Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Epizódonként jön a Hitman [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Epizódonként jön a Hitman
Márciusban a felvezető fejezet és a párizsi helyszín érkezik meg.

Hitman (2016)

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek
9105 levél
Válasz 16.01.18. 23:25 #5
davkar9
Nem vagytok egy kicsit igazságtalanok? Telltalé ebből él, mégis mindenki úgy odáig van. Holott a kalandjátékok fénykorában azok is egészben jöttek ki. Ennél a hitmannél az ötlet alapján ez a fajta modell teljesen elfogadható. Ahogy én tudom valami fél-openworld irányba mentek el, tehát ez az első párizsi pálya egy nagyobb terület, több helyszínnel. Úgy emlékszem volt olyan hír is, hogy bizonyos célpontok csak bizonyos ideig lesznek elérhetőek. Párizsban lesz az ezerszer látott divatbemutató, gondolom a nagyobb pálya miatt lesznek más scriptelt párizsi célpontok is és az idő előrehaladtával új, ideiglenes megbízások is felbukkannak. Aztán következő hónap, új helyszín, új célpont. Ad egyfajta finom szerepjátszós réteget a játéknak. Sőt emiatt a dinamikus "solo-mmo"-s jelleg miatt még olyat is el tudnék képzelni, hogy ha mondjuk x célpontot nem tudod megölni (fail, vagy nem vagy gépközelben az event alatt), akkor egy másik helyszínre követve újból megpróbálkozhatsz a becserkészésével.

Legalábbis én így tudom elképzelni ezt az epizodikusságot. Ha valóban csak egy újabb bugos early access játék, akkor tényleg kapja el őket egy ló hátulról...
Simple. Eternal. Beige.
32254 levél
Válasz 16.01.18. 16:50 #4
szbszig
Majd eljutunk oda is, hogy nem epizódonként, hanem pályánként fog megjelenni egy játék. Esetleg az eszközök, fegyverek is csak fokozatosan lesznek elérhetők, úgyhogy az első változatban még meg sem lehet csinálni a pályát. Vagy, ami mondjuk egy Hitman játéknál még elképzelhető, hogy az első változatban még nem adottak a lehetőségek a silent assassin achievementre.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
542 levél
Válasz 16.01.18. 14:54 #3
Rigida
epizódonként... mert miért ne
A dyslexic man walks into a bra.
862 levél
Válasz 16.01.18. 12:45 #2
fZolee
A kulcsszo megint csak: Money
Szomoru, ahogy alakul at a jatekipar, de mar csak nevetek a PR team kifogasain es, hogy igyekeznek mindent ugy beallitani, hogy "deazjo a playernek"
i5-4570, 16gb RAM, Geforce GTX 660 DirectCU II OC
5231 levél
Válasz 16.01.18. 11:28 #1
Skorpio90
Akkor megint kapunk egy AAA early accesst, remek. "Hogy így biztosítsuk az extra időt, hogy minden helyszín minősége megfeleljen egy Hitman játék elvárásainak."- akkor talán toljátok el a megjelenést, amíg összetákoljátok a teljes játékot, ti szerencsétlenek.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.