Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Ilyet tud a Unity 5.4 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Ilyet tud a Unity 5.4
Meggyőző bemutató a grafikus motor képességeiről.

1677 levél
Válasz 16.06.24. 19:09 #4
GeryG
Igazságod van, sajna nagyon kevés stúdió rendelkezik egyszerre kreatív és tehetséges grafikusokkal, programozókkal és melléjük legalább annyira kreatív és tehetséges írókkal is. Jó példa erre a Crytek, akik nagyon durci dolgokat művelnek a CryEngine-nel, cserébe tartalmilag tucatjátékokat készítenek.

Nekem pl. a Naughty Dog és a Quantic Dream az a két stúdió, aki eddig sem grafika, sem játékmenet, sem történet terén nem okozott soha csalódást. Persze, hogy mindkettő PS-exkluzív fejlesztő...
20238 levél
Válasz 16.06.24. 10:45 #3
Peace
Igen, ritka hangulatos maga a film!!! Az meg rohadtul nem érdekel mit tud az engine. Sok-sok éve tudnak már elképesztő gyönyörű dolgokat alkotni különböző grafikus motorokkal, csak valahogy játékokban nem nagyon köszön ez vissza. Mondjuk egy The Witcher 3 a mai napig le tud nyűgözni, de láttunk már sokkal komolyabb grafikákat is. Csak az a baj, hogy mindet tech demoban.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1604 levél
Válasz 16.06.24. 10:30 #2
Yaho0
Engem nem is az engine teljesítménye fogott meg, hanem a demo világ amit alkottak. Szívesen látnék ebből az univerzumból egy kicsit többet
R.I.P
623 levél
Válasz 16.06.24. 10:21 #1
stero
Ez nagyon durva. Először azt hittem kamu CGI, de aztán nagyobb felbontáson a részletekre koncentrálva eléggé nyilvánvaló, hogy ez tényleg real time renderelt cucc.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.