Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Football Manager 2020 teszt – Nagy lépés a jó irányba [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

1937 levél
19.11.19. 19:12
GeryG
Kb amióta létezik a 3D-s meccs opció, azóta játszom én is azzal. És minden évben jött a duma, hogy idén sokat fejlődik ez a része a játéknak. Persze, ha most összehasonlítjuk az általad is említett FM13-at és az FM20-at, zongorázni lehet a különbséget, ez tény.

Abban is van igazság, amit írtál, hogy van egyfajta bája a dolognak, plusz az is igaz - ezt írtam is -, hogy messze nem ez a játék lényegi része. De valahogy akkor is úgy érzem, hogy ha csak egy ötfős kis csapatot ráállítanának stúdión belül, hogy rendesen lemodellezzék a 3D-s meccseket, máris fényéveket fejlődhetne ez a rész.

Én a magam részéről pl. imádnám, ha pl. a dribbling képesség nem csak mutatóban lenne a játékosoknál, hanem a pályán vissza is köszönne, ha valamelyik fineszesebb játékosom ügyesebben bánik a bogyóval. Nem hiszem, hogy ma már akkora mutatvány lenne nem csak imitálni az animációkat, hanem tényleg pontosan megcsinálni őket. Nem várok FIFA20 szintet valóban, mert arra semmi szükség. A grafika felőlem maradhatna is olyan, amilyen most, csak lennének pontosak az animációk és a mozgások.

Vissza