Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Életed legnagyobb ballépése a monitorod előtt

19623 levél
Válasz 03.06.04. 21:29 #12
sipec
Nekem meg amikor eötvösnapon 2:12 sec alatt game overem lett a starcraftban


Meg kikatam q3-ban 20-4-re(igaz ,akko játszottam először vele2 meccset meg is nyertem lol)
11867 levél
Válasz 03.05.25. 18:28 #11
RASTA guy
Ontopic: a legnagyobb bénázásom a ClanArena-n volt(Q 3)ugyanis akkor olyan béna voltam, hogy ellenfeleim kitalálták, hogy rám csak alapfegyverrel fognak lőni.

Azóta viszont összerailgunozom a fejüket
sakálemberek...
520 levél
Válasz 03.05.25. 18:22 #10
hill
Hm "Miközben ugrálok fel a dobozokra, valaki meglő balról(ott villogott a piros "led"".

"Hátulról lőtt meg az elején, csak ez a szar piros led nem tudja jelezni"

milyen led?, esetleg nem sejti valaki?
793 levél
Válasz 01.11.02. 13:02 #9
GregSB
A legnagyobb beégésem nekem is CSben volt
Lanpartyztunk, militián Rendőrbácsi voltam. Az egyik kör végére csak én maradtam a CT-ktől, és egy ember maradt a T-knél is. Megy a nagy keresés/izgulás, mert mindenki engem néz. Bemegyek a ház udvarába a hátsó faajtón(ami nem ad hangot, és amint bemész rajta dobozokba ütközöl, amikre felugrálva egy szellőző ablakon keresztül bejutsz a garázsba). Naszóval bementem oda, elnéztem az udvar irányába, senki.. Ok, akkor mennyünk be a garázsba, biztos ott kempel a köcsög T a túszok között lekapcsolt lámpával, majd hátulról jól megtréfálom. Miközben ugrálok fel a dobozokra, valaki meglő balról(ott villogott a piros "led"), a faajtó irányából. Odanézek, egy doboz a faajtó útjában volt. Biztos mögötte van! Fogom, 2 Colt tárat beleeresztettem, de nem hal meg. Gránátot is dobtam mögé, semmi. Erre egyszercsak vki lelő a hátam mögül. Ott nevetett mindenki rajtam. Hátulról lőtt meg az elején, csak ez a szar piros led nem tudja jelezni, ha hátulról lőnek. Ott nézte végig nevetve a hátam mögött, ahogy szenvedek a dobozzal...
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
16 levél
Válasz 01.11.02. 09:27 #8
yampy
Kezdő CSs koromban (még ma se vagyok egy óriási tehetség de azért fejlődöm) Thornon megyünk Nyomulok a desertel befordulok egy sarkon szembe velem ember lövök fej. Csapattárs. Na jó bocsánatot kérek. Játszunk tovább. Sikerül összekaparni a pénzt egy parára. Na mondom megnézem menyire szór kinéztem egy ajtót és elkezdtem lőni. (nem is sejtettem hogy át lehet lőni a felületet) 2 friend volt mögötte. Meghaltak. 15mp alatt kirugtak.
2276 levél
Válasz 01.11.01. 18:36 #7
Trebor
Legnagyobb ballépésem Red Factionban történt

Végre találtam magyarokat és már csak 2-en maradtunk.A Watch Your Step nevű pályán játszottunk és volt egy olyan rész ahová le lehetett esnni és ott volt a titkos fegyver (Fusion Rocket Laucher)... és mellette egy olyan ugró akármi (ha rámegynk felrepülünk).
Majd itt ugrándoztunk és lőttünk mit a hülyék.Egyszer megölt és egy olyan helyen éledtem újra ahol még az átjáró nem volt kirobantva és nem tudott odajönni hozzám. De itt volt egy nagy adag robbanószer és a Rail Gun amivel átt lehet lőni és nézni a falon.
Ennél jobb rejtekhelyet eddig még nem találtam, majd mindig lelőttem a falon keresztül vagy mikor leugrott a Fusion-ért.
Egyszer eltűnt 5 percre és síri csend volt.
Majd kiírja a képernyőre, hogy "Hátul" ami ugye azt jelenti többek között, hogy mögöttem van...
Én nem fordultam meg hanem csináltam egy hátraszajtót ő pedig puff belémlőtt... Szépen zuhanok le a pályáról.
És gondolom mej megint a titkos helyemen éledek újra... De nem másik pálya!!!!!!
Kicsit hosszú lett. Majd még írok mert van még történet...
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
952 levél
Válasz 01.11.01. 17:42 #6
Gebasz
Legnagyobb bellépésem "jobblépés" volt.

CS, nemtom a pálya nevét.
Én voltam az uccsó a csapatomból, és egy sikeres tűzpárbajban vettem részt a maradék terrorokkal szemben. Mindenki szeme rajtam, én ugráltam a golyók elől, ki is nyírok mindenkit, majd szépen beugrottam a szakadékba.

Mindenki rajtam röhögött
3553 levél
Válasz 01.11.01. 16:57 #5
The Lord
Nekem az egyik legnagyobb ballépésem még augusztusban volt. Suliban tatarozás volt (számtek suliba járok), és azt ígérték, hogy ha megyünk segíteni akkor játszhatunk utána. Mentünk is ezerrel de a nap végére már csak hárman maradtunk. Ne vegyetek nagyképűnek de mi hárman nyomtuk (juk) a legjobban az UT az osztályban így nekiültünk még egyszer egymás ellen a Morpheuson... Vmi iszonyat volt amikor a gyerek felszedte a láthatatlanná tévő bizbaszt és a tetőkön ugráltunk egymással szemben. Úgy képzeljétek hogy szembefutottunk egymással és a levegőben lőttünk. Ezt eljátszottuk ötször egymásután, majd elkaptam a srácot. Azaz már tisztán ki tudtam venni az alakját. Átüldöztem a harmadik pályára és ott falhoz szegeztem. Küldtem bele a plazmafegyverrel az áldást de rendesen, láttam ahogy folyik a vére. Átnéztem rá, láttam hogy ő is izzad és már remegnek, görcsölnek az ujjai. Míg így szórakoztunk a harmadik ember ránk küldött egy atobombát amit túléltünk, de ő láthatatlan volt és a lökésnél nem vettem észre hogy eltűnt így folytattam oldalazva a lövöldözést, de már csak a falat lőttem semmi mást... Kifogyott a fegyver, elő a MiniGunt! A legnagyobb poén az volt hogy engem is lőttek és azt hittem, hogy ő volt, majd HIRETELEN... Meghalok és kiírja hogy az a gyerek nyert. Teljes letargiában ülök a széken, verejtékeztem mint az állat majd ő odalép hozzám, megveregeti a hátam és ezt mondja:

"Mögötted voltam"

Mondtam neki bazdmeg és nevettünk egy hatalmasat az egészen
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
4574 levél
Válasz 01.11.01. 15:25 #4
hering
Nekem talán a Quake 3-ban volt.Amikor először játszottam vele a neten.Huhh.Miket csináltam.Ilyen 10-0-ra kaptam ki jóval gyengébb kapcsolattal rendelkezőktől.De aztán belejöttem és most már elég sok dolgot tudok.
http://www.jatekok.hu
11787 levél
Válasz 01.11.01. 15:12 #3
Ghoost
Nekem akkor volt a legnagyobbb bénázásom
amikor Warhawkkal jáccottunka a Red Faction Multiplyer demojában, nah ugy ki lettem verve
a billentyűzet is kapott utánna egy kicsit meg jött az uninstall
2580 levél
Válasz 01.11.01. 14:53 #2
AriAmi
Huh, multipartyban? Talán amikor először játszottam a Return to Castle Wolfenstein-nel. Büszke voltam magamra, szépen lelövöldöztem mindenkit, de ekkor az egyik kolléga váratlanul lelőtt, és így szólt hozzám: "fejezd mar be ariami! az amcsikat lodd!" Nem csoda, hogy a végén -10 akárhány pontom volt.
3553 levél
Válasz 01.11.01. 01:34 #1
The Lord
Gondolom már sokan nyomultatok Lan-Partyban vagy neten, melyik volt aza legnagyobb bénázásotok amire ha még most is visszagondoltok nevettek?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.