Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» StarDrive 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: StarDrive 2
Tovább a korábban már kitaposott intergalaktikus ösvényen.

StarDrive 2

StarDrive 2
A legutóbbi StarDrive 2 cikkek, hírek
1927 levél
Válasz 15.04.11. 12:43 #5
warcat
No, én jókat játszok vele.
Az AI-ra nincs panasz,van kihívás bőven,sőt hotfixet kellett kiadni,hogy az easy mode könnyebb legyen,normalon meg sorra kikapnak az uborkák.
Sajnos a gyakorlás helyett a panaszkodást választják,nem mondom,hogy teljesen alaptalan,de jó tervezéssel és MoO2 tapasztalattal teljesen jól lehet bírni,annyi gondom van jelenleg,hogy gyakorlatilag otthonra is kell egy teljes flotta védekezésre,és ez a Command Pointok szűkössége miatt nagyon nehézkessé teszi az offenzívát.

MoO2 nagyrésze visszaköszön új köntösben,de remek hozzátoldásokkal.Nagyon tetszik,amikor a saját tervezésű kis flottám ledarálja a hasonló vagy nagyobb erőkkel támadó ellent.És rengeteg taktika működik,ugyanakkor gyakran alakítani kell ahhoz,amit az ellenfél használ.Pl a Codrazine rakétákkal teletömött hajókat hoz,ezek a sima alap lézerágyús,közelharcra tervezett hajókat messziről felaprítják mire odaérnének.
2 hordozót átalakítottam mobil AA üteggémezek beparkolnak a flotta elé,és szépen leszedik az iszonyatos mennyiségű rakétát ami csak úgy özönlik feléjük.Hátulra be van parkolva 4 Particle Cannon-os fregatt,ezeknek brutális hatótávolsága van,és szépen kilövik az ellent.

A csaták valós időben zajlanak,és le kell játszani őket,addig minden más áll a világban.Természetesen van auto resolve.A körök meg nagyon érdekesen vannak megoldva,a space-t ha folyamatosan lenyomva tartod,gyakorlatilag folyamatosan peregnek a körök,nem kell várakozni,nagyon gyors.Természetesen lehet szépen,egyesével is.
6388 levél
Válasz 15.04.10. 00:24 #4
Beny12
Remélem, hogy itt kicsit tökösebb lesz az MI Jól sejtem, hogy ha belebonyolódsz egy csatába, akkor azt le kell játszanod, mielőtt továbbmenne a játék? Vagy a párhuzamos menedzselést hogy oldották meg, ha egyáltalán lehetséges a csatát és a csatán kívüli dolgokat egyszerre menedzselni?
1927 levél
Válasz 15.04.09. 21:20 #3
warcat
Sajnos csak este-éjjel tudom kipróbálni(már várom pár hete),de az ajándékokra is él a Stardrive 1 megléte esetén kapott -33% ár,igény esetén 18.75€-ért tudom venni.
1952 levél
Válasz 15.04.09. 20:09 #2
GeryG
Én egyelőre csak egy korai változattal próbálkoztam, amin azért érződött, hogy még elég félkész, így nem mernék messzemenő találgatásokba bocsátkozni, hogy az MI milyen lesz.
A körökre osztott játékmenet viszont már ebben is érezhetően áttekinthetőbbé, kezelhetőbbé tette a játékot. Ez persze abszolút ízlés kérdése, de tény, hogy így picit könnyebb a birodalom menedzselése. A csaták persze most is realtime zajlanak, szóval ott azért figyelni kell.
6388 levél
Válasz 15.04.09. 15:56 #1
Beny12
Nálam teljesen feledésbe merült, biztos kipróbálom majd.

Körökre osztott játékmenet: Ha jól emlékszem az első realtime volt, szóval ez érdekelne jobban, mi a véleményed róla? Az előző részhez képest mit ad pluszba, vagy éppen mit vesz el a játéktól? Tetszett, hogy minden megy a maga tempójában (vagy éppen gyorsítva), de a végjátékra már elég sokat kellett legózni és megállítani a játékot, hogy átgondoljam melyik lépést mi fogja követni. Ez talán jó irányt vett most.

Az AI milyen? Talán 1-2 nép volt, akik agresszívabban támadtak, de a többség csak gyűjtötte a hajóit az anyabolygó körül, és semmi pénzért nem akartak segíteni a szövetségesüknek.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.