Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Próbáld ki a Call of Duty: Black Ops 4 – Blackoutot ingyen!

A minap elrajtolt akcióban egy hétig van lehetőség futni pár kört a játék battle royale módjával.

2019.01.18. 22:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A világ battle royale lázban ég, de legalábbis a videojátékos fele mindenképp. Ezt kihasználva egymás után jönnek az újabb és újabb játékok a témában, illetve a már jól ismert sorozatok vagy régóta futó online játékok is megkapják a maguk BR-játékmódját. Nem maradt ki ebből a sorból a Call of Duty széria sem.

A tavaly ősszel megjelent Call of Duty: Black Ops 4 annyira alárendelt mindent a Blackout névre keresztelt battle royale módnak, hogy még az egyszemélyes kampányt is feláldozták az oltárán. Hogy ez jó vagy rossz döntés volt-e, azt mindenki döntse el maga. És most ehhez kap is egy jó kis támpontot, ugyanis az Activision és a Treyarch egy hétre ingyenessé tették a Blackout játékmódot.

Az akció tegnap rajtolt el, és egészen január 24-ig tart. Ez idő alatt PC-n a Battle.net kliensén keresztül, PlayStation 4-en a főoldalon rákeresve a játékra, míg Xbox One-on az áruházban érhető el a játékmód.

A készítők emellett bemutatták PS4-en az új Down But Not Out módot is, amely a Blackoutban érhető el a csapatban játszó játékosok számára. A lényeg, hogy a csapattagok haláluk után újra kiugorhatnak egy gépből és visszaereszkedhetnek a pályára, amíg még a többiek életben vannak. Ez azonban a party utolsó szakaszára, vagyis a legszűkebb körben már nem tehető meg. ■

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (9)

szmartin
szmartin 2019.01.19. 17:10
Bomc

Azért kellett letöltened, hogy ha megtetszik és megveszed, már ne kelljen :-))

Hozzászolva kicsit a témához: sajnos nem sok időm van játszani, de ha van is, akkor valahogy nem a CoD jut eszembe. Anno nagy fanja voltam a szériának és emellé párosult a Medal of Honor is. Aztán teltek az évek, jöttek ki új részek, pl Modern Warfare széria. Azokat is inkább a Single Player miatt vettem meg. A Multi része valahogy sosem vonzott. Az úgy tűnt, hogy mindig ugyanaz, csak kicsit más köntösben.
Most egy vásárlásnak köszönhetően jutottam hozzá ehhez a részhez. Letöltöttem azt a bizonyos 65 gigát és hát azt tapasztaltam, hogy a grafika nem sokat változott és a játékmenet sem. A Blackout módot egyszer próbáltam ki, de valahogy nem sikerült több bizalmat adnom neki amiatt, hogy már az összbenyomásom nem volt jó. Lehet időt kéne rá szánnom és megtetszene. De sajnos azt kell mondjam, nem bánom, hogy nem vettem meg, hanem csak ajándék kódként kaptam meg. Sajnos itt porosodik a gépemen és valahogy nem jön meg a kedvem hozzá. Sajnálom, de egyszerűen nem tud megújúlni a CoD, legalábbis számomra. Távol álljon tőlem, hogy összeugrasszam a két tábor rajongóit és egy parttalan vitát gerjesszek, de valahogy az az érzésem, hogy a CoD nem tud újat mutatni. A BF sorozat (legyen az akár a Bad Company 2, a BF4, BF1 és a BFV) valahogy többet ad, mind játékban, mind látványban. Annál valahogy mindig előjön a kedvem ahhoz, hogy eltöltsek egy-két órát a monitor előtt, mégha másodpercek alatt lelőnek a campelő, csaló játékosok :-))).
Zieg
Zieg 2019.01.19. 18:36
még 1 buzis battle royale bullshit
GeryG
GeryG 2019.01.19. 18:42
Első fórum hozzászólásnak érdekes választás... Kifejtenéd picit bővebben is? :D
kroberto88
kroberto88 2019.01.22. 12:29
Azért erre a mobilos változatra is kíváncsi leszek... :D
https://gamermobilok.hu/mobilra-es-tabletre-is-jon-a-call-of-duty-legends-of-war/
stero
stero 2019.03.14. 11:10
Mivel ez a legfrissebb COD topik igy itt kérdezem meg hátha kapok választ szóval kicsit off:

Mennek még a korábbi epizódok szerverei? Gondolok itt az MW 1-2-3-ra. Agyalok, hogy tolnék valami könnyed team deathmatches lövöldözést, de nem tudom mivel játszak. Régen élveztem a COD-okat, de jelenleg nem tudom mennyire játszhatóak (hackerek, szerverek népessége, találok-e aktiv szervereket vagy halott az egész stb.)

Erről tud valaki valamit? :D
ajánlott olvasnivaló