Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Pillars of Eternity ? The White March bejelentés [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Pillars of Eternity ? The White March bejelentés
Az E3-on mutatták be a hatalmas sikert aratott szerepjáték első kiegészítőjét.

Pillars of Eternity

Pillars of Eternity
A legutóbbi Pillars of Eternity cikkek, hírek
9107 levél
Válasz 15.06.18. 18:00 #4
davkar9
Majd jön valaki olyan, aki nem olvasta a könyveket és beszámol, hogy úgy milyen. Nem "kellenek" a teljes megértéshez, naplóbejegyzések, ingame könyvek, előző részek ellátnak az alapismeretekkel, viszont a könyvektől még jobb lesz az élmény. XY ki is valójában, mi a kapcsolata Geralthoz, egy-egy eseményt, amit a játékokban említenek azt a könyvekben "láthattuk" is. Nálam már a 2. részen is sokat javítottak.
Simple. Eternal. Beige.
4176 levél
Válasz 15.06.18. 16:50 #3
gothmog
Igen, mindenképpen be fogom szerezni, de csak egy gépcsere után, hogy többé-kevésbé vizuálisan is teljes legyen majd az élmény (a jelenlegi, bő hatéves VGA-m azt hiszem, hogy a minimum szintet sem éri el). Cserét viszont jövőre vagy esetleg csak a jövő utáni évre tervezek, addig elvagyok a mostani masinával is. (Plusz van egy rakat játék, ami itt vár rám: a mostani GoG-os leértékeléseknél is bezsákoltam rendesen mindenfélét, az idei év elég sem lesz rájuk.)

Addig viszont beszerzem majd a regényeket is, mert már nem is tudom, hogy Peace vagy davkar9 volt-e, aki írta a játék topikjában, hogy nem árt a teljes megértéshez azok ismerete sem. No meg persze az első két részt is újra ki kellene pörgetni előtte a rend és a visszazökkenés kedvéért.

Azt olvastam mindenesetre a játék topikjában, hogy nálad is kegyetlen gyomrossal talált be a TW3: WH, rpg téren pedig hasonló az ízlésünk, úgyhogy nem lesz ott gond.
Endure. In enduring, grow strong.
12971 levél
Válasz 15.06.18. 12:41 #2
McCl@ne
The Witcher 3: Wild Hunt.
Majd rájössz
Respect is not given. It's taken.
4176 levél
Válasz 15.06.18. 12:32 #1
gothmog
Több részre vágott (esetleg epizodikus?) kiegészítő? Szvsz jobb lenne inkább, ha itt is megtartanák a régi Infinity Engine-es játékok szemléletét, és az újabban divatos epizodikus rendszerű akármicsodák helyett valami jól összerakott, monumentális kiegészítővel jelentkeznének (persze ehhez idő kell, így lehetne akár ez a jövő év eleje táján is).

Amúgy személyes véleményem: az első néhány tucat játékóra után nálam is szuperlatívuszi magasságokban volt a játék, de a legvégére ez az érzés alábbhagyott... és most inkább egy hangulatos múltidézésként, tisztességes iparosmunkaként gondolok rá vissza, amely a maga nemében valóban jól sikerült ugyan, de olyan maradandó élményt nyújtani, amit anno mondjuk a BG sorozat adott, közel sem volt képes.

Amit nagyon várnék, az egy olyan játék, amely ötvözni tudná a PoE féle klasszikus megközelítést a nagyobb személyest beleélést/belemerülést nyújtani tudó, "filmesebb élményű" ME vagy Witcher jellegű játékokkal. Persze megtalálva a tökéletes arányt (és finomhangolást) a két stílus között. Na az lenne a RPG mennyország!
Endure. In enduring, grow strong.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.