25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Total War: Pharaoh teszt – Trójai faló [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Total War: Pharaoh teszt – Trójai faló
Felsőpolcos árcédulával érkezett meg a franchise legújabb része, de kínál is ennyit?

Baracklekvár
#6 Baracklekvár [1718]
Hm. Derék, és pozitív.

Ahhoz hasonlít a hangvétel és az 540 fokos irányváltás, mint amit Gaijin tett a WarThunder-rel tavasz táján... Az ott nagyon bejött, win-win módon. Ha a TotalWar útja is ilyen lesz, azzal mindenki csak nyer.

Válasz erre

Előzmény: Shadowguard 2023.12.15. 18:15
Shadowguard
#5 Shadowguard [4238]
Nahát, hogy mik vannak

...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

Válasz erre

montanosz
#4 montanosz [116]
lottóznom kellene mert amikor először felröppent a hir irtam is hogy uncsi lesz, tekintve hogy minnél réggi időkre megyünk vissza annyival egyszerűbbek és csihipuhik lesznek a csaták.
itt a gazdaságra, diplomáciára, még inkább valamiféle CK3 szerű működésre kelett volna hagyatkozni

medieval 3-at kelett volna késziteni, a vonal harcászat megjelenéséig ez a legizgalmasabb korszak

montanosz

Válasz erre

Montgisard
#3 Montgisard [20]
"Nem tudom elképzelni, kit fog vonzani, hogy ezen a kicsi és egysíkú térképen újra és újra végigjátssza a kampányt egy új, egységei és épületei tekintetében minimális eltéréssel rendelkező néppel." A válaszom: engem fog vonzani többek között, és még azon Total War széria rajongókat, akik úgy érzik hogy ez a korszak eddig kimaradt, és jó lenne visszamenni a civilizációk hajnalához. A kampányok testreszabhatóságáról nem esett szó a tesztben, pedig nagyon sok részletet be lehet állítani, finomhangolni ami eddig nem nagyon volt jelen. Amikor kijött a Rome 2 akkor nekem csalódás volt a szűz játék, a későbbi foltozások és DLC-k tették azzá ami. Nem temetném így az elején már csak azért sem, mert az érkező kiegészítők és foltozások nélkül sok játék súrolta már a játszhatatlanság határát. Itt erről szó sincs. Nem várhatok a bronzkorban annyi féle egységet mint a középkorban, ahol több technológiai forradalom is történt. Az hogy nincs ' tevésség ' vagy lovasság engem nem zavar, amiért próbál autentikus lenni szerintem nem róható fel hiányosságként. Nekem nagyon is tetszik a játék, be mertem vállalni azt a közel 100 eurót mert nem tudok más alternatívát. Aki szereti a műfajt annak ez üdítő színfolt lesz. Az igaz hogy érezni az útkeresést, mert próbálnak a fejlesztők a fiatalabb generációnak kedvezni a pvp lehetőséggel és alkalmazkodni az új igényekhez. Ha nem újítanának akkor az lenne a baj. Az árazása elég durva, ez az egyetlen gyenge pontja szerintem. De tudomásul veszem ha frissen akarok játszani valamivel akkor annak meg kell fizetni a felárát. Biztos hogy lesz akciósan idővel, így megjelenéskor csak a hardcore fanoknak ajánlanám mint jómagam is vagyok.

" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért."

Válasz erre

Sam Starion
#2 Sam Starion [7]
Egyetértek. Nem véletlen szerintem, hogy ezt a karakter központúságot erőlteti a CA, keresi az új, jó irányt a sorozatnak, de véleményem szerint nem ez az.

Válasz erre

xyzw
#1 xyzw [755]
Ez egy nagyon informatív ismertető volt! A Total War sorozat számomra erős lejtmenetben van. Nagyon ráférne egy
új, teljes értékű, valóban színvonalas történelmi rész.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.