Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Próbáld ki a Call of Duty: Black Ops 4 – Blackoutot ingyen! [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Próbáld ki a Call of Duty: Black Ops 4 – Blackoutot ingyen!
A minap elrajtolt akcióban egy hétig van lehetőség futni pár kört a játék battle royale módjával.

Call of Duty: Black Ops 4

688 levél
Válasz 19.03.14. 11:10 #9
stero
Mivel ez a legfrissebb COD topik igy itt kérdezem meg hátha kapok választ szóval kicsit off:

Mennek még a korábbi epizódok szerverei? Gondolok itt az MW 1-2-3-ra. Agyalok, hogy tolnék valami könnyed team deathmatches lövöldözést, de nem tudom mivel játszak. Régen élveztem a COD-okat, de jelenleg nem tudom mennyire játszhatóak (hackerek, szerverek népessége, találok-e aktiv szervereket vagy halott az egész stb.)

Erről tud valaki valamit?
1 levél
Válasz 19.01.22. 12:29 #8
kroberto88
Azért erre a mobilos változatra is kíváncsi leszek...
https://gamermobilok.hu/mobilra-es-tabletre-is-jon-a-call-of-duty-legends-of-war/
1830 levél
Válasz 19.01.19. 18:42 #7
GeryG
Első fórum hozzászólásnak érdekes választás... Kifejtenéd picit bővebben is?
1 levél
Válasz 19.01.19. 18:36 #6
Zieg
még 1 buzis battle royale bullshit
40 levél
Válasz 19.01.19. 17:10 #5
szmartin
Bomc

Azért kellett letöltened, hogy ha megtetszik és megveszed, már ne kelljen

Hozzászolva kicsit a témához: sajnos nem sok időm van játszani, de ha van is, akkor valahogy nem a CoD jut eszembe. Anno nagy fanja voltam a szériának és emellé párosult a Medal of Honor is. Aztán teltek az évek, jöttek ki új részek, pl Modern Warfare széria. Azokat is inkább a Single Player miatt vettem meg. A Multi része valahogy sosem vonzott. Az úgy tűnt, hogy mindig ugyanaz, csak kicsit más köntösben.
Most egy vásárlásnak köszönhetően jutottam hozzá ehhez a részhez. Letöltöttem azt a bizonyos 65 gigát és hát azt tapasztaltam, hogy a grafika nem sokat változott és a játékmenet sem. A Blackout módot egyszer próbáltam ki, de valahogy nem sikerült több bizalmat adnom neki amiatt, hogy már az összbenyomásom nem volt jó. Lehet időt kéne rá szánnom és megtetszene. De sajnos azt kell mondjam, nem bánom, hogy nem vettem meg, hanem csak ajándék kódként kaptam meg. Sajnos itt porosodik a gépemen és valahogy nem jön meg a kedvem hozzá. Sajnálom, de egyszerűen nem tud megújúlni a CoD, legalábbis számomra. Távol álljon tőlem, hogy összeugrasszam a két tábor rajongóit és egy parttalan vitát gerjesszek, de valahogy az az érzésem, hogy a CoD nem tud újat mutatni. A BF sorozat (legyen az akár a Bad Company 2, a BF4, BF1 és a BFV) valahogy többet ad, mind játékban, mind látványban. Annál valahogy mindig előjön a kedvem ahhoz, hogy eltöltsek egy-két órát a monitor előtt, mégha másodpercek alatt lelőnek a campelő, csaló játékosok .
4043 levél
Válasz 19.01.19. 12:20 #4
Sucee
Nem tudom, nem csináltak neki külön klienst. De Ready to start körül asszem már megy a Blackout, szóval nyomhatsz pause-t, csak hát a helyet akkor is fenntartja.


@szepiz01

Hát nem tudom, első meccsem kifagyott (Game session no longer available), második be se töltött (Timeout), egy későbbiben kiírta, hogy csatlakoztassam újra a kontrollert, ami amúgy kábelről ment.

Egyik meccsen meg konkrétan akkora desync lövéssel öltek meg, amekkorát még PUBG-ben sem láttam. Én a fal mögött kaptam az utolsó lövéseket, killcam alapján viszont a srácnál nemhogy kilógtam, tökéletesen nyíltan álltam.

De amikor végre működik, akkor is a legrosszabb BR élményem.
7 levél
Válasz 19.01.19. 11:53 #3
szepiz01
Mindenképp megér egy próbát. Call of Duty játékoknak a játékmenetére sose volt igazán panasz, ezt egybekötni egy battle royal játékmóddal szerintem remek ötlet volt. A netcode és hitreg hasonlóan rossz (bár azért kicsit jobb) mint a többi br játéknak de a játékmenet olyan mintha késsel vajat vágnál ezért kb észre se veszed ezeket. Én nekem mindenképp a top br játékom.
633 levél
Válasz 19.01.19. 11:33 #2
Bomc.
Ha csak a Blackout van benne, akor miért kell leszedni az egész játékot? (65 GB )
4043 levél
Válasz 19.01.18. 23:21 #1
Sucee
Megtettem, és nagyon örülök, hogy nem adtam ki pénzt erre a játékra (bár a rendes multi lehet, hogy jó, CoD abban végülis erős szokott lenni).

A hangok csapnivalóak, már ami a helyzetbelövést illeti - ugyanaz a lépéshang akkor is, ha három emelettel feletted vannak, és akkor is, ha veled egy szinten. Emellett a pontos helyzetet is méterekkel mellélövi (csapattárssal könnyű ezt tesztelni), és túl későn is hallod meg, hogy közelednek.

A loot és inventory rendszert hagyjuk is, nehézkes, és véletlenül sem felhasználóbarát, kuka ebben a formában.

A legnagyobb probléma meg az, ami egy CoD, de egy akármilyen fps esetében se szabadna probléma legyen: a lövés. Nevetségesen sok találat kell egy-egy emberbe, amin nem segít, hogy a healelés nagyon gyorsan, és akár mozgás és ugrálás közben is elvégezhető, valamint armor is található a pályán.

Borzasztó nagy csalódás volt ez nekem, de emellett viszont piros pont a fejlesztőknek, hogy kaptam esélyt, hogy ezt eldönthessem tényleges játék során.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.