Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Terminator: Resistance teszt – Hasta la vista, baby...! [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Terminator: Resistance teszt – Hasta la vista, baby...!
Jacob Rivers! Kijelöltek megsemmisítésre!

Terminator: Resistance

Terminator: Resistance
A legutóbbi Terminator: Resistance cikkek, hírek
75 levél
Válasz 19.12.03. 11:42 #19
Archanelion
Én igazából másra céloztam, de majdnem. Szerintem túlnyomórészt az emberek nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy melyik játék mögött milyen stúdió áll. Őszintén, a Rambo kudarcát én is megtapasztaltam, de most ezt benéztem, nem figyeltem, hogy a Terminator-t kik készítették. Emellett arra is célozni szerettem volna, hogy az emberek magától a Terminator címtől várják azt amit várnak, és nem stúdióktól
Abba ahgyom a játék fikázását, ha ízig-vérig megvan benne a Terminator fíling, és aki szereti a Terminator-t az kapó is erre, akkor nincs okom a pofázásra

Most jut eszembe, hogy ugyanilyet tapasztaltunk már más cégtől is. Annak idején a botrányosan gyenge Red Faction: Guerrilla-ért (2009) a Guerrilla Games felelt. Rengeteg gamer mémkép is készült a játékról. Aztán megcsinálták a Horizon Zero Dawn-t, ami nem egy tökéletes játék, vannak hibái, túlnyújtott részei - és van amiben nagyon lapos / kiforratlan, de egyébként nagyon jó játékká lett. Mondjuk nem tudhatjuk hogy ilyenkor mik és milyen pénzek állnak a háttérben. Szóval lehet, hogy ugyanaz a cég, de nem biztos ugyanaz a fejlesztői brigád. Vagy a "motiváció" sem ugyanaz, azaz több pénzt kapnak adott projektért... De egy valami biztos, egy szar után jót tettek le az asztalra. Nem tartom kizártnak (mivel én még nem nyilatkozhatok mert nem játszottam már) hogy ezzel a céggel is így van.
2113 levél
Válasz 19.12.03. 10:37 #18
GeryG
SPOILER
Képzeld el, ahogy a Terminator zenéjére rohansz előre egy szitává lőtt városban, a romok közt meg T-800-ak vadásznak rád, neked meg csak egy árva sörétes van a kezedben, amivel tudod, hogy semmilyen kárt nem tudsz tenni bennük...!
https://www.youtube.com/watch?v=qSiy1QghsOQ
25665 levél
Válasz 19.12.03. 10:11 #17
Peace
Hagyjátok már abba!!!! Akkor is befejezem a Borderlands 3-at! Erős leszek!!! Egyszer már megszakítottam a Fallen Order miatt, nehéz volt visszaszoktatni magam.
33739 levél
Válasz 19.12.03. 09:27 #16
Creativ3Form
Kétlem, hogy ettől többet vártak az emberek tekintve, hogy a készítők előző játéka, a Rambo: The Video Game (asszem ez volt a címe) katasztrófális volt. Ezért már előre úgy hozzá mindenki, hogy "na, akkor ez is katasztrófa lesz." De nem lett. Szóval itt inkább pont az a helyzet, hogy meglepte az embereket az, hogy a készítők előtörténetét, valamint a játékmenet 10 éves elmaradását tekintve, még is milyen mocsok jól működik az atmoszféra, és a Terminátor hangulat, valamint a sztori is elég jóféle lesz a végére.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
75 levél
Válasz 19.12.03. 09:09 #15
Archanelion
Nekem amúgy a grafika tetszik. Holnap kipróbálom.

Lehet hogy a "szar de jó" hangvitele az egésznek azért van, mert többet vártak ettől a címtől az emberek. Nem is tudom mikor volt utoljára jó játék ebből. Valami régi Battlefield jellegű játékra emlékszem csak.
2113 levél
Válasz 19.12.02. 12:42 #14
GeryG
Miért, rengeteg ilyen játék van, nem? Amit, ha elemenként nézel - grafika, irányítás, hangok, akármi - nem egy nagy durr. De ha csak úgy leülsz elé és játszol, akkor beszippant, és egyszer csak eltelt három óra.
Na ez tipikusan ilyen. Persze ehhez kell egy elég nagy adag Terminator rajongás is, de az szerintem kb mindenkiben megvan itt.
5462 levél
Válasz 19.12.02. 12:29 #13
Skorpio90
Most komolyan rakjam wishlistre? Tényleg mindenhol csak a "szar, de jó" kommenteket olvasom.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
2113 levél
Válasz 19.12.02. 11:45 #12
GeryG
Szerintem nem fogod megbánni. Lendülj túl az első negyed óra "ez meg mi a fa..." érzésén, és onnantól visz magával. Az utolsó fél óra meg már igazi örömjáték!
25665 levél
Válasz 19.12.02. 08:47 #11
Peace
Annyira dicséritek, hogy ezt most már látnom kell.
2113 levél
Válasz 19.12.02. 08:19 #10
GeryG
Jogos, főleg a sztori végére tök jól bekapcsolódik az első és második mozik közé. Eleinte pedig ügyesen ködösítettek, hogy ne nagyon lehessen érdemben elhelyezni egyik idősíkon se, csak úgy a felétől lehetett kapizsgálni, hogy miről is van szó.

Crea: indítunk egy "Filmek videojáték adaptációi" kategóriát, és már mehet is neki a virtuális szobrocska...
33739 levél
Válasz 19.12.01. 18:47 #9
Creativ3Form
Ez nem promó még, csupán kevés pénzből készült. Ennyi. És ehhez képest nagyon jól összehozták. Én is húztam a számat a trailerek után, de adtam neki egy esélyt, és wow. Nem lesz év játéka semmilyen szempontból, de hangulatilag és történetileg ezerszer jobb, mint bármelyik Terminátor film a 2. rész után. És engem már ezzel megnyertek maguknak.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1 levél
Válasz 19.12.01. 18:18 #8
Laraxior
Nem játszottad, de gameplay alapján szidod kb és minősíted. Rosszul.
Néztem gameplayt előtte én is, majd kijátszottam, és teljesen más élmény úgy. Igenis latszik, hogy a készítők mindent kihoztak belőley amihez lehetőségük volt. Mi több, hogy ismerik és szeretik a régi Terminator filmeket. Nagyon jó és atmiszfériát adó játék.

Aki pedig a grafikát rója fel neki, menjen játsszon látványos de hulladék AAA nagy címeket nyugodtan.
75 levél
Válasz 19.11.27. 11:47 #7
Archanelion
Lehetett volna ez sokkal jobb is... Még nem játszottam vele, de gameplay alapján látszik, hogy ez bizony egy olcsó promó gém... Lehet hogy jobban sikerült mint amennyire előítélik, de koránt sem tudom azt mondani hogy hú de jó játék... És van annyi játék tapasztalatom, hogy kipróbálás után sem fogom azt mondani hogy nagyon tetszik. De lehet attól még hogy élvezni fogom, meglátjuk. Csak nem szeretem a promó gémeket.
1321 levél
Válasz 19.11.27. 11:41 #6
ivanova36
Talán Mátrix-nak köszönhető vagy annak hozadéka volt a Max Payne által népszerűsített Bullet Time effect és annak még ma is van hatása, pl AC Odyssey-ben is jelen van, a belassult környezetben mozgás, lövés...de volt anno Unreal Tournament mod is ami a lövedékeknek "csíkot" adott és volt másik mod is ami meg egyfajta king of the hill volt csak egy Neo-ra vadásztak az Agentek és Neo meg tudta állítani a rá kilőtt golyókat

Igaz nem echte Mátrix játék egyik sem a fentiek közül.


Terminator esetében szerintem nehezen lett volna kivitelezni a T1-2 eseményeit, mert bár egy "sikátorszimulátorban" megoldható lett volna a filmek cselekményeit szorosan követni, megint más egy szabadabb környezet mint egy folyosóba zárt adok-kapok.
A beszivárgást és ember/terminátor vadászatot nehezebb megoldani már, feltéve ha nem egy agyatlan hentelést akarsz. Abban az esetben ott a Division 1-2 golyószivacs ellenfelei, csak reskinnelni kell fém csontira és kész Ráadásul Div2-ben már van hordozható minigun is és HK terminátor drón is.

https://i.redd.it/4lppq7mdai031.jpg
75 levél
Válasz 19.11.27. 11:34 #5
Archanelion
Én sosem játszottam végig mert crackelt hulladék volt, gyerek voltam még. Egy bizonyos ponton emiatt kifagyott, úgy hogy csak egy darabig vittem. A verekedős részek tényleg jók voltak, akkor abban az időben még senkit sem zavart, ha egy adott dolog néhány féleképpen bevan scriptelve nekem nagyon tetszett a lassított felvételes megoldás is, de kb ennyire emlékszem. Itt egy game play. Megmosolyogtat, hogy ezt mennyire élveztem annó. PS2-es xbox-os korszakhoz szerintem egész vállalhatóan is nézett ki. Meglepődésemre jobban néz ki, mint emlékeztem !
Láttunk már rosszabbat is abból az időből! De biz isten előbb ülnék le egy jó Blood 1 vagy Blood II : The Chosen elé, mint a Path Of Neo-hoz . Pedig ezek jóval régebbiek.
2113 levél
Válasz 19.11.27. 11:21 #4
GeryG
Amennyire én emlékszem, össz-vissz három játék készült a Mátrixból. Az első volt az Enter the Matrix, amiben már akkori szemmel is vicces volt a kocka alakú kerék az autókon. Cserébe a verekedős részek tök jók voltak. Aztán volt egy MMO próbálkozás Matrix Online címmel, de abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán valaha elindult.

És igen, volt a Path of Neo, ami a másik kettőhöz képest valamivel tényleg összeszedettebb volt. De valami nyűgje talán annak is volt, de nem nagyon emlékszem, hogy mi... Arra viszont igen, hogy miatta cseréltem akkor videokártyát, mert az enyém még nem támogatta talán a DirectX 8.1-et vagy valami ilyesmi, és anélkül nem indult el a játék...
75 levél
Válasz 19.11.27. 11:17 #3
Archanelion
Lehet mivel nagyon rég volt és azért emlékszem rá így, de szerintem a The Matrix: Path of Neo egészen jó volt.
2113 levél
Válasz 19.11.27. 10:33 #2
GeryG
Persze, értelmes Mátrix játékot sem kaptunk soha, pedig az is üvöltött érte annak idején.
1321 levél
Válasz 19.11.27. 10:18 #1
ivanova36
Kihagyott filmek és sorozatokra utalva picit, nem egy sorozat és világ kerülte el a megjátékosítást(?) , például épkézláb Stargate játék sem készült, pedig az is adná magát a közel több száz csillagkapu és űrhajózás felhasználásával.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.