Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Global Ops (Ismertető)Írd ide hozzászólásod:

116 levél
02.06.20. 10:41
JOKER
Már megint ki kell hogy igazítsalak, nem kötözködni akarok, de szeretném tisztázni a kétségeidet.
Nem tudom, honnan gondolod, hogy 1-2 órai játék után írunk cikket egy játékról? Ugyanis én néhány napi játékról írtam, ami nagyon sok esetben elegendő 1-1 game végigjátszására is.
Tehát a cikekben megfogalmazott vélemények nem az intro megtekintésére alapoznak
Azt, hogy egy játék honlapján a multiplayert emelik ki, és a korábban ismertett okok miatt ezt nem lehet teljes mértékben kipróbálni, szerintem nem akadály egy cikk megírásához. Hiszen nagyon sok embernek nincs módja multiban nyomni egy gámát, és mindegyik progi ad lehetőséget (és kell is adnia) a single player módra is, mellesleg szerintem ez lényegesebb is egy új játék esetében. A Wolfensteinnek is a fő erőssége a multi rész, mégis minden újság a single részről írt elöször, s csak később, amikor beindultak a wolf szerverek és ki lehetett próbálni a multit, akkor jelentek meg az erről szóló írások. Pl. a Pcdome-on is
Azt ,hogy egy progi "lehúzása" mennyire érdemtelen, azt úgy is a szubjektív vélemények döntik el. Ami az egyik embernek élvezetes, az a másiknak lehet hogy hót unalmas.
Aki már nagyon sokféle játékkal játszott- mint az ilyen cikkírók többsége, nem csak a PCdome-osokra gondolok-, az kicsit más szemmel nézi az új fejlesztéseket, sokszor összehasonlítva más hasonló jellegű progikal. Ennek eredményeképpen a kritizálható részeket is könnyeben talál ezekben, mivel óhatatlanul viszonyít 1-1 korábbi nagy elődhöz.
Épp ezért, egymástól függetlenül is nagyon hasonló vélemények alakulnak ki a világon az egyes játékokról. Amelyik játék valóban jó, az általában szinte mindenhol dicséretet kap, amelyik meg szar, azt meg hiába próbálja valaki is magasztalni, a mai Netes világban hamar lehet tudni arról, hogy mennyit ér valójában.
Nem akarom a Pcdome cikkíróit tévedhetetlennek beállítani, - hiszen mi is szoktun mellényúlni-de viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy jobb sorsa érdemes programról ledorongoló cikket írtunk volna.
Tehát, ha nem egyezik a véleményünk annak oka csak is a szubjektív megítélés lehet, ami alól mi se mentesülünk, bár igyekszünk a lehető legobjektívebben véleményt alkotni.

Vissza