Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Global Ops (Ismertető)

2326 levél
Válasz 02.07.05. 11:59 #12
Osmium
Véleményem szerint is eléggé gyengécskére sikeredett! Az ellenfelek "butaságán" kívül, megemlítendő az öngyilkosjelölt csapattársak butasága is, akik azon kívül, hogy egy-egy pályán hová kell menni gyilkoni az ellenfeleket semmit nem tudnak, de még ezt is úgy csinálják, hogy az ember alig tudja követni őket az összecsapás helyszínére első alkalommal. Ezen kívül roppant mód kiábrándító és alattomos fegyver a kézigránát, amit az ellenfelek hol teljesen ügyetlenül,hol pedig olyan alattomos módon használnak,hogy az ember nem is tudja,hogy mitől is halt meg 1 sec alatt. Ez betudható a robbanás hangjának és vizuális effektjének borzasztó gyenge elkészítésének is, mivel alig látszik/hallatszik valami belőle, ugyanis rögtön alkalmazza az emberre a "megsüketültél a robbanástól abban a pillanatban" effektust. Mindamellett nevetségesen kevés darabot vihet magával belőle az ember egy egy bevetésre, holott közelben lévő nagy számú ellenfél kiiktatására kitűnően alkalmazható volna. Azt már jobb meg sem említeni, hogy a csapattársak egyáltalán nincsenek tekintettel arra,hogy ha az ember előrenyomul az ellenségek közelébe, hogy alaposan és hatákonyan irthassa őket, akkor nem kellene esetleg mellém hajigálniuk két három gránátot melyeket -éppen alattomos voltuk miatt- nem lehet észlelni de hatákonyan kiirtanak vele, anélkül, hogy az ellenségnek akár haja szála is meggörbült volna. Ezt nem egyszer tapasztaltam, tehát jobb is,ha az ember nem megy esze nélkül előre, ki kell tapasztalni minden pályán, hogy ezek az őrültek mire lettek beprogramozva, hogy hová dobálják a gránátjaikat. Azt is meg kell említeni, hogy az ellenség lövései hol halál pontosan célba találnak és pillanat alatt földön találja magát az ember, hol pedig fél órán át állhatok a tüzükben, akkoris éppenhogy veszítek valami életerőt.
Ezen "csekélységektől" : ) eltekintve viszont tetszett a játék, a mozgásszabadság és cselekvési szabadság igen magas, a leghatékonyabb figurának a "commando" fazont találtam, mert sokféle és jó fegyvereket vehet magának, a leggyengébb és legkevésbé kihasználható karakternek pedig a mesterlövész bizonyult. "Medic"-kel pedig csak akkor játsszunk, ha nem idegesít minket, hogy lövöldözés közben még a haverokat is gyógyítgatni kell, ezzel gyakran kitéve magunkat az azonnal halálnak, de legalábbis közvetlen életveszélynek. Na jó játékot! Csáááá
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
12750 levél
Válasz 02.06.27. 17:16 #11
okoska3000
Amúgy én tényleg csak 1 órára néztem bele a játékba és annyi elég is volt, hogy megállapítsam, elég uncsi, hogy ezzel töltsem az időm, olyan másodosztályú...

Inkább végignyomtam még egyszer a Wolfit...
12750 levél
Válasz 02.06.27. 17:13 #10
okoska3000
Biztos elhagyta szegény
1819 levél
Válasz 02.06.27. 16:20 #9
Moken
Vedd meg eredetiben és akkor majd kapsz egyet.
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
2 levél
Válasz 02.06.27. 15:53 #8
bedrock
Hello MINDENKINEK!!!!

Segítsetek!!!

Tud valaki a játékhoz 1 seria számot?????

Nagyon megköszönném!!!!!!

Balu
117 levél
Válasz 02.06.20. 10:41 #7
JOKER
Már megint ki kell hogy igazítsalak, nem kötözködni akarok, de szeretném tisztázni a kétségeidet.
Nem tudom, honnan gondolod, hogy 1-2 órai játék után írunk cikket egy játékról? Ugyanis én néhány napi játékról írtam, ami nagyon sok esetben elegendő 1-1 game végigjátszására is.
Tehát a cikekben megfogalmazott vélemények nem az intro megtekintésére alapoznak
Azt, hogy egy játék honlapján a multiplayert emelik ki, és a korábban ismertett okok miatt ezt nem lehet teljes mértékben kipróbálni, szerintem nem akadály egy cikk megírásához. Hiszen nagyon sok embernek nincs módja multiban nyomni egy gámát, és mindegyik progi ad lehetőséget (és kell is adnia) a single player módra is, mellesleg szerintem ez lényegesebb is egy új játék esetében. A Wolfensteinnek is a fő erőssége a multi rész, mégis minden újság a single részről írt elöször, s csak később, amikor beindultak a wolf szerverek és ki lehetett próbálni a multit, akkor jelentek meg az erről szóló írások. Pl. a Pcdome-on is
Azt ,hogy egy progi "lehúzása" mennyire érdemtelen, azt úgy is a szubjektív vélemények döntik el. Ami az egyik embernek élvezetes, az a másiknak lehet hogy hót unalmas.
Aki már nagyon sokféle játékkal játszott- mint az ilyen cikkírók többsége, nem csak a PCdome-osokra gondolok-, az kicsit más szemmel nézi az új fejlesztéseket, sokszor összehasonlítva más hasonló jellegű progikal. Ennek eredményeképpen a kritizálható részeket is könnyeben talál ezekben, mivel óhatatlanul viszonyít 1-1 korábbi nagy elődhöz.
Épp ezért, egymástól függetlenül is nagyon hasonló vélemények alakulnak ki a világon az egyes játékokról. Amelyik játék valóban jó, az általában szinte mindenhol dicséretet kap, amelyik meg szar, azt meg hiába próbálja valaki is magasztalni, a mai Netes világban hamar lehet tudni arról, hogy mennyit ér valójában.
Nem akarom a Pcdome cikkíróit tévedhetetlennek beállítani, - hiszen mi is szoktun mellényúlni-de viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy jobb sorsa érdemes programról ledorongoló cikket írtunk volna.
Tehát, ha nem egyezik a véleményünk annak oka csak is a szubjektív megítélés lehet, ami alól mi se mentesülünk, bár igyekszünk a lehető legobjektívebben véleményt alkotni.
41 levél
Válasz 02.06.20. 09:09 #6
Samurai
Oké, igaz, hogy nem kell szakértőnek lenni, de ezek szerint egy-két órás nézelődés után - ami nem terjed ki az egész játékra - írtok cikket, ami befolyásolja az olvasók vásárlókedvét (khm.. ) Másrészt a cikk véleményt alkot, és mint kiderült meglehetősen gyenge alapokra helyezve azt.
A cikk írója legalább megnézhette volna a játék honlapját - hogy ha már csak ilyen rövid időt kapott a cikkírás megalapozására - akkor legalább azt a részt próbálta volna ki, amit a játék elsősorban megcélzott, hangsúlyosan megvalósított.
Ahogy a cikk, ez a megjegyzés is csak egy személyes vélemény, és leginkább csak azért írom ide, mert morogtam magamban, hogy érdemtelenül lehúztátok az egyik kedvencemet. Tanulság: ismeretlen játékokkal kapcsolatban kicsit szkeptikusabban kell olvasni a leírásokat, de az előzetesekre érdemesebb odafigyelni.
117 levél
Válasz 02.06.19. 21:46 #5
JOKER
A hivatalos magyar megjelenés viszont csak pár napja történt, tehát addig mi sem juthatunk hozzá. Kalóz verzióból viszont nem írunk cikket.
Ja és mint már említettem, ellentétben a megszállottakkal, nem 1 progit nyomunk éjjel-nappal.
Ha tudsz a részletekről jó cikket írni, szívesen olvassuk.
10 levél
Válasz 02.06.19. 20:37 #4
duhos_
Hmm, én azért megjegyezném, hogy nekem kb. 2 hete van meg (amcsi verzió) és naponta kb. 6 órát jáccok vele, mert nem tudom letenni a diablo2lod után a legjobb
3 gyűrű ragyogjon a tünde királyok kezén!
1970 levél
Válasz 02.06.19. 16:16 #3
Vaszilíj Zajcev
Szerintem a cikkbe illesztett képek kicsit sötétek.
Samurai ha ilyen okos, készítsen hibajegyzéket társadalmi munkában, és legyen ő a korrektor a PC Dome-nál!
divide et impera
117 levél
Válasz 02.06.19. 16:00 #2
JOKER
Nem értem, hogy miért kéne katonai szakértőnek lenni ahhoz, hogy valaki cikket írjon egy játékról? Ilyen alapon számítógépes progi újságírója csak kommandós, űrhajós, autóversenyző, karatebajnok, sittes bűnöző stb. lehetne.
Szerintem, azért hogy egy játékot megítéljen valaki, elég ha tud vele játszani és nem kell megszállott zsenijének lenni az adott témának.
A multi részét meg elég nehéz kipróbálni egy vadiúj programnak, ami még viszonylag kevés embernek van meg, tehát körülményes kellő számú játszótársat találni.
Ezért szerintem túlzott elvárás, hogy pár napi próba után, egy mindenre kiterjedő leírást megalkotni. Ezek az ismertetők általában az általános bemutatást szolgálják, ha részletesre vágysz, miért nem írsz egyet? Én pl. nagyon szívesen elolvasnám, mert egy rajongó sok olyan részletet fel tud fedezni, amit a "láma" cikkírók észre sem vesznek.
41 levél
Válasz 02.06.19. 09:12 #1
Samurai
Aki a géppuskát "nehézségi gyorstüzelő"-nek hívja, annak nem kellene egy katonás taktikai FPS-ről írni cikket, nem?
Megjegyzem egy szó sem esett a gáme multi részéről, pedig ez egy multi játék, és a single a készítők szerint is csak a terep begyakorlására jó.
Amúgy atom játék, és talán a CS-t is veri.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.