Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hulk Hogan nem lesz benne a WWE 2K16-ban [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hulk Hogan nem lesz benne a WWE 2K16-ban
Helyette olyan karakter bőrébe bújhatunk, akire nem is gondolnánk.

WWE 2K16

WWE 2K16
A legutóbbi WWE 2K16 cikkek, hírek
11787 levél
Válasz 15.07.28. 10:21 #4
Ghoost
Hogan kb a pankráció Michael Jordanje, mi értelme van nélküle bármi ilyen játékot is készíteni? Egyébként maga a játék nem érdekel, rendkívül béna próbálkozások készülnek ebben a témában, pedig bőven lenne benne lehetőség.
4 levél
Válasz 15.07.27. 22:55 #3
madwasp777
Ez hihetetlen. A gondolatrendőrség....aki Orwellt emlegette az nem tévedett....ide jutott a világ.Ez valóban hányadék. Egy legendát így tönkre tenni.
5230 levél
Válasz 15.07.27. 17:21 #2
Skorpio90
Bezzeg meg a többi pankrátor élő adásban veri a négereket, és még tapsolnak is nekik!
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
5400 levél
Válasz 15.07.27. 17:11 #1
Morello
Ezt a beteges, aberrált baromságot!! "A múltat végképp eltörölni..." Hol is hallottuk ezt a szöveget?
Oké, lehet hogy Hogan-nek volt néhány nem túl szép kirohanása. Egyrészt ettől még a haja szála se görbült meg senkinek, pláne nem ölt meg senkit, másrészt mások lehet hogy sokkal durvább dolgokat is elkövettek (nem csak mondtak). És akkor erre most az a válasz, hogy teljesen annihiláljuk, semmisítsük meg az embert, a teljes életművét és kb. mindent hogy valaha is létezett???
Azért ennek a pofának volt egy (nem is akármilyen) karriere, a sportban, filmekben, játékokban, ráadásul egy olyan karakter aki 100 közül is felismerhető. Abban az időben talán ő volt "A" pankrációnak, mint olyannak az arca.

Szóval egyes tömeggyilkosok lehetnek sztárok, "brand-ek", (Charles Manson, Che Guevara, stb.), de őt meg szinte épp csak fizikailag meg nem semmisítették, mert valami csúnyát gondolt a "Jóskapistáról"?

Aberrált, beteg orwelli világ, köpni való ez az okádék píszí mánia. Meg azok is, akik ezt nyomják le a torkán mindenkinek, nekünk magunknak is.
Akkor most mi lesz, majd értem is jön esetleg az ÁVÓ vagy akárki, mert csúnyát GONDOLOK Obamáról / Putyinról / Kim Dzsongun-ről / Baghdadi-ról / Merkelről, vagy akárkiről (tetszőleges aláhúzandó)

Hánynom kell....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.