02. 14:34 #45
Barthezz
Igen, ez nekem is beugrott, az SW1-es játékkal még én is játszottam anno. A LEGO-koncepciótól ez viszont eltérne, mert szinte mindig több filmet dolgoznak fel egy játékon belül. Persze ha a profitmaximalizálás a cél, akkor SW részenként új LEGO játék, de ha ezt a tartalom megsínyli, azzal rontanának a LEGO franchise renoméján, ez a hozzáállás pedig nem jellemző rájuk.
806 levél
Válasz 15.02.02. 14:30 #44
SolidSnakeGH
Igaz, nem LEGO, de az egy rész-egy játékra egy példa.
52270 levél
Válasz 15.02.02. 14:26 #43
Barthezz
Igen, de ezt írom, hogy ez esetben csak egy rövid játékra futná. Persze nem láttuk még a filmet, lehet tele lesz annyi akcióval, amire önmagában lehet kb. 15 pályát építeni, de azért kicsi ennek a valószínűsége. A LEGO-SW trilógiában minden filmből 6-6 jelenetet dolgoztak fel és kb. a teljes filmek történetét felölelték így, nem nagyon lehetett volna már plusz pályákat beletenni úgy, hogy ne szakadjanak el a filmek eseményeitől.
806 levél
Válasz 15.02.02. 12:37 #42
SolidSnakeGH
Szerintem lehet bennük annyi kraft, hogy már az SW7-et is LEGO-sítsák, nem feltétlen várják be az új trilógiát.

Egy LEGO Minecraft mennyiben lenne rekurzív dolog?
52270 levél
Válasz 15.02.02. 10:14 #41
Barthezz
Ha már itt tartunk, ki milyen LEGO-játéknak örülne a legjobban, nekem most a Jurassic World révén az egyik kívánságom teljesül. Év végén viszont nagyon bízom egy LEGO Star Wars 4-ben! ^^ Egyetlen probléma vele, hogy mindig több filmet dolgoznak fel a LEGO-játékok, így lehet, nem lesz még annyi alapanyag, hogy teljes értékű játékot csináljanak belőle. Szóval vagy megvárják a 9. epizódot, de az még eléggé odébb lesz, vagy a Klónok háborúja sorozat újabb évadait is hozzáveszik (te jó Isten, most nézem, már a 7. évadnál jár ). Bár ez esetben meg elég erőltetett lenne a koncepció, hiszen történetileg nem kapcsolódna össze a sorozat az új SW-filmmel.
652 levél
Válasz 15.02.01. 22:08 #40
thri77
Örülök hogy megdolgoztál a jelenetekkel, de inkább csak egy smileyt biggyesztek ide.

A lényeget DervisHUN fogalmazta meg előtted jól:
"a konfliktusok nélkül nincs sok értelme a filmnek, és a korosztályos jelenetek hiányában kimaradnak a legmeghatározóbb/drámaibb jelenetek"

A Tom&Jerry nem jó példa, az előzőekben miatt. Ennél a sorozatnál nem lehet humorral feloldani az erőszakot, hiszen ez képezi az alapját. Szerintem kimaxoltuk a témát.
806 levél
Válasz 15.02.01. 21:46 #39
SolidSnakeGH
Humorosítással. Ha az erőszakot humoros formában tálalod, azzal enyhíted az élét (legklasszikusabb példa talán a Tom és Jerry).

SPOILER
Hirtelen jellegű brainstorming:
1.: Brant kilökik, de ponyvára esik rá és attól esik kómába, hogy visszarepül és a fejével kupán vágja a siker reményében kukucskáló Királyölőt.
2.: Viserys ittasan fenyegetőzik, a dothrakik udvariasságból ki akarják józanítani egy tál húslevessel, csak azzal nem számolnak, hogy a forró húsleves nem használ neki, tovább szunyókál, későbbi jelenetekben nem szerepel.
3.: erre első blikkre nem volt ötletem, aztán megjött: Mirri Maz Duur akar a Sárkányok Anyja lenni, megmutatni Danynek, hogy egy igazi vérmágus papnő hogyan is képes erre - erőfitogtatás. Betipeg a tűzbe, hirtelen lángra kap, megijed, a dothraikak csóválják a fejüket, majd leöntik egy kihűlt húslevessel. Dany bemegy a tűzbe, majd pózol a sárkányokkal a csodatétel után. Roll credits.

Ha jól dereng korábbi évekből, a LEGO játékokban is rengeteg eseményt humoros formára alakítottak át és úgy tálalták. Ilyen módon pedig simán megoldható lenne itt is.

Annyiban viszont totál igaz, hogy egyik LEGO-adaptáció alapanyag sem volt (és valszeg nem is lesz) 18+-os alapanyag, ilyen szempontból felesleges a témát tovább firtatni.

Mindenesetre a bennem élő fanboy örülne egy ilyen kiadásnak (megfelelő ratinggel), na.
208 levél
Válasz 15.02.01. 19:08 #38
DervisHUN
Azért egy Jurassic Park ha jól emlékszem 12es karikával jelent meg és hiába van benne ember evés, nem mutatnak belőle semmit és minden hasonló jelenetet a képzelő erőre bíznak.
Trónom harca viszont elég sok szempontból nem gyereknek való. Egyrészt maga a téma szerintem nem gyereknek való, a konfliktusok nélkül nincs sok értelme a filmnek, és a korosztályos jelenetek hiányában kimaradnak a legmeghatározóbb/drámaibb jelenetek. Gondoljunk csak vissza az első évadban már pár rész után a Starkok egyik tagjának kivégzésénél kivillantotta a fogait a sorozat, és ezzel a momentummal éri el az igazi zord hatását a sorozat. Ezt kicenzúrázni egyenes tilos volna.

Szóval nem hiszem hogy minden filmet lehet vagy célszerű legosítani.
652 levél
Válasz 15.02.01. 19:07 #37
thri77
Erőszakos mindkettő, csak máshogy. A Jurassic Parkban maga az alaptéma erőszakos, de mivel elrugaszkodott is ezért befogadhatóbb, nem véletlenül PG-13 (Jajj, kisfiam, tudod, hogy dinoszauruszok nincsenek is - magyarázza Apu a megszeppent Józsikának).

A GoT viszont keményen 18+-os. Nem csak hogy 10 percenként van egy szexjelenet (s még csak nem is gyengék), de brutális jelenetek vannak benne, ráadásul mutiban, egy kis válogatás + a bónusz.
Ezeket a történet szempontjából is fontos részeket hogy mutatnád be a gyerekeknek? Így? 1, 2, 3

Barthezz: +1. iszonyatosan sokat ártana a márkának egy ilyen húzás
52270 levél
Válasz 15.02.01. 19:03 #36
Barthezz
De a Jurassic Park nem 18+-os film. Ahogy az SW sem. És a Gyűrűk Ura sem. Nem az a lényeg, hogy le lehet-e finomítani a GoT-ot gyereknyelvre és nem is az, hogy találkozhatnak-e a sorozattal, vagy nézhetik-e gyakorlatilag a netről szülői kontroll nélkül a gyerekek. Hanem hogy az alapanyag, amiből LEGO-játék készül, 18+-os-e vagy sem. Ha meglépnék a LEGO GoT-ot, rengeteg támadás érné a franchise-t, erre meg nincs szükségük. A Disney is kijöhetne egy horrorfilmmel, közönsége is lenne rá, mégsem teszik, mert nem ezzel kapcsolták össze őket az emberek és felháborodást váltana ki széles körökben egy ilyen lépés tőlük.
806 levél
Válasz 15.02.01. 18:18 #35
SolidSnakeGH
Maga a LEGO Jurassic World is megkérdőjelezhető ilyen értelemben, hiszen itt is a kontextusban ragadozók támadnak/eszik meg az embert.

GoT esetében még mindig tartom azt az álláspontot, hogy a felnőtteknek szóló részt lecsupaszítva eladható a történet magja a fiataloknak is. Nyilván itt főként a forrásanyag(ok)ban lévő nyílt szexualitás megléte okozná a legnagyobb akadályt az adaptálás előtt, azonban az erőszak kezelése könnyen megoldható trancsír nélkül is (a kardvágásoktól a LEGO emberkék ugyanúgy széthullanának, mint mondjuk egy LEGO SW-s fénykardcsapástól).
652 levél
Válasz 15.02.01. 17:08 #34
thri77
Rég láttam a Gyűrűk urát. Van benne dugás, meg trancsír? Vagy esetleg Te melyik változatot nézted?

Ennyi erővel jöhet a LEGO Hatred is....
40 levél
Válasz 15.02.01. 17:00 #33
Lacroix89
Szerintem simán kivitelezhető,hisz a gyűrűk ura se éppen gyerek mese. A lego játék meg kb szinte mind1 miről szól,ha a gyerek csak a köritést látja
652 levél
Válasz 15.02.01. 16:49 #32
thri77
A Grimm mesék az más, ami elterjedt az már az erősen finomított változat.

Kizártnak tartom, hogy lesz hivatalos GoT LEGO. Lehet hallanak róla a gyerekek, de nem ismerik. Márpedig ha nem tudják miről szól, úgyse akarnak játszani vele. Azt is kizártnak tartom, hogy valaki véletlenül vegyen ilyen figurákat a gyereknek. Ha meg direkt, akkor meg nyilván más kérdés, mert a gyerek ismeri a sorozatot. Azt meg hogy gyerekbarát módon elmesélni a tartalmát elég naív gondolat. Vegyük csak azt az egyszerű esetet, amikor a gyerekbarát LEGO játék topikjába befut pár játékos kedvű felnőtt. vagy a gyerek utánanéz az új kedvenc LEGO játéka eredetének. Kontrollálhatatlan lenne az egész. Ugye ezt Te se gondoltad komolyan?
806 levél
Válasz 15.02.01. 16:25 #31
SolidSnakeGH
Ha a lenti LEGO figurák már elérhetők a nyílt közönség számára, akkor mondhatni ez a hajó már elúszott, hiszen ha apu-anyu direkt vagy laikusként indirekt módon vesz a gyerkőcöknek egy GoT LEGO csomagot, akkor is ugyanúgy kíváncsiak lesznek a lurkók, hogy kik ezek a figurák (főleg Sir Typesalot ).

Az meg, hogy nem ismerik az eredeti alaptudnivalóit legalább hallomásból, kevés valószínűségre utal, a közösségi csatornákon ömlesztik a Game of Thrones-t, még ha alaposan cenzúrázott családi környezetben élnek, akkor is biztos, hogy hallottak az univerzumról reklámokban/suliban/boltokban.

Szerintem tehát abszolút lehet létjogosultsága egy LEGO-játéknak, elő lehet adni ezt a történetet gyerekbarát módon is (amúgy is a Grimm-mesék többsége is eléggé 18+-os anyag, ha a virágnyelvet elhagyjuk és a konkrét történéseket vizsgáljuk, ld. Jancsi és Juliska gyerekevő banyája).
52270 levél
Válasz 15.02.01. 16:12 #30
Barthezz
Tudtommal egyáltalán nem jellemző a QTE a LEGO játékokra, legalábbis a Star Wars szériában nem volt és nem is illett volna bele. Átvezető gyanánt viszont biztosan benne lesz ez a jelenet.
652 levél
Válasz 15.02.01. 15:01 #29
thri77
+1: hogyan játszanának vele a gyerekek (még ha nincs is vér meg sex) ha nem ismerik az eredetit. Mert ugye Anyu meg Apu nem enged nekik nézni igaz?

A videós jelenetet QTE megoldással lehetne megvalósítani leginkább, de nem tudom ez mennyire jellemző a LEGO játékokra.
52270 levél
Válasz 15.02.01. 14:27 #28
Barthezz
Úgy értette sztem, hogy az alapmű gyerek által is nézhető legyen. Hiába lenne szoftosítva a játék, a LEGO játékok élvezhetőségének sztem alapfeltétele az eredeti mű ismerete, így a gyerekek továbbra is kiesnének, ami nem illik bele a LEGO-játékok koncepciójába.

A másik ponthoz pedig: Ezt a jelentet sztem nagyon nehéz lenne játékba átemelni, lévén egyetlen egy pici helyszínen játszódik. Ahogy az első részben sem tudom, hogyan lehetne a T-Rex első támadását átemelni. Pedig ezek valóban az egyik legjobb, gyerekként a legfélelmetesebb részek voltak a filmekben.

Mondjuk az első részből nem is tudom, hogy lenne meg 6 jelenet a játékhoz. A film első fele ott értelemszerűen nem igazán alkalmas a játék-verzióra, utána a T-Rex dzsip üldözős jelente az első, ami működne, aztán a kerítés előtti gallimimusok előli menekülés is jó alap lenne, ezután egy kinti raptor-vadászat, ezzel párhuzamosan bent a főkapcsoló felkapcsolása és menekülés kifelé a raptorok elől és végül a legutolsó raptoros jelenet a konyhában, majd az egész épületben, ami végülis 2 részre szedhető, így meg is van a 6 jelenet a játékhoz. Kíváncsi vagyok, eltalálom-e.
806 levél
Válasz 15.02.01. 12:10 #27
SolidSnakeGH
Sir Typesalot, ez nagyon jó!

LEGO Game of Thrones-t is könnyen össze lehet hozni LEGO-san a vér-erőszak-szex kombó nélkül is, itt inkább jogi értelemben kell megegyezniük a feleknek (HBO-s kooperációja tudtommal még nincs a LEGO-nak).

LEGO Jurassic Worldben egy bizonyos pályát remélek és várok már most nagyon.
52270 levél
Válasz 15.02.01. 09:26 #26
Barthezz
Hát akkor rajta, garantáltan nem fogsz ez esetben csalódni. Nekem mondom, a LEGO SW széria óriási élmény volt!
652 levél
Válasz 15.02.01. 00:08 #25
thri77
Van erre is workaround, már csak egy bátor vállalkozó kell, aki megjátékosítja (plusz pár tucat ügyvéd
208 levél
Válasz 15.01.31. 23:49 #24
DervisHUN
Szerintem azt nem fogják felkarolni, mert azért az összes Legósított mű valamennyire gyerek által is nézhető, viszont a trónok harca szerintem kicsit komolyabb alkotás, plusz nem film, hanem sorozat. De minden esetre az nekem is nagyon tetszene

Barhezz: Igen ebben igazad van. Lehet egy olyat kéne kipróbálnom ami igazán tetszett filmként!
40 levél
Válasz 15.01.31. 22:54 #23
Lacroix89
Jó pénz van a legosított filmekben.x év múlva jön a lego trónok harca is
52270 levél
Válasz 15.01.31. 19:45 #22
Barthezz
Tény, hogy rengeteg LEGO játék megjelenik, de ahogy írtam korábban is, mindenki csak azzal játszik úgyis, amelyik film közel áll hozzá. Így pedig nem gond a bőség zavara, legalább mindenki megtalálja a neki való epizódot. Engem pl. csak a 3 LEGO Star Wars érdekelt eddig és most a Jurassic World lesz a második ilyen.
2918 levél
Válasz 15.01.31. 18:59 #21
RAI*DEN
Pfuh, a Lego Racer mekkora játék volt! Mondjuk nekem a 2. része is nagyon tetszett, az elsőnél emlékszem, elég nehézkesen indultak be a dolgok, de aztán egyik kedvenc játékom lett.

Amúgy kicsit kezd már nekem sok lenni a Lego játékokból. Mondjuk ezekre mindig lesz igény, mert a lehető legnagyobb közösségnek szólnak ezek a játékok, de ettől függetlenül szerintem már nagyon unalmas. Egyedül a Lego Marvel superheroes-t játszottam eddig csak végig, és a többivel is maximum csak azért fogok játszani, hogy a Live profilomon minél több gamerscore figyeljen...
939 levél
Válasz 15.01.31. 18:22 #20
ivanova36
Ha már kooperatív és páros játék, elméletileg a Never Alone-nak is van koop része, de oda a másik játékosnak kontroller kell.
52270 levél
Válasz 15.01.31. 16:05 #19
Barthezz
Amúgy tényleg az a jó a LEGO-játékokban, hogy a téma ellenére nem csak gyerekeknek készülnek, hanem felnőttként is remek szórakozást nyújt. Persze ehhez szükséges az adott franchise iránti szeretet is. Egy LEGO Harry Potter pl. nem kötne le.
208 levél
Válasz 15.01.31. 15:16 #18
DervisHUN
Nekem alapvetően bejön a lego világ, nagyon sokat legoztam kis koromban. Anno a Lego Racer volt az egyik kedvenc játékom is. Viszont próbáltam a Lego Super Herot, illetve adtam még egy esélyt a Lego Harry Potter 5-7 -nek, de egyszerűen mindig ott tartok, hogy 20perc után mi kell kapcsolnom. Barátnőmmel is próbáltuk 2en, de úgy is unalomba fulladt. Vagy a sztorit ismerem túlságosan, vagy nekem ez kevés. De nem sikerült megszeretnem. Pedig tényleg nem értem mi a baj, mert külön semelyik részével nincs bajom, de egyben nem tud lekötni.
414 levél
Válasz 15.01.31. 15:14 #17
totyak
Csak így az EA Sports-ról jutott eszembe. Ugye ők is milyen sokáig hozták a FIFA-t még PS2-re is. Talán az idei az első, hogy arra már nem jött.
652 levél
Válasz 15.01.31. 13:12 #16
thri77
Egy ilyen cég exkluzivitását megvásárolni igen komoly lóvéba kerülne. Valamelyest lehet párhuzamot vonni szerintem az EA féle sportjátékokkal is. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne jönnének ki egyik fő platformra. Nagyon sok pénztől esnének el.

A Legonak ráadásul fő profilja továbbra is a kis műanyagkockák. Sokkal nagyobb piac, a 2-8 (de lehet 10?) éves korosztályt rendszerint nem engedik még a szülő olyan sokat(!) gépezni, szóval szerintem még mindig nagyot szakítanak a klasszikus játékok piacán. De biztos egyre komolyabb profit jön a videojátékos vonalból is. Éppen ezért nem lenne értelme kizárniuk egyik vagy másik platfromot, pláne nem mondjuk a Wiit. Mert ugye technológiailag nem annyira high tech játékok ezek, szóval gyakorlatilag minden létező platformra tudnak portolni.
52270 levél
Válasz 15.01.31. 12:55 #15
Barthezz
Igen, de ebből kiindulva mindenki úgy maximalizálná leginkább a bevételét, ha nem lenne exkluzív a címük (jó, a PC-s letöltések azért ronthatják az eladásokat más platformokra, ez igaz). Az exkluzivitások hátterében szinte mindig az áll, hogy az adott konzol gyártója pénzeli a fejlesztőket és ezt kéri cserébe. Szerencsére ez a LEGO esetén nem áll fenn, meg tényleg nem is lenne érdekük, hiszen van pénzük bőven más eladásokból és a korábbi LEGO-játékokból is.
652 levél
Válasz 15.01.31. 12:41 #14
thri77
Szerintem nekik nem áll érdekükben semmilyen exkluzivitás. A Legonak az a jó, ha minél szélesebb körben és minél több platformon elérhetőek a cuccaik. Amellett hogy a videojátékok is profitot termelnek, valahol a brand erősítése is a cél.
52270 levél
Válasz 15.01.31. 12:35 #13
Barthezz
Nah igen, kevés iylen játék van, ami mindenre kijön. Ráadásul egy időben. Nincs időszakos exkluzivitás, se tovább tartó fejlesztési idő, stb. Mégis jól jönnek a bevételek nekik, hiába nem trükköznek. Sok más kiadó is példát vehetne róluk.
414 levél
Válasz 15.01.31. 12:10 #12
totyak
Már évek óta minden sikeres játékból, vagy filmből készül egy Lego kiadás is, ami nem is probléma. Több dolog miatt is kedvelem a Lego játékokat. Egyrészt mert soha nem veszik magukat komolyan, mindigtele vannak poénokkal, másrészt meg ezek a játékok rendszeresen megjelennek minden egyes lehetséges platformra. És a Lego-ban ugye az a szép, hogy mindenütt ugyanúgy néz ki, alig vannak grafikai eltérések a platformok között.

Én egyébként leginkább egy Lego Racers 3-at várnék, de szerintem az esélytelen. Pedig nagyszerű volt az első része (a második kevésbé).
52270 levél
Válasz 15.01.31. 11:42 #11
Barthezz
Igen, így volt, szóval pontosabban én is a Complete Saga-t toltam végig, mivel nem csupán egyesítették a két addigi részt, de feljavították az első grafikáját is, valamint kiküszöböltek néhány bugot, megváltoztattak 1-2 pályát, ami az első részben túl nehéznek bizonyult (az eredeti változatuk bónuszként tért vissza, de nem is boldogultam velük), valamint csináltak egy HUB-worldöt a Mos Eisley fogadó helyszíneként. A 3. résre pedig kiforrott a profizmusuk, ahogy írtam korábban, az ottani HUB-world zseniálisan brutálisra sikeredett, rengeteg órát el lehetett vele lenni, anélkül, hogy a küldetéseket tolnád, másrészt az RTS típusú pályák baromi jó ötlet voltak. Úgy tudom, ez egyedülálló is a LEGO játékok terén.

Kíváncsi vagyok, a LEGO Jurassic Parkban miként adaptálják a filmeket. A pályák nagy része sztem menekülős típusú lesz és jó pár járműves pályát bele lehet tenni itt is. Az 1. részből ugyebár, amikor a T-Rex üldözi a jipet, a másodikból egyrészt szintén jipes vadászat, illetve a végén a T-Rex-es városi rész, ahol autóval kell a hajóhoz csalni, a 3.-ban meg esetleg a hajóval menekülős részt lehetne megcsinálni ilyen típusúra.
652 levél
Válasz 15.01.31. 09:52 #10
thri77
Hehe, akkor ez olyan, mint anno C64-en a Wizard Of Wor 2 playeres co-op-ja, amit mindenki vs-nek játszott, vagyis egymás ellen.
806 levél
Válasz 15.01.31. 07:33 #9
SolidSnakeGH
Hehe, ezzel a feature-rel az őrületbe kergettük egymást öcsémmel, egy idő után már nem is a pálya sikeres teljesítése volt a cél, hanem egymást rántogattuk le a mélybe

Örvendetes, hogy ezt tudták orvosolni a későbbi részekben.
939 levél
Válasz 15.01.30. 22:41 #8
ivanova36
A LEGO Star Wars Complete Saga-ban benne van 1-6-ig. Ugye volt a LEGO Star Wars 1, ami az 1-3as filmet dolgozta fel, volt a LEGO Star Wars 2, ami a 4-6-t, és volt a LEGO Star Wars 3 ami az animációs sorozatot, de az nem része a complete saga-nak.

Igen, lassan mindegyik filmről kihoznak egy LEGO játékot ami említésre méltó bevételt ért el, de a játékokon is látszik a fejlődés. Pl az elsőkben még nem lehetett külön rohanni csak egy képernyőn tudtatok mozogni. És bizony néha egyik lerántotta a másikat és kinyírta ha nem volt meg a kellő összhang. Ezt talán a Lego Harry Potter 4-7 vagy melyikben már orvosolták. Ha különváltok a képernyő és kettéhasad és kb osztott képernyőn megy tovább a kalandozás, míg össze nem futtok ismét.
52270 levél
Válasz 15.01.30. 20:41 #7
Barthezz
Én is bízom benne, hogy még ha a film gyenge is lesz, a játék jól sikerül (ezt történt a LEGO Star Wars III esetén is, mint korábban írtam). Meg hát az első 3 rész már eleve adott. ^^
806 levél
Válasz 15.01.30. 20:29 #6
SolidSnakeGH
Nagyon jó alapanyagokat dolgoznak fel, de én is sokallom a felhozatalt.
Van már Indiana Jones, Harry Potter, Gyűrűk Ura, Hobbit, Marvel Heroes, Batman, stb., stb.
652 levél
Válasz 15.01.30. 20:20 #5
thri77
Ritka, hogy valaki ennyire hű a feldolgozott franchise-hoz.
Viszont csak én érzem úgy, hogy kicsit kezd elszaladni a ló a LEGO játékokkal? Nem fogják kiégetni a témát? Mondjuk a Jurassic Park feldolgozása ziccer, idén megint a dinókról szól majd pár hétig minden. S talán a LEGO változat feledtetni tudja majd, a film (trailer alapján következtetett) idétlenségét.
52270 levél
Válasz 15.01.30. 20:05 #4
Barthezz
Jáááj de jó! ^^

Nekem is a LEGO Star Wars sorozat volt az egyetlen LEGO adaptáció, amit játszottam eddig, sztem mindhárom rész zseniálsira sikeredett. Az első kettő azért, mert teljesen hűen végigkövette a filmek sztoriját és hatalmas élmény volt újrajátszani őket, ráadásul rengeteg poén és utalás közepette. A 3. rész pedig, bár az animációs sorozat nem érdekelt, talán a legjobbra sikeredett, köszönhetően a stratégiai rész bevitelének, valamint az óriási bejárható, rengeteg secretet rejtő HUB-worldnek (ami egy űrhajó volt, de át lehetett róla később repülni egy birodalmi űrhajóra is), ami így kb. egy teljesen nyitott világú, szabadon bejárható új játékot jelentett.

Azóta pedig többször is eszembe jutott, mennyire jó ötlet volna a Jurassic Park filmek sztoriját is LEGO játékba átültetni. Hát ez most végre teljesült.
806 levél
Válasz 15.01.30. 19:54 #3
SolidSnakeGH
PS3-ra kellene majd beszerezni egy jó LEGO játékot (SW 4-5-6 akkor jó, azt mondod?) és rávenni a feleségem a Birodalom leigázására (ha már a Heavy Rain-re rávettem, egy kis LEGO nem árt meg ).

Gondolom a cikkben említett két adaptációt a blockbusterek megjelenéséhez fogják igazítani (kicsit utánanéztem, a tavalyi kedvencemből, a Guardians of the Galaxyből nem készült LEGO játék ).
939 levél
Válasz 15.01.30. 19:44 #2
ivanova36
LEGO Star Wars esetében megismétlődött az, ami a filmekkel Az 1-3 gyengére sikerült, ellenben az 4-5-al szembe persze ebben a sorrendben jöttek ki anno és ugye a "második" rész a 4-6 már az első tapasztalatai alapján készült, így még élvezetesebb volt. És persze a felejthetetlen LEGO humor. Plusz nem kell hozzá gyerek, barátnővel, feleséggel is ki lehet próbálni ha sikerül leültetni elé. Érdekes megtapasztalni milyen is a csapatmunka

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.