Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Brother against Brother [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Brother against Brother
Összetett polgárháborús stratégia elavult külsővel.

Brother against Brother

Brother against Brother
A legutóbbi Brother against Brother cikkek, hírek
11026 levél
Válasz 15.06.07. 08:34 #7
Lacko
Tanúk előtt is vállalom Wing kolléga állítását, miszerint én szoktam a Matrix-os játékokra lecsapni. És abban is védeném őt, hogy tényleg sok polgárháborús játék van, de azért a legtöbb TOAW-szerű, iszonyú részletes, pöcsölgetős játék, ami csak a nagyon elvakult stratégáknak öröm és az átlag játékos azonnal elmenekül. Szóval ha kijön egy normális emberek által is játszható, az azért ünnep.

montanosznak pedig abban van igaza, hogy az Ultimate General (ami remélem sorozat lesz) még inkább megfelel az átlag játékosoknak, mert iszonyú kevés dolgot kell részletezni. Tabletre lett optimalizálva és kb csak az ujjunkkal kell behúznunk, hogy ki hova menjen. Ha ennél egyszerűbb lenne, akkor az már történelmi dokumentumfilm lenne.

És persze minden relatív. Mert II. vh-hoz képest tényleg kevés amerikai polgárháborús játék van. De mondjuk spanyol- vagy ruszki polgárháborúhoz képest meg sok. Ami nagyon fáj, hogy a magyar témákhoz viszonyítva még spanyol polgárháborús is rengeteg van. Jó lenne ha kijönne a Red Thundrehez a kis népek modul, benne a magyarokkal. vagy egy AGEod motoros magyar szabadságharc. Meg sem merem említeni 1956-ot, ami teljes fehér folt, pedig ott FPS-től kalandjátékon át a stratégiáig minden jöhetne.

Ja és egy kis infó a Matrix/Slitherine dologhoz. Én úgy látom, hogy ők stratégiai partnerek. Mindkettő forgalmazza a másik játékait (tehát közös a kinálatuk) és az a felosztás, hogy Matrix az USA-t fedi le, a Slitherine pedig Európát. Szerencsére mi Dome-osok mindkét PR-ossal nagyon jóban vagyunk. Tök jó fejek, segítőkészek.
4512 levél
Válasz 15.06.06. 10:29 #6
Wing
Az kicsit ilyen barokkos túlzás volt, valóban. Azért az utóbbi két évtizedben meglehetősen sok stratégiával játszottam

A Matrix Games játékait imádom, csak Lacko mindig beelőz a teszteléssel. De pl. a Pride of Nations zseniális, igaz, borzasztó összetett. Ahhoz képest még a Victoria II is aknakereső.
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
3330 levél
Válasz 15.06.05. 20:04 #5
Raistlin666
Persze, és én meg tolhattam volna valami "szmájlit", mert nem akart ez komoly lenni annyira. Egyedül cikk indítása ezzel a 18 éve nem láttam ilyet dologgal kicsit visszás.
Mintha egy olyan ember tesztelne egy ilyen játékot aki ennyi éve stratégia témában nem is tájékozódott. Mert ugye a drága Matrix Games emberemlékezet óta ontja a mindenféle kort érintő stratégiákat magából...
4512 levél
Válasz 15.06.05. 18:06 #4
Wing
Szó sincs arról, hogy lusta lennék bármire is, mindig utána szoktam nézni a játék készítőinek, ahogy most is tettem. Tévedésből viszont a Slithere oldalán keresgéltem a kiadott játékokat (mivel a program a Matrix Games / Slitherine kiadásában jelent meg), és ott a ~140 felsorolt játékból csak két-három polgárháborús stratégia van. Sajna a legjobb szándék ellenére is mindenki hibázhat, legközelebb igyekszem jobban figyelni.
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
3330 levél
Válasz 15.06.05. 14:57 #3
Raistlin666
Arra is lusta volt, hogy a tesztelt játék készítőjének felnézzen az oldalára. Ott pedig egy pillanat alatt kiderült volna, hogy rengeteg ilyen játékot ad ki ez a cég...
53 levél
Válasz 15.06.05. 13:28 #2
montanosz
A cikk írója téved, évente több is jön ki különféle játék ebből a korszakbol.csak ha legjobbat vesszük tavalyról a Ultimate General: Gettysburg.
montanosz
11026 levél
Válasz 15.06.03. 08:54 #1
Lacko
Annyit azért hozzátennék, hogy a Matrix Games folyamatosan próbálja a játékait a Steamre is kirakni, csak ebben a Steam nem annyira partner (mint általában a kisebb kiadókra, magasról szarnak). De a hivatalos megjelenés után egy-két hónappal meg szoktak jelenni azért a Steamen is. Ilyen lassan őrölnek Gabe kerekei.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.