25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Forza Horizon 4 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Forza Horizon 4
Back to the UK – Scooter.

Aryx
#15 Aryx [3479]
Köszönöm a válaszokat, akkor majd teszek vele egy próbát. Bár ha belegondolok, hogy idén messze a Spintires-be öltem a legtöbb időt (míg másra szinte rá se néztem), és ott elég élmény volt vinnem a fát A-ból B-be, talán jó lesz az igényeimnek ez is.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Sityi
#14 Sityi [1614]
Nincs mit javítanom, simán élvezhető egyedül is. A forgalom talán kicsit gyérebb így (vagy csak én vagyok hozzászokva a The Crewhoz), de szerintem nem zavaró mértékben.

https://www.mixcloud.com/Sityi/

Válasz erre

Előzmény: gregmerch 2018.10.29. 11:23
gregmerch
#13 gregmerch [3766]
Hülyeséget nem akarok írni (ráadásul időhiány miatt ez az utolsó rész eddig nekem ki is maradt), de az előző részekkel irgalmatlan sok időt töltöttem el. Nekem volt közben online kapcsolatom, de nem emlékszem, hogy csak azzal működött volna a játék single része. Az eredményeket (emlékeim szerint) nem mentette el/fel, de játszani lehetett vele. Ha baromságot írtam, majd Pisti kijavít...

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2018.10.29. 10:45
Aryx
#12 Aryx [3479]
Ugyan idén már nem fogok játszani, de offline single játszva mennyire élvezhető? El lehet krúzolgatni a térképen, esetleg van még benne plusz tartalom, esetleg AI?

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Sityi
#11 Sityi [1614]
A Fallout 3-nak pocsékul van megírva a motorja. A Fallout.ini-ben kell limitálni a használható magok számát 2-re, illetve az AI-nak kell engedélyezni a párhuzamos működést.
A régi játékokat ha a GOG-ról szerzed be, akkor gond nélkül futnak Win10 alatt. Oké, egy kivétel van, az Interstate sorozat által használt motor egy kalap hígtrágya, azzal nem sokat lehet kezdeni... További példák? Amúgy melyik build? Csak mert eleinte akadhattak gondok vele (mondjuk a Win8 rosszabb volt ilyen szempontból), de mostanra kikupálódott.

https://www.mixcloud.com/Sityi/

Válasz erre

Előzmény: Noggle 2018.10.27. 22:54
Noggle
#10 Noggle [224]
Van Win10-em laptopomon, próbáltam asztali (játszó) gépen is. (Törés sem bonyolult.)
Win10-en a korábban kijött gamekkel szoktam szívni. Ide tartozik pl a Fallout 3 stb. Korábbi váltásoknál nem szívtam ennyit, így visszatértem Win7-re. Boldogabb is lett az életem utána.

Válasz erre

Herr Hauptmann
#9 Herr Hauptmann [3179]
Biztos az, hogy nehezen jön ki hozzá a törés.

Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.

Válasz erre

Előzmény: Sityi 2018.10.27. 13:10
gregmerch
#8 gregmerch [3766]
A Forza alapvetően Xbox-exkluzív franchise volt a MicroSofton belül, és csak az utóbbi pár epizód játszható a Win10 alapú PC-ken is. Szerintem ez így teljesen rendben van, sokkal több emberhez jut el általa ez a két remek széria. Régebbi MS oprendszerek nem kompatibilisek tudtommal az X1 játékokkal, de már gyakorlatilag minden Win10 alapú, ami MS, így előbb-utóbb mindenki kénytelen lesz újítani, aki eddig nem tette.

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

Előzmény: Noggle 2018.10.26. 21:57
Sityi
#7 Sityi [1614]
Miért, mi a baj az emlegetett kombinációval?

https://www.mixcloud.com/Sityi/

Válasz erre

Előzmény: Noggle 2018.10.26. 21:57
Noggle
#6 Noggle [224]
Elnézést kérek, de a f****om kivan már a Win10 + Winstore ekszkluzívokkal.

Válasz erre

Wing
#5 Wing [4590]
Nagyon régóta keresek egy olyan simcade-et, amiben vannak autók az 50-estől a 80-as évekig. Most végignéztem az autók listáját... hát nem mondom, hogy nem csurgott a nyálam

Azt hiszem, itt az ideje, hogy félredobjam a "max. 10 fontot költök játékra" alapelvemet, és bevásároljak.

Válasz erre

Gump
#4 Gump [5423]
* vagy billentyűzettel.
Nem tudom mennyi órám van a FH3-ban, de sok lehet, van, hogy versenyektől függetlenül csak autózom Ausztráliában. A 4. rész demója is nagyon tetszett, csak a 16-18K-t sokallom egyelőre, főleg, hogy a 3. részben is még bőven van nálam mit csinálni. 12 körül már beszerzem.
Aminek baromira tudnék örülni, az a TDU ezzel a motorral és technikai megvalósítással.
Perpill szerintem is (PC-n mindenképpen) a FH3 és 4 a legjobb - nem szimulátornak szánt - autós száguldozós, versenyzős játék.

Válasz erre

Előzmény: gregmerch 2018.10.19. 07:59
gregmerch
#3 gregmerch [3766]
Sityivel egyet kell értsek: számomra ez az "All Time Favourite!" autós sorozat (alapvetően a Forza Horizon, és csak másodsorban az alapszéria). Rengeteget játszottam vele, főleg az első két résszel, amelyek irtózatosan jó hangulatot tudtak teremteni! És ahogy Pisti is írta, aki csak egy kis autókázásra vágyik, Uram bocsá', nincs is kormánya, az is simán megteheti egy mezei kontrollerrel, nem ordít a játék a komolyabb technikai tudásért sem célvezérlőért. Ugyanakkor a szim rajongók is megtalálhatják, amit keresnek, még ha azért nem is a SimBin játékok, vagy a Project Cars széria szintjén. Azt is szeretem ebben a franchise-ban, hogy a fejlesztők rendre itt vezetik be az "újdonságokat", amelyek hiánya miatt én személy szerint sokat morogtam a régebbi Forzáknál: először lettek napszakok, aztán időjárás, most meg már évszakok is vannak. (Ezeket eddig rendre átvették az alap Forza Motorsport játékok is később, így a teljes franchise profitált belőle - az is igaz, hogy egy ilyen sandbox játékban lehet ezt a leglátványosabb, és persze legszükségesebb módon megugrani.) Egyszóval: én is csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a remek sorozatot, biztosan kiválóan fog szórakozni, aki belekóstol!

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

Sityi
#2 Sityi [1614]
Nem fogod megbánni. Rég szippantott be ennyire autós játék... Áltálában vajszívű kritikus vagyok, és próbálom keresni a jót mindenben, de ez tényleg megfogott.

https://www.mixcloud.com/Sityi/

Válasz erre

Előzmény: Wing 2018.10.18. 20:11
Wing
#1 Wing [4590]
Lehet ezzel lecserélhetném a némileg korosodó NFSV: Porsche Unleashedet?

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.