25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Diablo II

gothmog
#21907 gothmog [4829]
Mindeközben...
Én szépen végigsétálok a summoner druidámmal nightmare-en. Jelenleg Act5-ben vagyok. Gyakorlatilag még csak tescósnak sem nevezhető (kék és sárga) cuccokban vagyok (a páncélom rúnaszavas, illetve a fegyverem unique, amit még normál act1-ben találtam, de +15% all res-t ad, meg némi plusz életet, használni pedig úgysem használom már jó ideje csapkodásra, így a sebzése érdektelen).

A játék eddig móka/kacagás. Normálon még én is szitkozódtam Act2 kukacbázisán és az AS-ben, mert ott hajlamosak a minyonok beragadni/szűk területen megállni/hátramaradni. De Nightmare-en, kellő mértékű manabázis (és ezzel manatöltődés) mellett gyakorlatilag odaidéztem a farkasokat/medvét, ahová jólesett. (Ugye ezek simán idézhetők, nem kell hulla, mint a nekró csontvázainak. Így pedig már egyáltalán nem szívatós ez a két dungeon-layout.)

Gyakorlatilag jó ideje úgy haladok már, hogy míg a csicskám és a minyonok darálnak, addig én ládákat nyitogatok, esetleg némi szaladgálással behúzok még szörnyeket a darálóba, esetleg hollókat idézek. Nightmare diót is úgy csaptam le tegnap, hogy csak álltam mögötte, és a kis csapatom kb. egy perc alatt leverte. Némi szerencsém volt azért, mert Dió papa a macimat kezdte ütni, aki kb. röhögve kitankolta a tüzes villámait is. Így gyakorlatilag csak a rozsomákszív szellemet idéztem néha újra (ami viszont egypofonos jószág, és az időnkénti tűzgyűrűk elfújták, hiába nem akció közelben lebegett).

A vicc az, hogy még életveszélybe sem kerültem igazán a játékban eddig, bár egyszer mégis sikerült behalnom Nightmare Durance of Hate 2. szintjén volt egy csomó stygian doll (halálukkor csontszilánkokra robbanós élőholt kis genyák), és annyira nyugis volt a játék, hogy totál bebambultam, plusz félig fal takarásban álltam, ezért nem vettem észre, hogy jöttek ilyen kis szarzsákok is. Akiket persze az állatfarmom fél másodperc alatt szétcsapott, csak éppen sajnos én is kaptam a robbanásokból. Úgyhogy annyit láttam, hogy full hp-ról leesek a felére, majd nullára, és behalás. Mindez kb. fél másodpercen belül, úgy nagyjából a semmiből.
Ezt a malőrt leszámítva viszont valami döbbenetesen veszélytelen a játék vele eddig. (Ezért is tudtam bebambulni.)

A gondom csak az, hogy kellene majd hellre jó cumó (főleg + skillesek), de kb. semmi értelmes nem akar esni (ssf játszom). Illetve hellen a fizikai immunosok szívatósak lesznek megfelelő felszerelés nélkül. Viszont az állatkertem sebzésével feltehetően nem lesz gond. (A nekrós csontik ergya módon sebeznek még kimaxolva is, de a druida állatkert nagyon durván tudja tolni, főleg miután kimaxolod mindkét farkast és a medvét is.)

Endure. In enduring, grow strong.

Válasz erre

Előzmény: Peace 2023.04.13. 11:27
Raistlin666
#21906 Raistlin666 [4725]
A legtöbb népszerű build hasonlóan szenvedős normal végéig. Vagy valami komolyabb rúnaszó/tárgy vagy egy lvl30 környéki képesség hiányzik addig.

Nekem a szóló summoner nomál Diablo-nál fuccsolt be mindig! Talán nem is jártam ilyen karival egyedül túl az eszén csak mikor túlhúztak +10-20 szintekkel a boldog békeidőkben!

Erre vannak a "normálon végigrohanós" build-ek! Például egy tűzaurás paladin vagy a nekrónak a bóner/mérgezős. Azok papírban is elvannak normál végéig, de ott azonnal le is kell őket váltani az immunitások vagy hasonlók miatt. Az igazi játék úgyis hell-en kezdődik! A köztes nm meg csak amolyan jutalomjáték és élvezet a szenvedések/szopatások előtt!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: Peace 2023.04.13. 11:27
Peace
#21905 Peace [27861]
Ez pusztulat, hagytam is a fenébe!!! Maggot lair meg Arcane sanctuary valami félelmetes szenvedés volt minyonokkal! Duriel előtt áttalentoltam bone spear-re, mert ott semmi esélyem nem lett volna hullarobbantással. Így sem volt, felére ment le a HP és bedarált. Számomra kuka ez a kari. De várom a IV-et!!!!!!

Válasz erre

Előzmény: Peace 2023.04.09. 10:29
Peace
#21904 Peace [27861]
Kíváncsiságképp kezdtem egy Necrot D2R-ben ma reggel, de ez valami förtelem szenvedős a 3-4-hez képest. Az egyik dungeon bejáratánál egy 15 fős banda be is darált. Megpróbáltam visszamenni 3-4 alkalommal, esélyem sem volt összeszedni a testem és leverni a mobokat. Kiléptem a fa**ra.

Válasz erre

Raistlin666
#21903 Raistlin666 [4725]
Most éppen lett ps+ a háznál, úgyhogy ennek ürügyén indítottam egy online paladin-t.
Egyszer majd tesladin lesz ha felnő és találok neki pár elmebetegen ritka rúnát.
De persze úgyis elfekszik majd valahol hell fokozaton egy thorn aura vagy hasonló átok miatt, így annyira nem izgulom túl a dolgot...

Egyenlőre összevissza csapkodós szemétből öltöző kóbor lovag szegény.
Aztán szerintem csinálok belőle egy Tesco gazdaságos hammerdin-t és azzal majd huhú!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Aruns
#21902 Aruns [7071]
Úgy van, ahogy Raistlin mondja. A mágus max. arra jó, hogy bóklászás közben elterejle egy-két másodpercig egy erősebb szörny figyelmét (aki egy pillnat alatt le is csapja). A csontik adják a seregedet (és a pajzsodat teleportálás közben) erős merccel, de a summoner a hullarobbantással arat, amplifyvel erősítve. Félelmetes skill, látótávolságon túl is learatod vele a pályát. Különösen olyan helyeken, mint a bocik, akik tömegben vannak: ha egyet megölsz, pár kattintással letarolod a pályát. Nihlathakot is legjobb azzal lerobbantani (saját skill, hehe), aki közelharcos karikat eléggé meg tud szívatni, különösen HC-ben.
Nagyon szerettem a summonert mindig, sok 90+-t csináltam HC-ben, olyat is, amelyikkel über pályára is bementem.
De már jópár éve nem játszottam vele. 3 gyerek mellett nem fér be. Majd ha már velük toljuk csapatban ^^

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.05. 17:03
Raistlin666
#21901 Raistlin666 [4725]
Barbik eléggé megszívattak! 3. próbálkozásra sikerült aurás nélkül indítani őket. Igaz cserében kettő fire/cold immúnis volt. Úgyhogy kergetőzve kinyírtam az egyetlen sebezhetőt számomra, aztán nagy nehezen külön csaltam a maradék kettőt és egyesével szétverte a segítő őket...ez úgy fél órás történet volt...

Továbbiakban nem szarakodtam, ment végig a harc nélküli teleport Bhaal előszobáig. Ott a hullámok már nem okoztak gondot. Bhaal papa meg úgy 3 percig bírta és kész is voltam!

Igaz sokat hc-ztam, de ez volt eddig a 2. karakter akit hell-en is végig zavartam! 90%-ban élvezetes és izgalmas volt, de azt a 10% szopót nem kívánom/ajánlom senkinek!

Gyakorlatilag akár mennyire óvatos voltam, így is volt 10-15 olyan alkalom ahol csak a vak szerencse mentett meg! A legszarabb messze Nihlathak volt a képernyőn kívülről varázsolgatott hullarobbantásával, amit nem is értek hogy a francba éltem túl végül!

10/10 játék volt ez nekem, de 7/10 a bugzás/lassú töltések és a 0 fejlesztés miatt! Utóbbi alatt pár teljesen triviális dolgot értek:
- segítő minimális kommandírozása (maradj közel/ne mozdulj)
- droppok értelmetlensége (5X megkapod ugyanazt a szart hellen amit normálon is kidobtál)
- törhető kövek, visszabontható rúnák
- offline coop ha már a D3-ban meg volt oldva konzolon

Utolsó pont lányom miatt merült fel mert nézte a szenvedésem sokszor és akart volna csatlakozni...úgyhogy ma kezdünk a D3-al!!!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.10. 08:45
Raistlin666
#21900 Raistlin666 [4725]
Nem sok híja volt!
Miután írtam ide, amolyan öngyilkos hajlamokkal is vezérelve fogtam magam és keresztül teleportáltam a Frozen Tundra-n meg az Ancient's Way-en. Már elegem lett. Xp nem jön és 10 percbe meg 50-100K pénzbe fájt már minden pakk szörny! Megkerestem a wp-ket és a barbároknál kiléptem, hogy tuti mentsen a játék.
Utána még őket is megpróbáltam, de minden mana ital elvedelése után is még élt kettő. Úgyhogy kell egy erősebb insight először is. Illetve itt is random ad extra képességeket a 3 izomagynak. És persze így elsőre az egyiken fanaticism aura lett a legnagyobb örömömre...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.09. 23:45
jawsika
#21899 jawsika [3832]
:/ Már attól féltem meghaltál.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.09. 23:26
Raistlin666
#21898 Raistlin666 [4725]
Jó én meg most teszem félre...Nihlathak is már egy nyomorúság volt! Oda is csak úgy tudtam lemenni, hogy addig töltöttem a pályákat mire kezelhető lényekkel dobált meg a játék! Persze így is vagy 3x robbantott a pofámba úgy hullát hogy maradt 1hp kb. és a teleport mentett ki.

De kész vége a Frozen Thundra kiverte a biztosítékot! Minden (MINDEN) pakk szuperfaszt meg a tököm tudja! A segítő élesztgetése elvitte minden pénzem, de már nem is érdemes éleszteni. Ráfut egy pakk és él egy másodpercig!

Genyóság a köbön! Komolyan volt egy kecske csapat akik a teleportozásban is üldözték és vissza kellett menekülnöm az előző pályára!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Raistlin666
#21897 Raistlin666 [4725]
Áhh 93-4 környékétől irtózatosan sok xp kell már. Szólóban nem is tudom mennyi ideig tartana a 99-et elérni.

Fénykoromban 15 éve azt hiszem lvl95 volt a legnagyobb karakterem ami rengeteg játékkal jött össze.

Kikerestem neked:
LVL84: 963,201,521
LVL99: 3,520,485,254

Több mint 3x ennyi XP még és már játszok lassan 1 hónapja!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.08. 14:15
jawsika
#21896 jawsika [3832]
Ez a lvl 99 annyira kemény? 84 vagy már

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.08. 13:46
Raistlin666
#21895 Raistlin666 [4725]
Őőőőőő....hát Bhaal-t lecsapni, de közben jól is szórakozni?

Igazából nincs nagy célom. Jól szórakozom ezzel a számomra irtó nosztalgikus bug halmazzal (tegnap csak a pálya "fele" töltött be egy tp után és félbevágott lények rohangásztak)!

Nem hiszem, hogy lesz másik karakter vagy überezés. Ezt a karaktert felcuccolom, hogy ne csúszó mászó módban lehessen Bhaal-ig elvergődni. De ilyen Lvl99 meg minden karakter hell pipa elmebeteg terveim nincsenek!

Rövid távon most egy értelmes korona +2 skillel +allres-el, amit megpróbálok beszerezni. Úgy már lesz +8 skill amivel már oda merek állni a végéhez. Utána meg pihi lesz pár hónapig mert készülök egy államvizsgára...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.08. 13:22
jawsika
#21894 jawsika [3832]
Igazából mi a cél? Acsi?

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.08. 12:10
Raistlin666
#21893 Raistlin666 [4725]
Nincs kedvem Act5-ben szopni...átcuccolok gold find-ra és kipörgetek valami rendes koronát végre!!!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.08. 00:45
Raistlin666
#21892 Raistlin666 [4725]
Olyan nincs sajna...DE végre sikerült találni egy simát! Jó tipp volt a neten, hogy Lower Kurast környékén próbálgassam!

Irtóra kellett már a +skill mert közben már lementem Anya-t megmenteni, de a jégbarlang egy szánalmas szenvedés volt! Lvl84 is megvan nagy nyökögve!

Na de holnaptól!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.07. 20:46
jawsika
#21891 jawsika [3832]
Nem tudsz egyet rátetetni?

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.07. 18:15
Raistlin666
#21890 Raistlin666 [4725]
Az első monarch természetesen 3 lyukas lett...de sebaj, legalább látom hogy létező dolgot hajkurászok...

Illetve nagy nehezen kijött egy nyomi +1 skilles korona...persze a másik amit próbáltam +20 all res +2 barb skill 6% life steal + egyebek lett...jóóóó!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.07. 09:37
Raistlin666
#21889 Raistlin666 [4725]
Lvl. 83 és a River of Flame wp megtalálása után megint visszamegyek kicsit ma monarch-ot vadászni.
Nem volt ez tervben, de Mephisto után gondoltam megnézem mennyire gáz az Act4 szitu (meg kacsingattam a +2 skill pontra Izual-tól)...és hát nem volt annyira vészes. Szerintem Diablo sem lesz olyan nagy gond, de még várok vele.
Mostanra megtanultam a teleportozást is normálisan és nem nagyon tudnak beszorítani.
Igazándiból már tényleg csak a nyamvadt 2. Spirit meg egy erősebb segítő páncél kellene, de lassított kúszásban már így is végig tudok menni majd Act5-ben is.

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

jawsika
#21888 jawsika [3832]
Azért írtam, hogy "itemekből adódóan", hogy jelezzem, nem vesztegetek rájuk pontot.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.05. 17:21
Raistlin666
#21887 Raistlin666 [4725]
Mage-eket (főleg hellen) gyorsan felejtsd el! 1 pont max rájuk ha tovább mennél a fán de idézni se érdemes azokat a birkákat egyébként!
A Revive már használhatóbb ha erősebb lényeket idézgetsz vele, de előbb próbáld ki. Nekem idegesítő ha pont a legrosszabbkor tünedeznek el!

Én továbbra is sima csontikat (+1 egy nagyot sebző segítőt) és 1 hulla legyártását javaslom, majd 20-as hulla robbantással mindenkit is szétcincálni...

Minden más csak porhintés egy summoner nekrónak!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.05. 17:03
jawsika
#21886 jawsika [3832]
Azzal, persze. A gondom, hogy ha oda kell mennie ütni, már régen rossz. Jó esetben nem szabad, hogy odaférjen.
Amúgy kicsit akkor elmélkedek itt: Jelenleg 10 csontim van, 25 a kimaxolt summoning skillek esetén a szám. Itemekből adódóan van mellé 5 csonti magem. Na most én állítom, hogy az a 5 mage a 10 normál csonti dmg-ének a huszadát se adja. Iszonyat gyökerek. Egyrészt van, hogy a falat lövik. De ez még a jobbik eset, mert máskor full AFK-k, meg kell őrülni. Ott állnak és nem csinálnak semmit. De a favoritom az, amikor beállnak az ajtóba és nem férnek el tőlük a csontik. Egyetlen esetben hasznosak jelenleg, a Ghost-oknál, amikre írva ugyan nincs semmi, de tuti, hogy van valami physical immune dolguk, mert napokig tartanak, inkább otthagyom őket. (ugyanitt kérdem, az egyes lények neve alatt a színes pöttyök valamit jeleznek, de mit?) Viszont amennyire idegenkedtem tőle, egyre inkább szemezek a revie-al, és ki akarom próbálni.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.05. 16:45
Raistlin666
#21885 Raistlin666 [4725]
Gondolom valami Might aurással nyomulsz nem? Ő elviselné szerintem...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.05. 16:24
jawsika
#21884 jawsika [3832]
Adjam a followernek? Az a gond, nekem fölösleges. Én nem ütök egyáltalán.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.05. 16:17
Raistlin666
#21883 Raistlin666 [4725]
Szerintem gyorsaságra a varázslány verhetetlen a teleport miatt. Az immunitás ügyében meg szerintem azt kellene látni, hogy a teljesítések közül ki ment szólóban. Mert ha akár két különböző elementálos összeáll akkor a hell is aratás tud lenni!

A teleport meg amúgy akkor is nagyon jó ha nem is sokat használod. Sok időt spórol rengeteg kesze-kusza pályán akár egyetlen tele is!

A drop meg látom nálad is olyan siralom akkor mint nálam. Mondjuk én már láttam Pul-t de nagyobbat nem. Countess ilyen Sol-Ko magasságban dobált nekem, de én is hamar hagytam.

Amire érdemes és talán nem is lehetetlen hajtani:
Obedience rúnaszó! Elég szépen hasít és nem is kellenek szuper ritka rúnák hozzá!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.05. 15:03
jawsika
#21882 jawsika [3832]
Először is grat.
Másodszor igen, az Act III egy labirintus tud lenni.
Érdekes, tegnap böngésztem lefekvés előtt a ps acsikat, és messze a legtöbben sorceress-el teljesítették a Hellt. Számomra ez olyan érthetetlen... Egyrészt papír. Másrészt a Hell tele van immune lényekkel. Harmadrészt meg amikor belenézek egy gameplaybe, és azt látom, hogy teleport-teleport-teleport-teleport-teleport-teleport-teleport, kifolyik a szemem.

A sebzéshez: A gond nálam is fennáll. Kipörgettem egy +3 summoning skill circlet-et, ami boldogság, de most aztán tényleg rettegni kell minden lövéstől. Futottam este pár Countess kört, értelme 0 volt.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.05. 08:23
Raistlin666
#21881 Raistlin666 [4725]
Ezennel hivatalosan is elértem az előző szintemet (LVL81) és már Lower Khurast környékén bolyongok. Szó szerint sajnos, mert egyszerűen nem találom azt a rohadvány Flayer Dungeon-t!

Találtam egy Rockstopper-t (+10% dam. res.) és továbbra is 0/0 monarch találatom van. Kicsit ki idegelnek a villámos szellemek akik gyakorlatilag 1 lövéssel szedik a 900+ életemet 0 körülire, hiába van 75%-on a villám védelmem!

Szerintem ma visszavonulok kicsit megint farmolni, de maximum Mephisto és utána tényleg kell +2-3 skill meg egy jobb páncél a segítőnek! Ha így megyek neki a 4. fejezetnek tuti szétszednek fél perc alatt...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

jawsika
#21880 jawsika [3832]
Ezek is igazak. 3-ban szívesen multiztam, de eleve nem szeretek idegenekkel játszani. Alkalmazkodni kell, meg random lelépnek, meg tök némán futni valakivel, nemtom...

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Peace
#21879 Peace [27861]
Pedig jópofa tud lenni! Sokszor ugye nálam sokkal erősebbekkel megyek és csak loholok utánuk. De most már volt többször, hogy a javazonnal én tudtam segíteni 4-5 embernek küldetésekkel, mert én voltam a DPS mester. De én is elakadtam HELL-en. Majd valamikor talán visszanézek.

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.04. 10:12
LordMatteo
#21878 LordMatteo [29272]
Én meg ezt nem tudom elképzelni, hogy az a játékélmény, hogy 12423532x nyomsz le egy bosst egyedül hátha bejön a 0.0005% drop, amivel utána.... ugyanazt a bosst verheted le.

Az ilyen szintezős dolgokat én se szeretem, de kifejezetten jó móka szerintem 3-4en összeállni ismerősökkel és úgy tolni. Ugyanitt Dio3 játszópartnert keresek továbbra is!

A kibaszás társas játék, sose feledd.

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.04. 10:12
jawsika
#21877 jawsika [3832]
Offline. Valahogy ebben nem tudom elképzelni az onlineozást ilyen módon. Az úgy olyan... olcsó, vagy nemtom, hogy nem teszek érte, csak rohangálok.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Peace
#21876 Peace [27861]
Ha nem offline a kari, akkor szépen be kell csatlakozni 6-7 fős boci pályákra HELL-en és szépen szedni a potyogó holmikat.

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.03. 11:48
Raistlin666
#21875 Raistlin666 [4725]
Ismerős szitu. Annyi különbséggel, hogy ha engem egyszer kivernek egy lejárat közelében és pánik menekülés volt, akkor már le sem megyek még 1x.

Nekem a kriptonitom a szarkofágarcú nekró banda az újraélesztős képességével. Mikor act2 végén a szomszédos termekből idézik újra a csontikat tucatjával az kissé engem is kiidegel!

Tegnap lesz ami lesz alapon Durielt is meglátogattam és meglepően béna volt. A segítő vedelte a lila lötyiket én meg manát és nyomtam neki a tűzlabdát. Nem volt semmi gond vagy veszély. Úgyhogy most "kedvenc" dzsungelemben szenvedek a rengeteg fétistörpével...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.03. 20:29
jawsika
#21874 jawsika [3832]
Most vagyok ott, hogy kész, felkúrtam magam.
Tower 3. emeletén meghaltam zsinórban vagy 7x. Beléptem a szintre és instanthalál. És megint és megint és megint. Valahogy leszedtem őket, de a kvöetkező ajtóban megint elakadtam. Most pár napra leteszem. Aztán ránézek arra, amit említettél armor gyanánt. De most pihi.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

jawsika
#21873 jawsika [3832]
Nagyon szar cuccaim vannak, majd lövök képeket. De sajnos PS-en nem tudom máshogy, cask mobillal. Jó lenne egy armory.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.03. 10:18
Raistlin666
#21872 Raistlin666 [4725]
Sajnos a Spirit pajzs áldozatot kíván (156 erő). De például nekem van egy nem skilles de all res.-t + 30 erőt adó koronám bekészítve, hogy ne legyen akkora gáz a pont pakolás oda. Már ha valaha is esik majd monarch...mert azóta sem!

A % resistance cucc az a maximumhoz szokott adni. Így lehet akár 85-90% is valamelyik védelem akár.

Egyébként nem tudom milyen cuccaid vannak, de pl. a nekró páncélt (Bone) érdemes lehet kirakni (+2 skill +all res.) ha még nem történt meg! A két Um kicsit húzós, de ha bírsz hell Countess-t farmolni már akkor összejöhet viszonylag gyorsan...mint nekem a monarch...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.03. 08:39
Peace
#21871 Peace [27861]
Nem csökken, 156-os STR kell hozzá: Kite shield elite változata.

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.03. 08:39
jawsika
#21870 jawsika [3832]
Próbálkoztam a circletekkel. Voltak egész jók, csak mindegyik másik classnak. Nekem olyan 1.5-2 misim volt, mert pörgetgettem eddig is néha, az elment. Azért egy annyira nem szar kijött, de skillt nem ad.

Azon gondolkodtam, hogy a spirit shield az hogyan van? Teszem azt találok egy 4 lyukas pajzsot, amihez kell olyan 150 strength, ha spirit-et csinálok belőle, lecsökken a strength requirement? Mert hát a 150 strenght-től én kegyetlen messze vagyok.

Az amuletet legyártottam, kaptam acsit is. Viszont itt megzavarodtam, mert nekem az volt ráírva, hogy +19 all res. És itt vettem észre, hogy kétféle res-t adó item van, az egyik konkrét számot ad (pl ez az amulet) és van ami %-ot.


U.i.: iszonyatoooooosan lassan megy a Hell. Sajnos ordenáré módon alacsony a dmg-em, ez pedig komoly probléma ugye. Death nagyon ritka, már minionoknál, én Nightmaren egyszer feküdtem el Act3-ban, ott is a saját hibámból. Bementem előre egy terembe, ami zsákutcának bizonyult és nem tudtam kijutni a rengeteg enemy miatt, a csontik meg ofc a chockepointban (ajtó) fightoltak. Itt Hellen inkább az a gáz, hogy pl egy Cold Enchanted enemy, mikor meghal, van ugye egy cold explosion, na az kb 80% hpmat leviszi úgy, hogy a pontjaim 80%-át hpra raktam alsó hangon. Úgyhogy nagyon-nagyon óvatosan kell pozicionálnom magam.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.11.01. 08:53
Raistlin666
#21869 Raistlin666 [4725]
Ha van elég pénzed, akkor hell act1 szerencsejátékot érdemes lehet próbálgatni. Példáult ott már kijöhet +2 skilles korona +resistance +egyebek kombó is. Természetesen nekem 3 misi eltapsolása után trap assa és paladin skillekkel estek ki faszák, de sebaj hordom az előbbit a res miatt!

+ én spirit pajzsig nem cifrázok: 3 lukas pajzsba 3 perfekt gyémánt és kész. A többit összekaparom charmok meg öv/csizma/kesztyű/gyűrűk segítségével.

Ja igen 1-1 perfekt kő minden fajta (koponya nem kell) és egy kék amulett 100% ad +all res amulettet (nekem +17 all res van de asszem +25% a max).

Tegnap egyébként kiesett az első cucc amire csettinteni lehet! Egy 13% damage res Verdungo öv. Bár nem az a kimondott varázsló cucc, de hordom hátha pont az fog megmenteni valahol!

És természetesen azóta is 0/0 monarch pajzs esett ki! Azért ez kezd idegelni...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.11.01. 00:05
jawsika
#21868 jawsika [3832]
Nem hülyeség.
Nightmare lement. A tapasztalat az, hogy arányaiban csökken a dmg-em, de nő az ellenállásom. Legalábbis minden lassabban hal ugyan, de az endbossokon elég volt egyet-egyet fordulnom, de ötöt, meg tizet. Sajnos a problémám továbbra is az, hogy gyakorlatilag 0 a gearelődésem. Ez komoly gond, mivel Hellen szükség lenne resistance-okra is, meg skillt adó itemekre is, és hát az jelenleg gyászos.

A végéhez: Ugyanez. Íjak, two-handed fegyverek, pajzsok, másnak való set-itemek zuhognak folyamat, necronak semmi habbal.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.10.31. 08:19
Raistlin666
#21867 Raistlin666 [4725]
A problémáid miatt hajt minden summoner egy enigma páncélra. Egy teleport és ott terem minden lényed ahol szeretnéd...

Spirit pajzs meg hellen eshet csak! Vagyis azt beszélik mert természetesen nekem ott sem akar!

Amúgy ez valami easter egg lehet, hogy amit akarok az nem esik, de bezzeg mást meg duplán kapok ami már rohadtul nem kell addigra...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.10.25. 21:34
jawsika
#21866 jawsika [3832]
Közben lement nightmare Diablo, piece of cake. Most az V. actot fullra pucolom, abból talán lépek pár szintet, aztán ránézek hellre. A gond az, hogy most már kellene valami tactic, vagy nemtom, mert még socketbe gemet, vagy rúnát nem raktam eddig. Spirit-et szeretnék csinálni pajzsra, de az istennek nem ad socketet pajzsot...

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

jawsika
#21865 jawsika [3832]
Jahm, nekem nagyon bejön.

Ami inkább nem, hogy a skeleton magek segghülyék. Elállják a chokepointokat a csontik elől,lemaradnak a dungeonökben és fennakadnak szobákban, AFK-k...

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.10.25. 20:30
Raistlin666
#21864 Raistlin666 [4725]
Hát ugye ahogy haladsz a hell felé és egyre több a hp-ja az ellenfeleknek, úgy kell átállni erre:
1 darab hulla bármilyen módon történő legyártása...majd corpse explosion amíg vannak élők a közelben...

Én főleg ezért sem szeretem a nekrót semmilyen formában. Igazából a hulla robbantás mindent elhomályosít és akár bone nekró vagy akár summoner az első hulla után nincs értelme csak azt nyomatni!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.10.25. 20:09
jawsika
#21863 jawsika [3832]
Nekem ez nagyon nagyon jó. Látnád milyen cuccaim vannak... Act I lement szépen Nightmaren is, már kezdek pontokat menteni, nem tudom mire rakjak...

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2021.10.25. 07:34
Raistlin666
#21862 Raistlin666 [4725]
Hát ennél egy Spirit is jobb, de gondolom magának a hozzád passzoló unique cuccnak örülsz.

Én ugye elhajtottam már 2 karaktert normál végéig és egyet hell elejéig. És bátran/szomorúan mondhatom, hogy 1 darab sárga +1 skill-es korona esett összesen ami nekem való cucc volt! Ja nem hazudok mert egy +1 cold charm is. De ennyi kész semmi más unique, szett vagy bármi...

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.10.24. 22:04
Peace
#21861 Peace [27861]
Én is, mikor fost csinált Charsi az elite javeline-emből.

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2021.10.24. 22:04
jawsika
#21860 jawsika [3832]
Megkönnyeztem.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

jawsika
#21859 jawsika [3832]
Tolok egy reportot.

Normal kész. Lvl 36.
Tanulságok: amennyire faceroll a világ, az endbossok annyira kínkeservesek a summon necrommal.
Andariel tutorial boss, tehát nem okozott nehézséget.
Duriel 4x megölt, iszonyat frusztráló az a fight.
Mephisto lement simán, gyenge nagyon.
Diablo... Na itt a portalok száma miatt tudom, hogy 12-ször fordultam. De hogy!!! Fordultam 7-8-at, amikor maradt olyan 1/5 HPja. Na mondom ezt eluntam, áttalentelek. áttalenteltem, visszamentem... Full HP-n volt. Azt hittem földhözb*szom a konzolt is a kontrollerrel együtt. De az új builddel már jobban ment, a csontik bírták, olyan 4 fordulóból lement. Addig az volt a gond, hogy egyrészt a falnál állt és nem fértek hozzá, másrészt tolt két fire novát és egyedül lestem a szemébe... Summonerrel meg nagy móka menni egy kört, mert ugye járhatom körbe a világot csontik után. De lement.
Baal: 4-szer fordultam. Előadta azt a csodát, hogy lefagyaszt mindenkit, és mire odacammognak, elteleportál, aztán kezdi elölről. De nem volt izzasztó.

A helyzet az, hogy kint a worldben egy haragvó isten vagyok, igazából csak átkozgatok és szaladgálok. Imádom
Szűk helyeken elő-előfordul, hogy kell resselnem csontit, de az se gáz.
Csak a bossok cikik.

Nem tudom, belevágjak-e így a Nightmare-be, vagy még picit húzzam magam. Sajnos nem túl combos a gearem (értsd szörnyű), így gondolkodok...

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

jawsika
#21858 jawsika [3832]
Köszi!

Megnéztem Pistit, de nem, ugyanazon a lvl-en volt. Érthetetlen.

Act3 kész, lvl 26. Nem vagyok teljesen megelégedve a pontjaimmal, majd neten körbenézek.

Az Act 2 után itt most tudtam cserélni fegyót, gyűrűt, meg chestet, de még mindig vérszegény a loot. Cserébe esett vagy 8 legend, nyilván pajsból meg gyűrűből 2 ugyanolyan.
Jut eszembe, abból egyet eladhatok, ha két egyforma van? Nem tudok vele mást csinálni nagyon gondolom.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: Peace 2021.10.22. 22:04

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.