Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Anarchy Online

793 levél
Válasz 01.11.04. 00:19 #11
GregSB
Van ebben valami Reapest, hogy ingyenes lehetne a game, ha a játékban sok reklám lenne. És ez nem is lenne olyan lehetetlen megvalósítani pl. a neocronban, ami ugyebár a 28. században játszódik egy metropolisban, ott teli lehetne nyomni a házak falait reklámokal. Mondjuk a SW:G ben már nehezebb lenne elhelyezni a Naboo dzsungeleiben, illetve a Planetsideban a harmezőkön

Egyébként ha már említettem a neocront, más is hallott már róla? Német fejlesztőcsapat csinálja. A gépigénye nevetségesen kicsi lesz, 128MB + Gef1 bőségesen elég lesz neki(a preview movie rezzenésmentesen ment 1 p3 450, 64MB RAM TNT2 configon), és elég érdekes világban fog játszódni. A már említett metropolisban, ahol az SW:Galaxieshez hasonlóan békés/akciódús szakmát is űzhetünk, illetve a városon kívüli vad világban, ahol óriási szörnyekkel gyűlik meg a bajunk...
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
3313 levél
Válasz 01.11.03. 16:10 #10
Reapest
Az SW Galaxiesban rengeteg jó ötlet lesz, nekem azért is tetszett az előzetesei alapján, de ha nem is lenne, akkor is a sok fan eltartaná. Így könnyű jó játékot csinálni: a neve a reklám.
2328 levél
Válasz 01.11.03. 12:22 #9
PoCoK
Gépigényről tudna valaki nekem mondani valamit?
stufumofo™
925 levél
Válasz 01.11.03. 09:32 #8
Lacc
Na azért azt nem hiszem hogy a SW: Galaxies bukás lenne... Az Anarchy online körül szinte semmi reklám nem volt.
YEP YEP! - Kipling :P
3313 levél
Válasz 01.11.03. 01:08 #7
Reapest
Hát nem tudom mi lesz ennek a vége. Még eléggé friss ez a játék és még nem annyira elterjedtek az MMORPG-k. Lehet, hogy hatalmas bukás lesz ez az egész, mert ha még sok ember is játszaná ezt a kategóriát, a sok játék sok vidékén ők is eloszlanának. Az AI meg nem lehet tökéletes, nem lehet minden NPC-nek saját személyisége. És ha ez még lehetne is, akkor sem érdemes velük megtölteni egy MMORPG világát, mert akkor mit ér egy emberi játékos? Persze a játszható terület csökkentése se jó megoldás.
Szerintem a tökéletes MMORPG olyan lenne, hogy egyszerre fellelhető lenne benne egy dark fantasy és egy high-tech környezet is (mondjuk külön-külön bolygókon és ott lenne persze a Föld is). A játékból úgy nyomnának, hogy a Földön 10 emberre jutna 1 darab és a serverei nem úgy működnének, hogy korlátoznák a benne játszó emberek számát, hanem minden játékos gép szerver is lenne és csak azokat a játékosokat kezelné, akik a felhasználó környékén élnek a Földön + egy-egy kis területet az idegen bolygókból. Ehhez a tuti sikerhez persze az is kell, hogy teljesen ingyen lehessen hozzájutni (ingyen játék, gép és telefon). Ehhez persze az kellene, hogy sok reklám legyen a játékban, amit pedig több multinacionális cégek láncából alkotott testület szolgáltatna, vagyis az egész világ összefogva. A végén csak-csak elkészül a Matrix, a legjobb MMORPG. Addig pedig azt mondom, hagyjátok ezeket a kudarcra ítélt kísértet-világokat és menjetek ki a szabadba! A valóság nem elég jó MMORPG?
925 levél
Válasz 01.11.03. 00:16 #6
Lacc
ÉN azonnal letöltöttem, amint megláttam a Guru-ban, hogy 7 napig ingyenes. Na a benyomásaim:
Elsőre nagyon ígéretes, egy training groundon kezdesz, a játék alapjait megismertetik veled. Attól függ hogy néz ki ez a ground hogy melyik félhez csatlakoztál az elején, én mindet kipróbáltam. Aztán mikor 2. szintű leszel és nagy nehezen kikecmeregsz a ground-ról, egyszerre fogad a totális káosz és az üresség! Totális káosz, mert az ÉGVILÁGON fogalmad sincs hogy most hol vagy, merre kéne menned kezdőként, mit kéne csinálnod, milyen questeket, milyen szörnyeket ölj. És üresség, mert egy átlag város kib*szott nagy, iszonyatosan nagy, otromba épületekkel, és hatalmas utcákkal! Ehhez képest egy 2-3 ember rohangál, néha-néha feltűnnek előtted. Viszont a mission-terminal-oknaál ahol a questeket kapni elég nagy tömeg van. 10 player. Az utcákhoz képest ez hatalmas tömegnek számít... Képzeljétek el, hogy ha egy átlagtól kissebb város ekkora, mekkora a világ! Valami iszontatóan nagy ahhoz képest hogy 8000-en játszák kb., és a playertömeg annyira eloszlik ezen a rohadt nagy területen, hogy az komolyan a game és a hangulat kárára megy. Maga a világ ilyen dark sci-fi szerű izé. Rengeteg jó ötlet van benne, amit eddig sehol sem láttunk, de látszik, hogy a készítők azt hitték, hogy nagyon népszerű lesz a game, és kell ez a nagy terület a sok játékos befogadására. Hát nagyot tévedtek, és sajnálom is ezért a gamét, mert alapjában véve egész jó LENNE. Van saját házad, a bútorokat te veheted meg, kocsit is vehetsz, rengetek fajta cucc, varázslat, fegyver, ruha, páncél, idézhető lény/droid van, de ha egy MMORPG-be belépve látsz néha-néha 5 embert, akkor ott nagy gáz van... Végigjátszottam a hetet, hogy hátha találok olyan helyet ahol tényleg sok ember van, hátha rossz helyen jártam, de nem. Kong az ürességtől az egész game. A Gamestar-ban igen jókat írtak róla, nem értem miért.
YEP YEP! - Kipling :P
3313 levél
Válasz 01.11.02. 23:24 #5
Reapest
Én már töltöm! 50mega már megvan, de most szüneteltetem! 56,6-os modemmel ugyanis nem két pillanat egy ilyen lekaparása.
2328 levél
Válasz 01.11.02. 22:13 #4
PoCoK
AriAmi már válaszolt a kérdéseid nagy részére, letölteni pedig a www.anarchy-online.comról lehet.
stufumofo™
2580 levél
Válasz 01.11.02. 22:09 #3
AriAmi
Online játék, EverQues klón, csak fantasy helyett scifi környezetet kapunk.
4574 levél
Válasz 01.11.02. 21:42 #2
hering
600 vhány mega?Jézusom.És honnan lehet leszedni?És miről szól ez a game?
http://www.jatekok.hu
2328 levél
Válasz 01.10.31. 10:26 #1
PoCoK
Most olvastam Guruéknál, hogy le lehet tölteni ezt az online sci-fi szerepjátékot (röpke hatszászvalamennyi mega), és 7 napig ingyenesen lehet játszani vele, csak utánna kell fizetni érte. Érdekelne a dolog, hogy van e itt valaki aki kipróbálta már a játékot, mert ha sokan mondják, hogy jó, lehet hogy letöltöm én is.
stufumofo™

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.