Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Batman: Arkham Knight [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Batman: Arkham Knight
Kedvenc bőregerünk megint egy kisebb hadseregnyi gonosztevővel veszi fel a harcot ? de most nem ő a favorit.

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek
18 levél
Válasz 15.07.08. 14:25 #4
Silenzio
Peace: 12 másodperces keresés eredménye. https://www.youtube.com/watch?v=-fEWToJkx0s

Abszolút játszható. Minimum grafikán. Ez igaz minden PC-s konfigra.

Nekem GTX 960-om van i7-tel, és magasabbra vett beállításokkal játszhatatlan. Minden konfigra ez igaz, mivel a játék nem egyszerűen optimalizálatlan (és itt a cikk is pongyolán, ill. rosszul fogalmaz), hanem rosszul van felépítve. Mivel nem volt pénz a PC-s portra, és ez egyértelműen a Warner hibája, az igényesebb kódfordítás helyett kiszervezték az effektek nagy részét,licenszelt, ún. middleware szoftverek futnak a háttérben, egyszerre akár 10-20 is, amik a grafikai szimulációkat irányítják. Ezeket képtelenség összehangolni, ill. sok ilyen szoftver egyszerre csak 1-2 magon tud futni, ezért rosszabb a látvány, mint konzolon és ezért fut irgalmatlan fosul.

Teljesen tök mindegy, milyen géped van, akkor is szarul tud futni, mert a géped 90%-a sziesztázik, a tökét vakarja, arra vár, hogy a middleware-ek kommunikáljanak egymással. Ennyi. Pl. ezért van lelimitálva 30 fps-re, mert a textúrákat képtelen elég hatékonyan és gyorsan cserélgetni, jól látszik ez, ha 60 fps-re hekkeled a konfigurációs .ini file-okban. Fraps-sal mérve valóban 60 fps, és alig esik lejjebb, mégis "rángat", mert képtelen kiegyensúlyozottan renderelni. Ezért mondják a Rocksteady-hez közeli források, hogy a játék jelen állapotában alfa, max béta, és kb. karácsonyra lesz kész, mert le fogják fordítani a konzolos effekteket házon belül, normálisan, hogy az engine futtatni tudja őket PC-n is, middleware-ek nélkül.

Az nVidia Gameworks (ex pisix) még rátesz egy lapáttal, DX10-ben fut csak, méghozzá 1 magon, hiába van akár 8 szálas procid, mint nekem. Bravo.
20251 levél
Válasz 15.07.02. 14:37 #3
Peace
Még mindig várom, hogy hogy fut HD 7870-esen! Ha esetleg beesne valaki, aki csak amiatt regisztrálna az oldalra, hogy megválaszolja ezt a kérdést nekem! Mert úgy tűnik a törzstagoknak sokkal jobb gépe van, mint nekem!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5502 levél
Válasz 15.07.02. 14:10 #2
Dino
Arra utalt GeryG, hogy magát a játékot nézte, a cikket gyakorlatilag a platformtól függetlenül próbálta összerakni (kaptunk ígéretet, hogy a PC-s mellé PS4-es tesztpéldány is jön, de nem jött végül...). Igen, a PC-set jelenleg nem szabad (Steamen nem is lehet ) megvenni.
160 levél
Válasz 15.07.02. 11:50 #1
Dilikutya
Elég vicces nem felróni a gyatra PC-s portot, mivel az is hozzátartozik a játék minőségéhez. Le is került miatta a Steam-ről, ez éppen hogy nem egy figyelmen kívül hagyható körülmény. Mellesleg tűrhetetlen, hogy valamit úgy adnak ki, hogy a korábban megjelölt gépeken minősíthetetlenül fut, és még az egészen komoly videókártyák mellett is számos effektet ki kell kapcsolni. Ez így egy megvételre nem érdemes, trehány munka.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.