Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DiRT Rally

A semmiből jött a DiRT Rally korai változata

Néhány napja már szárnyra keltek pletykák, miszerint a Codemasters folytatja népszerű rallys sorozatát, mára pedig meg is érkezett a korai változat.

2015.04.27. 19:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Általában egy játék marketing kampánya az előzetesen megszellőztetett hírekkel, majd a hivatalos bejelentéssel veszi kezdetét. Ezt követik az első képek és videók, majd manapság a demók helyét átvevő korai változat megjelenése, végül pedig a végleges kiadás premierje – jó esetben nem sok évvel később.
Nos, a Codemasters legújabb projektje esetében nem igazán tartotta be ezt a menetrendet. Az igaz ugyan, hogy az elmúlt napokban már lehetett pletykákat hallani, miszerint a kiadó folytatni kívánja népszerű rallys sorozatát, ám ma nem a hivatalos bejelentésre került sor, hanem a korai változat megjelenésére. A DiRT Rally kizárólag PC-re érhető el a Steamen keresztül, ahol némi információt is kapunk róla. A korai változatban 14 autóval 36 pályán száguldozhatunk, de természetesen a következő hónapokban ingyenes frissítésekkel ezek a számok folyamatosan nőni fognak. A pályák három helyszínen (Wales, Monaco és Görögország) vannak elosztva, mindegyiket több időjárási helyzetben és napszakban is kipróbálhatjuk.
Több játékmód, új fizikai motor és vezetési modell, csapatmenedzsment, autótuning és törésmodell is várja, hogy a virtuális pilóták felfedezzék őket. Ezeken túl elérhető a játék gépigénye is, ami egész barátságosnak tűnik:
Minimum gépigény:

  • Processzor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz vagy AMD Athlon X2
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GT 430 1 GB vagy ATI Radeon HD5450 1 GB vagy Intel HD4000
  • Merevlemez: 35 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7/8 64bit

Ajánlott gépigény:

  • Processzor: Intel Core i5-4670K vagy AMD FX-8150
  • Memória: 8 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 780 vagy AMD Radeon R9 290
  • Merevlemez: 35 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7/8 64bit

A DiRT Rally korai változata tehát már most elérhető a Steamen, ahol május 4-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. A végleges kiadás megjelenéséről egyelőre nincs hír. ■

előző
következő
A semmiből jött a DiRT Rally korai változata
A semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változataA semmiből jött a DiRT Rally korai változata
DiRT Rally
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DiRT Rally

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2015.04.27. 20:25
Ámulok és bámulok.
scch
scch 2015.04.27. 23:10
Ha tényleg visszatér a rallys gyökerekhez, annak nagyon örülnék. Hiányoltam ezek az utóbbi Dirt részekből. Persze voltak küldetések rá, de azért nem volt az igazi.
Sityi
Sityi 2015.04.28. 12:10
Ha a CMR 1-2 szintjét modernizálva tudja hozni, szerintem zajos siker lehet.
Valamint ugye nem csak én vagyok meglepve azon, hogy egy nagy névnek számító fejlesztő-kiadó Early Accessben hoz ki egy játékot?
balays82
balays82 2015.04.28. 16:23
Valóban meglepő, ha azonban tényleg az a Codemasters célja, hogy a rajongói visszajelzések alapján alakítsa ki a végleges játékot - márpedig így tűnik - akkor ez elvileg egy jó módszer. Másrészről pedig feltételezhető, hogy a jelenlegi formájában és készültségi szinten relatíve nem került sokba a fejlesztés, így amennyiben valamiért nem termel elég bevételt, akkor olyan sokat nem is buknak rajta. Kicsi tehát a kockázat, amiből persze olyan következtetést is le lehet vonni, hogy nincs a legjobb anyagi helyzetben a cég. Ezen sem csodálkoznék, mivel az F1 sorozat népszerűsége is eléggé leszállóágban van éppen, ahogyan az utóbbi két Grid fogadtatása sem volt a legjobb.
ajánlott olvasnivaló