Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin's Creed: Syndicate

10570 levél
Válasz 17.11.26. 21:12 #73
davkar9
Fogat designert büntetéséhez tartom magam, viszont ettől függetlenül is egy feledhető epizód, olyan rogue szint. A kor pedig nem lett volna rossz, a karakterek (főleg ezzel a váltogatással, ajánlott küldikkel) tetszettek, de a történet elég béna volt. AC2, de mintha még a unity előtti többi részben is időben haladtunk volna előre, itt csak be lett vágva néhány főküldi a szirszarok gyűjtögetése közé. BF leárazás kapcsán bedobtam a season passt is, amit kicsit sajnálok utólag. Az utolsó marharózsa lazán ment a legszörnyűbb dlc élmények közé. Gagyi, bugos, borzalmas. A hasfelmetszős már valamivel jobb volt.

A legjobban a meglepetés*? (helixhez kötött vagy mindig elérhető?) küldit élveztem, ez volt a játék fénypontja.

*SPOILER
WW1
10570 levél
Válasz 17.11.22. 21:08 #72
davkar9
Karóba húzatnám azt a férget aki ezt a kurva fogatversenyt kitalálta. De úgy istenesen, hogy még ficánkoljon egy kicsit, a hegye az arcán jöjjön ki meg minden egyéb durvaság. Még fejlesztéssel is állandóan behozhatatlan fél lófejnyi előnyre tesz szert a szájbavert ai. Ugye nincs semmi acsi, történeti rész vagy egyáltalán bármi hatása? Mert akkor hagyom inkább a faszba, kapok pénzt és xpt máshonnan, az agyvérzést pedig nem éri meg...

Az ikrek szimpatikusak amúgy, de maga a "játék" egy lelketlen tételpipálgatás. Jelenszálat már megint csak odaszarták a "híradós csajjal", de a múltbéli részhez se adtak túl sok kapaszkodót az in medias res kezdéssel. Kicsit jobban megerőltethetnék magukat, kevés már ez a gonosz templarok ötlet. Kár az ikrekért, mert tényleg jó karakterek, erre el vannak pazarolva egy ilyen semmilyen epizódban.
950 levél
Válasz 17.01.29. 17:17 #71
Dbz
Értem, köszi! Azért kérdem, mert az alapot PS4-en játszottam végig, de ezt a 2 DLC-t pedig PC-n fogom.
33702 levél
Válasz 17.01.29. 12:35 #70
Creativ3Form
Főmenüs elérős. Legalább is a Hasfelmetszős tuti, a másikra már nem esküszöm meg. De azt nem tudom, hogyha nem játszottad végig a fősztorit teljesen, akkor is enged e belépni vagy csak akkor, ha elértél a fősztoriban egy bizonyos %-ig...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
950 levél
Válasz 17.01.29. 10:18 #69
Dbz
A két DLC (Jack és a Dreadful) játszásához végig kell játszani az alapjátékot is, vagy el lehet érni pl. a főmenüből közvetlen?
33702 levél
Válasz 16.03.26. 20:41 #68
Creativ3Form
Assassin's Creed Syndicate - The Last Maharaja Launch Trailer

Jobb volt mint a Hasfelmetszős DLC (ami mondjuk nem nagy szó, mivel az egy raklap szar), de még így is messze van a jótól. Az alapjátékkal elégedett voltam és javította nálam az Unity okozta csorbát, de a két DLC nem érte meg a pénzét. ,Az viszont nevetséges, hogy tele van bugokkal. Nem egyszer teljesen ki kellett lépnek a játékból, mert a küldetés után beragadt a játék, és a karakterem meg se mozdult, de rendszeres videók betöltése előtti villódzás, illetve tárgyakba szorulás is nem egyszer előfordult. Hihetetlen, hogy ezek a hibák rendre az összes részben megtalálhatóak és ennyi év után se képesek kijavítani.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
42 levél
Válasz 16.02.05. 16:41 #67
Metontour2
Köszi azért! Engem az AC3 magyarítása elriasztott ezért érdeklődöm.
5095 levél
Válasz 16.02.05. 16:24 #66
subject17
Okés, akkor inkább várj meg valaki mást, nem akarok téves infót mondani.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
42 levél
Válasz 16.02.05. 16:20 #65
Metontour2
Engem a pc érdekelne.
5095 levél
Válasz 16.02.05. 15:59 #64
subject17
Az XOne verzióban a főmenüből átállítható teljesen angolra (HUD stb.), és külön a felirat is, PC-n nem játszottam, de a cdgalaxis leírása alapján ez megvalósítható. De többiek esetleg megerősíthetik/cáfolhatják ezt.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
42 levél
Válasz 16.02.05. 15:53 #63
Metontour2
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy az itthon is kapható verzióban van full angol választási lehetőség?Értem full angol menü,hud és felirat?Max csak a felirat magyar, cseh,lengyel?
11397 levél
Válasz 15.12.06. 15:01 #62
Lacko
Mi az a Memory 10: Family reunion?
33702 levél
Válasz 15.12.06. 00:33 #61
Creativ3Form
Kissé késve bár, de a végére értem a PS4-es változatnak. Nem gondoltam volna, hogy ennek a vége alulmúlja majd az Unity befejezését, de összejött neki. Az csak egy dolog, hogy a játék kihívás faktora a 7. szekvenciától kezdve kb. a nullára csökken, de hogy maga a finálé is ennyire könnyű és semmilyen legyen, azért az már kicsit na. Apró pozitívum ezzel kapcsolatban talán, hogy a jelen szál befejezése végre legalább ütött. Kér a végéért, mert ezt leszámítva azonban piszkosul megvagyok elégedve. Picit féltem, hogy a kezdeti lelkesedésem majd ugyan úgy elhal, mint az Unity esetében (én még AC játék alatt annyit nem unatkoztam, mint azon) de végül nem így lett. London világa és atmoszférája azonnal beszippantott és a végéig nem eresztett sőt. Olyan szintű volt ez a beszippantás, hogy még a Season Pass-ra is befizettem, pedig nem szoktam ilyet csinálni. De itt tovább akarok még kalandozni és nem csak a már most is jelen lévő apró elfoglaltságokkal, hanem bizony további sztori DLC-kel. Reméljük ezek közül a Hasfelmetsző Jack DLC minél előbb megérkezik.
Összességében tehát én ajánlom minden AC fannak még azoknak is, akik hozzám hasonlóan csalódtak a tavalyi részben.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11397 levél
Válasz 15.12.05. 17:14 #60
Lacko
Érdekes, de én pont fordítva érzem. Én egyszerre vettem meg a Unity-t és a Syndicate-et (tehát a Unity-ben már nem volt annyi bug mint megjelenéskor, a Syndicate meg épp most jelent meg - szóval még akad benne), de Párizs sokkal hihetőbb, életszerűbb és főleg assassinosabb, mint London. Ahogy te is írod, London már iparosodott, széles utcák, nincsenek undorító sötét zugok.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem élvezem a Syndicate-et (most fejeztem be az I. világháborús Tower Bridge környékét és még az is nagyon tetszett). Egyszerűen csak egyre jobban távolodunk Firenzétől. És attól, amit ott éreztem.

Olvastam, hogy Arno sokaknak nem jött be - és Ezioval összehasonlítva meg is értem - nade a Frye tesókhoz viszonyítva? Szerintem semmivel sem rosszabb. Sőt Jacob elhivatottságát az assassinok felé messze felülmúlja Arno bosszúszomja.

Nem tudom hova halad a dolog, de jobb lenne időben visszalépni, mert egy-két rész és a következő assassint Sam Fishernek fogják hívni. Például egy középkori Prága rohadt jó lenne helyszínnek.
2029 levél
Válasz 15.12.05. 09:42 #59
Aribeth
Úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak az Ezio-trilógiát követően csak a páratlan évek jönnek be:
2012 AC3 - vannak jó újításai, de az egész szürke
2013 AC:BF - az AC3-at továbbfejlesztve létrehoznak egy rendkívül szórakoztató gyöngyszemet (még ha a klasszikus assassin témakört épp csak messziről szagolgatja is)
2014 AC:U - ismét visszatérnek az egy gigászi helyszín témához, a város hatalmas, mozgalmas, a Nostradamus rejtélyekkel visszahoztak valamennyit a misztikumból, csak az egész egysíkú, ismételten gyengék a karakterek, és a történet sem nagy eresztés
2015: AC:S - és akkor a Unity, mint prototípus hibáit kijavítva ismét összedobtak egy szerethető játékot

Nagyon szkeptikus voltam a Syndicate-tel szemben, de végre megint azt érzem, hogy van lelke a játéknak. A szerencsétlen vérszegény Párizzsal szemben London lebilincselő, változatos, színes*, a második ipari forradalom hajnala jó témaválasztás volt, mert keményen steampunk hangulatot ad a játéknak, a testvérek kedvelhetőek, a köztük való váltogatás teljesen jól van megoldva. Továbbá könnyed, nem veszi halálosan komolyan magát (rátok nézek, AC3 és Unity). Az egyetlen panaszom az, hogy a templar-assassin témakör itt is kezd úgy elsikkadni, mint a BF-ben, nincsenek erős antagonisták, és az AC cím gyakorlatilag csak egy keretet ad ahhoz, hogy végig lehessen kötéltáncolni egész Londont.

* És van olyan, amikor csak kiülök a mozgó vonat tetejére, és nézegetem a várost.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
3762 levél
Válasz 15.11.28. 10:23 #58
gregmerch
Igen, nagyjából mindenben egyetértek. Mondjuk PS4-en, kontrollerrel nem nagy ördöngösség a gyors váltás, még ha kevésbé praktikus is.
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
11397 levél
Válasz 15.11.28. 08:22 #57
Lacko
A Unity-ben bevált módszer volt, de itt kissé nehézkesnek érzem.
Harcolok úgy, hogy eleve a dobókésen vagy a pisztolyon van a tool, aztán amikor rám törnek csomóan, akkor váltsak át smokebomb-ra és aztán tűz.

Unity-ban a lövés pisztolyon volt, a bomba meg smoke-on. Így mentem harcolni és külön gomb volt a bombára és a külön a lövésre. Az sokkal praktikusabb volt.

Viszont úgy érzem, meg kell ezt tanulnom mégis, mert kezd komolyodni a nehézség.
33702 levél
Válasz 15.11.27. 15:49 #56
Creativ3Form
Ahogy előttem is írták, smoke bomb. Én mindegyiknél ugyan azt a taktikát alkalmaztam. Amikor nekiiramodott volna, beleeresztettem egy sorozatot a stukerrel, ettől megtorpant, közelebb mentem, megcsaptam párszor a szablyámmal, ekkorra kb. odaértek a csatlósai, itt jött tőlem a smoke bomb, és ennek a felhője alatt, szépen legyalultam őt is meg a csatlósait is. Egyszer fordult csak elő, hogy a delikvens eltudott menekülni, mivel harc közben elcsapott egy szekér és mire magához tért a karakterem, már elfutott.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5095 levél
Válasz 15.11.27. 13:10 #55
subject17
Smoke bomb.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
11397 levél
Válasz 15.11.27. 08:30 #54
Lacko
Kösz. Pont most figyeltem meg ezt a technikát a temze elfoglalásánál. Viszont azért olyan sokat nem nyertem vele, mert utolértem, elkezdtem harcolni, majd megjelent egy 15-20 embere, akik ugyan úgy szopattak. Persze kinyírtam végül a ribancot, de azért fogyott közben az orvosság is rendesen.
5095 levél
Válasz 15.11.26. 20:29 #53
subject17
Gang war előtt megölhetőek már amúgy a főnökök sima assassination technikával. Néha, egy-egy terület elfoglalása után megjelennek, beszólnak, aztán elfutnak, ott egyből ki lehet iktatni őket, aztán gang war során már csak pár sima ellenfelet kell csépelni.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
3762 levél
Válasz 15.11.26. 15:04 #52
gregmerch
Gang War-ban nekem eddig előbb voltak a sameszok, és a végén a főnökök. Mindegyikhez tök más taktika kellett. Ha arra rájössz, akkor pikk-pakk ki lehet készíteni, addig viszont nagy szívás lehet velük. (Az is igaz, hogy főleg a küldiket tolom, kevésbé vagyok rajta a város elfoglalásán - egyelőre.)
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
11397 levél
Válasz 15.11.26. 14:59 #51
Lacko
Kb nekem is ez a taktikám (de Unity-ben kiegészült azzal, hogy egy-két gazfickót elkapok ezzel a megbolondítóval és hagyom, hogy egymást kaszabolják).

Viszont pl Gang-war-ban, (amikor elfoglalsz egy kerületet), akkor a boss-fightban betesz egyedül a főnök és csomó ellenség közé. Ilyenkor kéne a counter-shot, mert amíg csépelem a boss-t, addig a többi ellenség szépen lövöldöz rám.
3762 levél
Válasz 15.11.26. 14:55 #50
gregmerch
Igen, az a fősztori során lesz elérhető, viszonylag hamar (4-es szint körül).

Én amíg lehet a tetőkön/magasban osonok, illetve a kötélkilövő segítségével közlekedek, és távolról csendben iktatom ki a delikvenseket (mind a háromfélét ). Aztán mehet egy füstgránát a sűrűjébe, és egy jól irányzott double assassination kíséretében érkezem le . Utána jöhetnek a kombók, meg a csihi-puhi. De ha van a közelben árus, néha kislisszolok feltölteni a készleteket, és mehet tovább a móka. Ha nincs módom eltűnni fölfelé, akkor meg a pisztoly és a dobótőrök tudnak sokat segíteni közelharc közben is.
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
11397 levél
Válasz 15.11.26. 14:22 #49
Lacko
Köszi a válaszokat!
Közben azért tanulgatom én is. Egyelőre a counter-shot továbbra sem megy. De nézegetve a videókat, ezzel nem vagyok egyedül. Pedig már megvettem az automatic headshot counter shot skill-t is, úgyhogy elvben simán kéne menni, de nem.

Erdetileg úgy terveztem, hogy nem haladok a sztorival (nehogy úgy járjak, mint a Unity-val, hogy tök váratlanul véget ér a fősztori szál), de látom, hogy a bénitó dart-hoz azért haladni kell picit.
3762 levél
Válasz 15.11.25. 10:36 #48
gregmerch
A hülyítő dárdát Alexander Graham Belltől kapod egy küldetés kapcsán.

Hát, én csak verekszem, meg kombózok ezerrel, nemigen figyelek a counter izékre .

Most látom a többi kérdést:

Igen, XP-t kapsz pl. bandaközpontok elfoglalásáért is, meg mindenféléért. AZ is beszédes, hogy viszonylag a játék elején a 3-as, vagy 4-es mellett a 8-as szekvencia válik elérhetővé, amihez azonban jó táposnak kell lenni. Ilyenkor elmehetsz várost uralom alá vonni, bandát fejleszteni, meg ilyesmiket csinálni akár a küldetések figyelmen kívül hagyása mellett is. Meg ugye össze is szedhetsz mindenfélét.

Úgy emlékszem feloszlatható a banda, ami követ, de meg nem mondom, melyik gombbal kell. Az én cimbóim sosem bírták sokáig - rendszerint ahhoz kellettek, hogy talajszinten minél nagyobb galibát okozzanak, míg én biztos távolból ügyködtem, vagy osontam.

A perkek valahogy így működnek.

Én főleg magunkat (Jacobot és Eviet) fejlesztem, a bandát kevésbé. De gyógyszer, meg ilyenek alapból kellenek. Ha jó tápos leszel, jöhetnek a Bástyák ...

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
11397 levél
Válasz 15.11.25. 08:31 #47
Lacko
Na az 5-ösre megtudtam a választ (hátha mást is érdekel): az egyik pályaudvaron van egy hermafrodita keménykalapos nő (fekete alapon sárga N-betű jelöli a térképen), vele kell beszélni és onnantól vannak a szekér-rablások. Sajnso azok is lefogynak a térképről, de azért addig adnak XP-t meg pénzt. Utána meg random néha megjelennek az utcákon, csak igyekezni kell, mert azok mozognak. Viszont most a sztoriban haladás nélkül tudtam két szintet ugrani.

De vannak új kérdéseim:

6. Berserk - mikortól vagy hogyan lesz gyógyszeres dobótőröm (vagy amennyire a helyét látom, fecskendőm)? Mert csomó olyan mellékfeladat van, amihez kéne, hogy valakit meghülyítsek vele, de nekem még nincs. Azt az alapsztori lockolja ki vagy beszélgetni kell egy NPC-vel?

7. Countershot - na azt hogy a fenébe kell. Verekszem valakivel, ezerrel nyomom a támadás gombot és közben megjelenik a fejem felett a quickshot gomb, amit elkezd körbefutni egy piros csík. Ha ilyenkor hosszan nyomom a quickshot gombot, akkor akivel verekszem, az megsebesít (aztán meg még rám is lőnek - szóval nem sikerül a countershot). Ha pedig csak egyszer nyomom meg a quickshot gombot ilyenkor, nem történik semmi vagy jó esetben rálövök arra, akivel épp verekszem. Szóval mi a titok? Illetve a Syndicate-ben nincs olyan training/tutorial hely, mint a Unity-ben a Café emeletén?
11397 levél
Válasz 15.11.23. 09:43 #46
Lacko
Na elkezdtem és volnának kérdéseim:

1. Lehet XP-t szerezni úgy, hogy semmi a főszálat, sem a mellékküldiket (gyerekszabadítás, templomos ölés...stb) nem csinálom? Szóval lehet-e mondjuk azzal 1000XP-ket összeszedni (hogy skill-t növelhessek), hogy csak megyek az utcán és az összes gyenge Blighterst megölöm? Illetve van-e ennél gyorsabb módja az XP növelésnek?

2. Amikor vannak társaim mert felfogadtam őket, akkor lerázhatom őket valahogy? Most épp bounty hunt-olnék, de mivel jönnek velem a korábbiról az embereim, ezért nem lehet lopakodni. Lehet nekik valahogy megálljt parancsolni? (edit: azt olvastam, hogy valahogy meg lehet őket állítani, de hogyan?) És ha a társaimat ráuszitom az utcán ellenségekre, az ad nekem XP-t (a Unity-ben kedvenc XP szerzésem volt megvárni amig a berserker-ek leszedtek pár ellenséget)

3. A perkeket úgy lehet megszerezni, hogy valamit sokszor csinálok? Pl ha sokat air assassinatelek, akkor kapok egy air assassinate perket? És ez azt jelenti, hogy igaziból azokból fogok perkeket szerezni, amiket sűrűn csinálok?

4. A bandámat merre érdemes fejlesztenem? Pl, most van egy csomo resource-om, de nem merek semmit megvenni, mert a kocsmára gyűjtök - mivel úgy értelmezem, hogy az növeli a rendszeres bevételemet. Viszont bőr kéne hozzá (a kocsmához) és azt eddig nem találtam sehol. Érdemes egyáltalán a kocsmát megvenni? Mik azok, amire mindenképp már az elején jó lenne szert tenni? (edit: azt olvastam, hogy pl a tolvajokat, kereskedőket és kurvákat érdemes fejleszteni - de mit érdemes előbb? mi add több pénzt vagy egyéb extrát: pl nyersanyagot)

5. Activity-k (box, hijack...) mikor kezdődnek? Most a sequence 4-ben vagyok.
78 levél
Válasz 15.11.22. 19:06 #45
Zotya06
Eddig minden rész megvolt illetve most vettem meg az Unityt !!! Az újat meg tudom hogy most fogom megkapni karácsonyra !! Én még vártam volna vele mint az Unityvel is de türelmetlen volt a jézuska!!!
5095 levél
Válasz 15.11.22. 19:02 #44
subject17
Azzal azért vitatkoznék, hogy teljes áron megéri-e, élvezetes, de ha játszottál régebbi részekkel, annyira sok újat nem fog nyújtani.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
78 levél
Válasz 15.11.22. 14:33 #43
Zotya06
Köszi megnézem akkor !
33702 levél
Válasz 15.11.22. 13:24 #42
Creativ3Form
Érdemes, engem azonnal magába szippantott. De amúgy gregmerch kolléga írt róla egy nagyon jó kis ismertetőt, amit érdemes elolvasni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
78 levél
Válasz 15.11.22. 10:19 #41
Zotya06
Milyen a játék, érdemes meg venni szerintetek ????
3762 levél
Válasz 15.11.20. 10:50 #40
gregmerch
Nekem folyton felmászik minden asszasszinom az összes útjába kerülő kiemelt szegélyre, fatönkre és pollerre, akár 2, akár 3 gombot nyomok. Ez a sorozat eleje óta problémás, főleg, ha üldözni, vagy megvédeni kell valakit.

Lackó, megvan a 2 gombos free run is, de most már létezik 3 gombos "gyors" verzió is, amikor kicsi emberkénk akkorát ugrik időnként, mint King Kong .
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
11397 levél
Válasz 15.11.20. 07:49 #39
Lacko
Igaziból 3 gombot kell nyomni a felmászáshoz és a sima rohanáshoz el kell engedni az egyiket. Ha meg üldöznek vagy időre megy és nem sík a terep, azaz fel is kell mászni dolgokra, de aztán le, akkor néha elfelejtem elengedni a harmadikat. Hát így Az előző részekben pedig csak két gomb kellett és az ugyan az volt: rohanáshoz és mászáshoz is.
5095 levél
Válasz 15.11.20. 00:11 #38
subject17
Nem értem egyébként, hogy másztok fel véletlenül dolgokra? Külön gomb kell a mászás elkezdéséhez, amit futásnál nem is kell használni. Már persze ezt xbox kiosztás alapján mondom, de gondolom nagy különbség PC-n sincs.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
11397 levél
Válasz 15.11.19. 21:51 #37
Lacko
Nekem nagyon bejön a Unity. De én azt is most vettem meg. Szóval már hülyére van patchelve. Ezért a "mindenre felmászom véletlenül" az egyetlen bajom vele.
Viszont így közvetlenül egymás mellett játszva nagyon feltűnően röhejesen halnak meg az ellenségek a Syndicate-ben.
3762 levél
Válasz 15.11.19. 21:16 #36
gregmerch
Igen, ott is ilyen. A skinek borzalmasan limitált számával együtt ez a legnagyobb bosszantó faktor, meg a mindenre felmászunk effekt. Ezt a negatívumok között a "bug és glitch" kategóriába soroltam, mert a pozitívumok ennél sokkal többen vannak, és ez megint egy szerethető epizód (bár én a Unity-t is Komálom, mea maxima culpa).
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
11397 levél
Válasz 15.11.19. 18:29 #35
Lacko
Csak ránéztem, mert igaziból Unity-zek még. De egyelőre totál röhejesnek érzem a ragdoll-t. Megszúrom őket és olyan életszerűtlenül mennek le hídba, hogy teljesen gáz. Különösen Unity-hez képest. Konzolon is ilyen?
33702 levél
Válasz 15.11.08. 15:52 #34
Creativ3Form
Nah, nem tudom hány órát ölhettem bele eddig, de sztem alsó hangon 15 már van benne. A fősztorival csak lassan haladok, már jelzi nekem a térkép az 5. szekvencia utolsó küldetését, de mielőtt belevágok, el akarom foglalni, illetve fel akarom szabadítani Londont. Ami már nem tart sokáig tekintve, hogy már csak a "9-es szint javasolt" területek vannak hátra. A testvárpárom már 8-as szintű, a képességeket kb. 90%-ban megszereztem, és a fegyver arzenáljuk, beleértve a lőfegyvert és a tőröket is elég nagy sebzéssel rendelkeznek már.
Szóval én nagyon elégedett vagyok kb. abbahagyhatatlan. Most pl. kb. 1 órakor elhatároztam, hogy megkajálok, csak előtte még elviszem a következő chekpointig...na, hát idáig tartott. London engem azonnal magába szippantott, a karakterek szerethetőek, Bell, Dickens és Darwin pedig formák. Bátran biztatok mindenkit a megvételére legyen az PC-s vagy konzolos verzió.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
7045 levél
Válasz 15.11.05. 20:41 #33
GustyX
Minimum

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10(64bit versions)
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
RAM: 6GB or more for Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX: June 2010 Redistributable
Sound: DirectX compatible with latest drivers

Recommended

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 8GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 760 (4G or the newer GTX 970 (4G or AMD Radeon R9 280X (3G or better
DirectX: June 2010 Redistributable
Sound: DirectX 9.0c compatible with latest drivers
Hard Drive: 50GB available space
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
33702 levél
Válasz 15.11.01. 16:01 #32
Creativ3Form
Én Desmond halála után nem szer etem a jelent, valahogy nem az igazi. Lassan visszatérhetnének a régi kerékvágásba ezen a téren.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5095 levél
Válasz 15.11.01. 15:08 #31
subject17
Hozzátartozik, hogy én eddig is szerettem a jelent, csak a megvalósítását nem. Az meg még mindig a Unity-féle "néha beszélnek hozzánk" átvezető, most már drónokon keresztül közvetített Rebecca-Shaun párossal is.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
33702 levél
Válasz 15.11.01. 14:47 #30
Creativ3Form
Hm, szóval azt mondod a jelen szál végre ér is valamit? Amúgy úgy döntöttem nem várom meg a PC-s megjelenést, hanem a jövőhéten megveszem szépen PS4-re. Na nem azért, mert nem bírnám kivárni a 19.-ét csak nem akarok úgy járni, mint az Unity esetében, ahol február közepéig nem tudtam vele játszani.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5095 levél
Válasz 15.11.01. 14:30 #29
subject17
Lezárás elég meh, nem rossz, nem is kiemelkedő, de sok érzést nem kelt az emberben. Boss fight ezzel ellentétben szimplán rossz, egyáltalán nem lehetett élvezni, és kihívás sem volt benne.
Viszont... A jelen szál. Olyan zseniális a zene az utolsó átvezető alatt, hogy végig a hideg rázott. Plusz előre is vitte a történetet, most már nagyon remélem, hogy visszatérünk az AC3-hoz hasonló jelenhez. (És csakazértis, #bringbackdesmond)
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
2029 levél
Válasz 15.10.25. 16:41 #28
Aribeth
Okulva a tavalyi esetből majd akkor veszem meg, amikor kijött a leárazott sok DLC-s verzió. Ha nagyon pozitívak a visszajelzések, akkor lehet, hogy hamarabb lépek, és ez lesz a karácsonyi program, addig viszont másra is el tudom költeni a pénzem.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
33702 levél
Válasz 15.10.25. 16:07 #27
Creativ3Form
Én jelzem, hogy a PC-s verzióra várok jelenleg. Igaz, egy darabig agyaltam azon, hogy lemondom a PC-s verziót, és előrendelem PS4-re, de aztán a melóhely közbeszólt, így maradtam a PC-s verziónál. Remélem nem lesz olyan bugos mint az Unity volt annó, mert azzal konkrétan 3 hónapig nem tudtam játszani, annyira szar volt. Itt valahogy nem akarok ezt újra átélni főleg, hogy magamat ismerve nem bírnám, és tuti megvenném PS4-re is és hát ugye a PC-s verziót nem lehet eladni, csak ha megy hozzá az egész Ubisof Game Launcher fiókod.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5095 levél
Válasz 15.10.25. 16:02 #26
subject17
Gyanúsan nagy a csend, mindenki a PC-s verziót várja, vagy már nem maradt rajtam kívül senki, aki megvenné tizedszer is ugyanazt... ?
Fő sztoriról sokat nem tudok mondani, mert órákon át rá se néztem, de a kevés küldetés alapján, amit láttam, az ikrek szimpatikus főhősnek tűnnek, a korválasztás nagyon jó, és úgy overall nekem gördülékenyebben megy, mint a Unity. (Ezzel nem a bugokra gondolok, de eddig azzal sem találkoztam.)
Rope launcher hasznos nagyon, sokkal életképesebb ötlet, mint anno a Revelations rögzített zipline pályái. A harcba integrálását mondjuk néha hiányolom, betölthette volna az előző részek rope dartjának a szerepét is. Dobókést viszont köszönjük szépen, teljesen alapvető eszköz, halk és hatásos, mégis Ezio óta hanyagolták.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
10570 levél
Válasz 15.09.22. 13:50 #25
davkar9
Acsik alapján csak 8 sequence lesz. Boo, kevés. Hangulatos az új környezet meg minden, de továbbra is csak árcsökkenés után veszem meg. A november amúgy is túl sűrű.
2029 levél
Válasz 15.08.28. 18:51 #24
Aribeth
A szokásos Digic Pikcsörz féle nyálcsorgatós trailer.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.