Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Deus Ex - I need help

5394 levél
Válasz 01.09.23. 00:35 #3
Gump
Tényleg az egyik legjobb játék az elmúlt időszakban. Ennek a játéknak a történetéhez semmi nem hasonlítható. Régen játszottam vele, de ha jól emlékszem akkor menj a hajóhoz olyan közel amennyire a korlát engedi, ekkor asszem megjelenik egy keret és meg kell nyomni a 'használ' gombot(use, vagy valami ilyesmi). Ennyi. Ha nem jön be, írj úgyis újra el akartam kezdeni a játékot, majd segítek.
23 levél
Válasz 01.09.22. 21:21 #2
Hessian
Hi!

Én már elég rég nyomtam vég, és talán ezért is nem vágom, hogy mi lehet a bibi. Ha jól emélkszem, nekem csak oda kellett menni, és akkor megkérdezte, hogy kész vagyok-e, és hogy mehetünk. De szerintem is nagyon fullos a game, én már kétszer is végignyomtam. A végén az tetszett, hogy több fajta befejezést is választhattál.
247 levél
Válasz 01.09.20. 22:57 #1
c-3po
elkezdtem játszani ezzel a jó kis játékkal szépen meg is csináltam az első pályát, a másodikat is majdnem ,de amikor mindent felszedve és mission-t recive-elve kijövök a U.N.A.T.C.O. H.Q. -ból s az irányt a South dokk felé veszem, hogy elvigyen a hajócska a misszió helyszínére akkor amikor közel állok hozzá akkor a Boat Pilot azt mondja, hogy menjünk má ,de semmi sem történik hiába ugrálok nyomok össze-vissza mindenféle gombot. ha valaki elmondaná,hogy mit kéne csinálni az jó lenne ,mert nagyon bejön ez a játék.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.