Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A semmiből jött a DiRT Rally korai változata [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A semmiből jött a DiRT Rally korai változata
Néhány napja már szárnyra keltek pletykák, miszerint a Codemasters folytatja népszerű rallys sorozatát, mára pedig meg is érkezett a korai változat.

DiRT Rally

DiRT Rally
A legutóbbi DiRT Rally cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 15.04.28. 16:23 #4
balays82
Valóban meglepő, ha azonban tényleg az a Codemasters célja, hogy a rajongói visszajelzések alapján alakítsa ki a végleges játékot - márpedig így tűnik - akkor ez elvileg egy jó módszer. Másrészről pedig feltételezhető, hogy a jelenlegi formájában és készültségi szinten relatíve nem került sokba a fejlesztés, így amennyiben valamiért nem termel elég bevételt, akkor olyan sokat nem is buknak rajta. Kicsi tehát a kockázat, amiből persze olyan következtetést is le lehet vonni, hogy nincs a legjobb anyagi helyzetben a cég. Ezen sem csodálkoznék, mivel az F1 sorozat népszerűsége is eléggé leszállóágban van éppen, ahogyan az utóbbi két Grid fogadtatása sem volt a legjobb.
1025 levél
Válasz 15.04.28. 12:10 #3
Sityi
Ha a CMR 1-2 szintjét modernizálva tudja hozni, szerintem zajos siker lehet.
Valamint ugye nem csak én vagyok meglepve azon, hogy egy nagy névnek számító fejlesztő-kiadó Early Accessben hoz ki egy játékot?
6 levél
Válasz 15.04.27. 23:10 #2
scch
Ha tényleg visszatér a rallys gyökerekhez, annak nagyon örülnék. Hiányoltam ezek az utóbbi Dirt részekből. Persze voltak küldetések rá, de azért nem volt az igazi.
5230 levél
Válasz 15.04.27. 20:25 #1
Skorpio90
Ámulok és bámulok.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.