Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Football Manager 2020 teszt – Nagy lépés a jó irányba [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Football Manager 2020 teszt – Nagy lépés a jó irányba
A sorozat évről évre halad előre ugyanazon az úton, de idén valamivel magasabb sebességbe kapcsolt.

Football Manager 2020

Football Manager 2020
A legutóbbi Football Manager 2020 cikkek, hírek
1990 levél
Válasz 19.11.19. 21:01 #5
GeryG
Ha az utóbbi évek kimaradtak, akkor most pont érdemes lehet újra ránézni, mert most tényleg van értelmes újdonság.
3769 levél
Válasz 19.11.19. 20:56 #4
Raistlin666
Ezzel nem csak Te!

Én amúgy a 2011-el kezdtem és volt némi gombfoci. Az is jó volt, de a 3D motor azért kellett! Úgy 3 éve kiszálltam mert nagyon egykaptafának éreztem már...egy ilyen linkelthez hasonló motor miatt újra belevágnék a Seria D-be...
1990 levél
Válasz 19.11.19. 19:12 #2
GeryG
Kb amióta létezik a 3D-s meccs opció, azóta játszom én is azzal. És minden évben jött a duma, hogy idén sokat fejlődik ez a része a játéknak. Persze, ha most összehasonlítjuk az általad is említett FM13-at és az FM20-at, zongorázni lehet a különbséget, ez tény.

Abban is van igazság, amit írtál, hogy van egyfajta bája a dolognak, plusz az is igaz - ezt írtam is -, hogy messze nem ez a játék lényegi része. De valahogy akkor is úgy érzem, hogy ha csak egy ötfős kis csapatot ráállítanának stúdión belül, hogy rendesen lemodellezzék a 3D-s meccseket, máris fényéveket fejlődhetne ez a rész.

Én a magam részéről pl. imádnám, ha pl. a dribbling képesség nem csak mutatóban lenne a játékosoknál, hanem a pályán vissza is köszönne, ha valamelyik fineszesebb játékosom ügyesebben bánik a bogyóval. Nem hiszem, hogy ma már akkora mutatvány lenne nem csak imitálni az animációkat, hanem tényleg pontosan megcsinálni őket. Nem várok FIFA20 szintet valóban, mert arra semmi szükség. A grafika felőlem maradhatna is olyan, amilyen most, csak lennének pontosak az animációk és a mozgások.
16 levél
Válasz 19.11.19. 16:40 #1
Gest
Érdekes mennyire megosztó ez a 3d meccs lehetőség. Én FM13 óta játszok a szériával, de soha nem tudtam megszokni vagy akár csak elviselni a gombfocit, mindig 3d meccseket nyomatok és szeretem is a grafikáját bármennyire gagyi. Engem például a random generált fejek sokkal jobban zavarnak, szerintem erre kellene inkább grafikailag ráfeküdni, a 3d úgy "bájos" vagy hogy is írjam, ahogy van. Gondolom mások megint eltérően látják ezeket a dolgokat.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.