Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hulk Hogan nem lesz benne a WWE 2K16-ban

Helyette olyan karakter bőrébe bújhatunk, akire nem is gondolnánk.

2015.07.27. 15:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Természetesen idén sem maradnak videojáték nélkül a pankráció-rajongók. A 2K Sports tovább folytatja sorozatát, a WWE 2K16 pedig olyan lesz, mint elődei: a téma rajongóinak jó szórakozás, mindenki másnak meg ott a… hát, nem vagyok könnyű helyzetben, mert nem sok hasonló játék akad manapság a videojáték-üzletek polcain.
Mindenesetre érdekes hírek láttak napvilágot az októberre várt játékkal kapcsolatban. A fejlesztők a sorozat történetének legnagyobb karakterkínálatát hozzák össze, ám még ebben sem lesz benne mindenki. A napokban ugyanis kiderült, hogy a sportág egyik ikonikus alakja, Hulk Hogan ezúttal teljesen kimarad, sőt visszamenőleg is minden hozzá kötődő anyagot visszavontak a fejlesztők. Ennek oka, hogy a WWE szervezete felbontotta Hogan szerződését, miután rasszista kijelentést tett egy, a lányát érintő „kiszivárgott” szexvideo miatt (emiatt egyébként is pereskedés folyik). Ettől kezdve tehát sem a jövőben megjelenő WWE játékokban nem fog szerepelni, sem a korábbi részhez készült DLC-t nem lehet már megvásárolni. Utóbbiból még akadhat komoly gondja a kiadónak, mivel a korlátozás azokat is érinti, akik korábban már megvették a DLC-t, de még nem töltötték le (vagy törölték valamiért), mivel ők sem tudják többet letölteni – cserébe egyelőre nincs hír a pénzvisszafizetésekről.
Hiányozni fog Hulk Hogan? Lehet, de a fejlesztők nem is akárkivel fogják pótolni idén. Kiderült ugyanis, hogy aki előrendeli a játékot, az ringbe szállhat majd Arnold Schwarzeneggerként, pontosabban a terminátorként. A 2K Sports két változatban is elkészíti a T-800-ast: az 1984-es első mozi és az 1991-es második rész alapján is. Egyelőre képek nincsenek svarciról, de az alábbi video, amelyben a második rész kocsmai jelenetét készítették el újra pankrátorokkal, zseniális.
A WWE 2K16. október 30-án fog megjelenni PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

WWE 2K16
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WWE 2K16

hozzászólások (4)

Morello
Morello 2015.07.27. 17:11
Ezt a beteges, aberrált baromságot!! "A múltat végképp eltörölni..." Hol is hallottuk ezt a szöveget?
Oké, lehet hogy Hogan-nek volt néhány nem túl szép kirohanása. Egyrészt ettől még a haja szála se görbült meg senkinek, pláne nem ölt meg senkit, másrészt mások lehet hogy sokkal durvább dolgokat is elkövettek (nem csak mondtak). És akkor erre most az a válasz, hogy teljesen annihiláljuk, semmisítsük meg az embert, a teljes életművét és kb. mindent hogy valaha is létezett???
Azért ennek a pofának volt egy (nem is akármilyen) karriere, a sportban, filmekben, játékokban, ráadásul egy olyan karakter aki 100 közül is felismerhető. Abban az időben talán ő volt "A" pankrációnak, mint olyannak az arca.

Szóval egyes tömeggyilkosok lehetnek sztárok, "brand-ek", (Charles Manson, Che Guevara, stb.), de őt meg szinte épp csak fizikailag meg nem semmisítették, mert valami csúnyát gondolt a "Jóskapistáról"?

Aberrált, beteg orwelli világ, köpni való ez az okádék píszí mánia. Meg azok is, akik ezt nyomják le a torkán mindenkinek, nekünk magunknak is.
Akkor most mi lesz, majd értem is jön esetleg az ÁVÓ vagy akárki, mert csúnyát GONDOLOK Obamáról / Putyinról / Kim Dzsongun-ről / Baghdadi-ról / Merkelről, vagy akárkiről (tetszőleges aláhúzandó)

Hánynom kell....
Skorpio90
Skorpio90 2015.07.27. 17:21
Bezzeg meg a többi pankrátor élő adásban veri a négereket, és még tapsolnak is nekik!
madwasp777
madwasp777 2015.07.27. 22:55
Ez hihetetlen. A gondolatrendőrség....aki Orwellt emlegette az nem tévedett....ide jutott a világ.Ez valóban hányadék. Egy legendát így tönkre tenni.
Ghoost
Ghoost 2015.07.28. 10:21
Hogan kb a pankráció Michael Jordanje, mi értelme van nélküle bármi ilyen játékot is készíteni? Egyébként maga a játék nem érdekel, rendkívül béna próbálkozások készülnek ebben a témában, pedig bőven lenne benne lehetőség.
ajánlott olvasnivaló