Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Hurrá! Végre Orbán is szívott!!

17778 levél
Válasz 02.08.08. 07:43 #96
MagicMoment
Talán ebből is láccik h hiába 2 oldal, egyik se műxik rendesen és elfogathatóan...((
1736 levél
Válasz 02.08.08. 07:38 #95
TheHolyOne
Ebben legalább egyetértünk.
17778 levél
Válasz 02.08.08. 07:37 #94
MagicMoment
TheHolyOne:
Sajna azt tudjuk h az egézségügyi dolgozok kivrvosok!!!!!! és a tanárok a rendszerváltás óta nem kapnak normális fizut!
Pedig nem egy tanár és nem egy ápolo,ápolónő... érdemelné meg!
De semmi! Őket minden párt lesz*rja!!!
17778 levél
Válasz 02.08.08. 07:35 #93
MagicMoment
Egy dologra naon várok!
Állitolag a közalkalmazottaknak emelni fogják a bérüket 50%-al!!!!!!!
Akkor a próbaidős fizum...
Ja nem mer oktobertől már nem leszek próbaidős.
Szóval akkor a fizum simán meghaladja a 135e ft-ot.
Na ha ez igy lesz...
De most komolyan ha ezt megteszi a mszp,annak naon tudnék örülni!
135 levél
Válasz 02.08.07. 21:40 #92
CragHack
MSZP a jobb???Az bal,te fasz!
1736 levél
Válasz 02.08.07. 17:19 #91
TheHolyOne
Ja, azt kifelejtettem, hogy kivételek mindig vannak. (még mielőtt valaki beleköt, hogy "jó tanárok igenis vannak". Valóban vannak, csak messze nem ők jelentik a többséget)
1736 levél
Válasz 02.08.07. 17:18 #90
TheHolyOne
Nem kívánok veled vitatkozni, bár sok helyen lehetne vitatkozni, de az az 1 mondat, hogy az autópálya fontosabb mint az iskola, az elég felháborító. Nem akarom, de nem is tudnám leírni, hogy az iskolák, meg úgy általában az oktatásügy milyen szar helyzetben van. A tanárok színvonala egyre esik, mert akik jók lennének tanárnak, azok jól fizető állást választanak. Tanárnak az megy, aki továbbtanult, de onnan sehova nem tud menni. Ha at tanárok egyre rosszabbak, akkor az oktatás minősége is egyre rosszabb, egyre hülyébbek lesznek a felnövekvő nemzedékek, mert nincs aki jól megtanítsa nekik a tananyagot. És arról, hogy az iskolák majd szét esnek nem is beszéltünk. Nem tudom, hogy merre laksz, mert a Száz holdas pagonyt nem nagyon tudom földrajzilag elhelyezni (info), de gondolom arrafelé ilyen gond sincs. Mindenesetre nekem fontosabb az, hogy minőségi oktatást nyújtsunk, emberi körülmények között, mint az, hogy Debrecentől Hegyeshalomig autópályán száguldjak. (ettől persze az autópálya kérdése nem lesz kevésbbé fontos, csak ez fontosabb)
4 levél
Válasz 02.08.07. 16:41 #89
Crysalis
TheHolyOne: Bocsáss meg, ha megsértettelek az "elvakulttal". Rosszul fogalmaztam. Viszont MagicMomentnek tökéletesen igaza van. A híreket nem elhinni kell, (főleg nálunk nem) hanem mögéjük nézni egy picit. Ha már emlegeted a történelmet, akkor egy picit tekints is vissza.
Ja, az tudtad, hogy a Magyarországot a médiák terén a problémás országok közé sorolták?
Egyébként pedig meg kell hogy ismételjem:
Ha valaki lop, csal, hazudik, az NEM PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGG. Attól mert valaki MSZP-SZDSZ-es attól még nem rosszabb, mint a Fideszes, bár általában más nemzet szülötte .
Meg csak néhány érdekes dolog. Tegnap hallottam, hogy 7 milliárd forint lenne az évi fenntartása az iskoláknak. Számoljunk csak! Hopp, az 5km autópálya. Melyik is a fontosabb?
Valamint említettem, hogy felénk érdekes módon megcsinálták az utakat és a gátakat. Szerinted ez a fontosabb, vagy az autópálya?
Ezt csak azért hozom fel, mert mindenbe bele lehet kötni és lovagolni rajta. Örülünk, hogy ilyen szuper párt az MSZP, de ha olyan k**va sz*r helyzetben van az ország, mint ahogy lefestik, akkor miből telik a nagy pénzosztásra?
Valamint ezt az új szuper adótörvényben is valami sántít, ha délelőtt a rádióban azt mondták - bár csak fél füllel hallgattam - hogy valamit csökkentenek, de a másikból 13 milliárd forint plusz bevételre számíthatnak. Akkor most ha csökkentik az adóterheket (összességében) akkor hogy lesz plusz bevétel?
17778 levél
Válasz 02.08.06. 08:05 #88
MagicMoment
Semmilyen pártom nincsen.
Én majd minden adón megnézem a hireket(rtl,tv2,m1) és azt veszem észre h az előző kettőn mindig kihagyják azt amit a jobboldal tesz. Hmm. Miért is??
Azon tul elolvasom majd minden nap a Magyar Nemzetet és a Népszabit. Ezek ketten történetesen 2 egymással szemben álló oldal.
És speciel utóbbi igen érdekes dolgokat hoz fel a politikában. Ami nem igazán igaz.
NOs ezek után szidom én a baloladali sajtót. Egyébként engem is belehet csapni,ahogy becsapták az egész országot! Tette ezt mind a baloldal,mind a jobboldal.
Kinek igy sikerült,kinek úgy...
17778 levél
Válasz 02.08.06. 07:54 #87
MagicMoment
9789 levél
Válasz 02.08.05. 19:12 #86
Gillette
Ezaz jeeeeee.

Ba***ák meg a ku*va politikusok,meg a futtbal edzők.(kivéve akik Fradinál tevékenyked-nek,-tek)
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
1736 levél
Válasz 02.08.05. 14:05 #85
TheHolyOne
Nagyon LoL vagy, pajtás. Tipikus jobboldali gondolkodásod van. "Az rtl, meg a tv2 posztkommunista szócső, zsidóbérenc média" Én meg sem kérdezem, hogy te honnan értesülsz hírekről, mert szerintem személyesen Kövér mondja el neked. (de persze te nyitott szemmel jársz, és nem lehet téged befolyásolni) LOL!!!)
"Vagy netán ezek nem az Ő gondolatai?? Netán ők diktálták." Ez még LOL-abb mint az eddigiek. Az első mondatodat én is feltehetném neked, csak nem a szüleiddel, hanem a "pártoddal". Miért diktálták volna? Szerinted egy 17 éves embernek nem lehetnek önálló gondolatai, szerinted én nem érzékelek semmit abból ami Mo-n történik?? 3 évvel vagy idősebb nálam bazd meg, nem értem mit pattogsz? És nem, nem a szüleim diktálták (még a gondolatmeneted is szörnyű), mert itthon nem beszélünk politikáról.
Ekkora faszfej jobboldalival, mint te, még nem találkoztam. Amit írtál, annak semmi tartalma sincs (nem mintha eddig lett volna). Ha nem tudsz értelmes dolgokat írni, vagy megpróbálni legalább érvelni, akkor inkább maradj kussban. Nem is értem miért foglalkozok ekkora gyökerekkel... Na mindegy, szóval húzz el a picsába, vagy írj ÉRTELMES dolgokat.
17778 levél
Válasz 02.08.05. 11:48 #84
MagicMoment
Ezt jol megmondtad!
Honnan értesülsz a hirekről??
rtlklub+csiga2 mi!
Akkor valóban tudod mi az igazság!
Gratulálok. Gondolom apuci+anyuci is ugyanugy gondolkodik mint TE!
Vagy netán ezek nem az Ő gondolatai??
Netán ők diktálták.
No comment....
1736 levél
Válasz 02.08.02. 12:43 #83
TheHolyOne
Azért volt pár ügy, szép számmal, amiket elintéztek, míg hatalmon voltak.

98-ban, hatodikos koromban, ott pogóztunk a suliban, hogy dejó, a fidesz nyert, a rohadt kommunisták eltakarodnak, dejó, polgári jövőnk lesz, meg még faszom tudja. Azóta 2 dolog történt: 1. Megkomolyodtam és tudom mérlegelni a helyzetet. 2. Eltelt a fidesz 4 éve, ami meggyőzött róla, hogy ezek a rohadékok, csak sajátmagukkal törődnek, hogy a kedvezményeket, pótlékokat, béremeléseket csak a szavazatnyerés miatt, szemfényvesztésnek csinálták, hogy "hú de jól élünk". Megsúgom, hogy a minimálbért is csak 1-másfél éve emelték meg. Már akkor elkezdtek kampányolni, hülyíteni a népet. És a fidesz a pótlékok, és bérek emelésén kívül mit tett?? Mert ezeket úgyis meg kellett volna emelni előbb-utóbb. Autópályát se építettek. A státusztörvénnyel lejáratták Mo-t. (mielőtt még valaki beleköt, elmondom (mégegyszer), hogy sztem a státusztörvényre szükség van, csak nem ebben a formájában) A választások utáni kifizetések, hogy amit még el lehet lopni, azt még ellopják. Ez egyszerűen felháborított.
És még sorolhatnám. És ne gyere nekem az Országimázs központtal, a tüzijátékokkal, meg az ilyen parasztvakításokkal.
És szarok Hornra, meg a berlini falra, mert én Magyarországon élek és kurvára nem szeretem, ha hülyének néznek és nem veszem be az efféle dumákat, hogy "de jól élünk", meg "alattunk ennyit fejlődött az ország, de bezzeg ti..." Egyik féltől sem veszem be a rizsát. El fogom hinni, hogy jól élünk, ha valóbamn jól fogunk élni, mert sajna még semmit nem tapasztaltam a fidesz "de jó nekünk" propagandájából. Mert az elmúlt 4 évben nekem nagyon úgy tűnt, hogy csak a fideszes vezetők családjának lett jobb, de elhitették sok emberrel, hogy nekik is milyen jó.

Mostmár befejezem, mert kezd egyre kuszább lenni amit írok. Na csumi!
8 levél
Válasz 02.08.02. 12:40 #82
Rooky
Huh!Nos végigolvastam amiket írtatok és azt kell mondjam,nem semmi ez a fórum.Én se pro se kontra nem óhajtok nyilatkozni az ügyben, mert elismerem,hogy mindenki a saját szempontjaiból értékeli az eseményeket.Én egy apróságra hívnám fel a figyelmet :Ez az ország még SOHA nem volt képes hosszútávon összetartani ,valami mindig elromlot.Sorolhatnám a szabadságharctól kezdve az összes történelmi eseményt amibe kis hazánk a folytonos széthúzás miatt belebukott.Nem hiszem,hogy akár a Fidesz akár az Mszp vagy bármelyik magyar párt tökéletes választás lenne,épp'ezért nem érdemes habzó szájjal egyiket sem védeni netán pocskondiázni!Komolyan mondom néha megijedek,hogy két magyar ember,hogy tud így egymásra "fröcsögni" egy ilyen fórumon! Ne értsetek félre magam is elég indulatos ember vagyok,így meg tudlak Titeket érteni,de olyan jó lenne,ha végre mindenki tenné a dolgát és hagyná hogy más is végezze azt /mégha az,egy éppen hatalmon lévő párt is/.Hagyjuk már abba a sárdobálást /mindkét oldalon/és vitatkozzunk értelmesen.Ha valaki végigolvassa a fórumot láthatja hogy az álláspontok nem közeledtek egymáshoz,és meddő vita alakult ki.Ijesztő,hogy mindkét tábor /mert sajna megint sikerült széthúzásra ösztönözni az országot/(hogy melyik párt "érdeme" azt nem az én tisztem eldönteni)itt megnyilvánuló tagjai süket fülekkel fanatikusan védik igazukat.A fanatizmus pedig soha nem vezet jóra!Hacsak egyvalaki azt mondaná:"Igazad van Wazzeg nem jól láttam a dolgokat" már megérte elindítani ezt a fórumot ,de csak azért,hogy folyton leanyázzuk a másikat....
Bocs ha nyálasra sikeredett,nem az volt a cél,csak az,hogy kapjunk már a fejünkhöz,és ne felejtsük el hogy MIND Magyarok vagyunk és mind itt kell,hogy együtt éljünk ebben az országban!!!
Minimal Danger-Maximal Hit
3167 levél
Válasz 02.08.02. 12:12 #81
'Tacker Takk'
Nekem az az érzésem, hogy a '98-ban (bármit is jeleztek a közvélemény kutatók) az MSZP nagyon jól tudta, hogy nincs maradása az ország élén, ezért már úgy készületek a választásokra, hogy előtte jó néhány ügyet, sikaksztás, valamilyen módon el tudjanak tűntetni, illentve, enyhíteni.
A mostani választásoknál a Fidesz nem készült efféle tettekre, mivel szinte biztosra vették, hogy ezzekel csak 4 év múlva kell foglalkozni.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
17778 levél
Válasz 02.08.02. 12:12 #80
MagicMoment
Talán ha észrevetted!!!!!!
Akkor észrevetted! Amikor a fidesz nyert nem azzal kezdte h mit lopott az mszp és mit nem.
Hanem egyből elkezdte épiteni az országot. Jutott ameddig jutott. De ivelt az ország felfele. Ha még beleveszük h a cigáynok is kivándoroltak(nem szeretem őket.nem vagyok rasszista,de hiába próbálok toleráns lenni velük mindig én b*szok rá,tehát utáom őket) külön jo a fidesz. De félretéve a viccet. Sokat számitott a minimálbér növelése. Az mszp ellenezte. Fogászati dij eltörlése,mszp ellenezte. gyes gyed eltörlése..... sorolhatnám. Azért mégiscsak többet tett a fidesz. Akár hogy nézem.
MOst erre nehogy azt mond h a Hornak köszönhető a berlini fal lebontása, mer ők épitették fel!!!

Bárcsak politikus lehetnék...
1736 levél
Válasz 02.08.02. 12:09 #79
TheHolyOne
Ja! És igen, végigkövettem a politika fejlődését. Bár 94-ben még egy kicsit nehéz volt, mert másodikos voltam, de a híradókat mindig megnéztem.
1736 levél
Válasz 02.08.02. 12:07 #78
TheHolyOne
Az elmúlt 4 évben úgy tapasztaltam, hogy a fidesz többet lopott, igaz sokkal többől volt mit lopni. És igazad, van, ha az Mszp veszít, ugyanúgy előveszi majd az új kormány a homályos ügyeiket, mint ahogy most a fideszét előveszik. De nekem az az érzésem, hogy a fidesznek eddig több ilyen homályos ügye volt. De ez majd 4 év múlva megbeszéljük.
Amit a politikusokról írtál, azzal egyetértek
17778 levél
Válasz 02.08.02. 12:02 #77
MagicMoment
Ha valamennyire végig követted a politika
""""fejlődését"""" (direkt tettem sok idézőjelbe) akkor talán észre lehetett venni egy picit hogy 94-98 szar volt. 98-02 szintén szar volt. DE egy hajszálnyival 94-98 szarabb volt.
Egyik politikus se jo. mer mindengyik hazudik,lop csal.Ha politikus lennék és is ezt tenném. Csak gondolj bele!
Te mit tennél ha hatalmon lennél és meggazdagodhatnál?? LOPNÁL CSALNÁL HAZUDNÁL!
A gazdagság vágya,emberi gyengeség!!
Gazdag vagyok? Mért ne legyek gazdagabb!!
Én olyan helyen dolgozom ahol látom hogy mi megy! És az mszp durvábban lop! CSak ez nem most fog kiderülni hanem amikor a köv válsztáskor az mszp veszit...
1736 levél
Válasz 02.08.02. 11:55 #76
TheHolyOne
Azzal verte át az országot mind az Mszp, mind a fidesz. Én a 2 rossz közül a kisebbiket választottam (volna).
Ha nem utálnám annyira a fideszt, hogy elküldeném őket a halál faszába, akkor vagy a Szdszre, vagy a Centrumra szavaztam volna.
(meg se kérdezem kire szavaztál...)
17778 levél
Válasz 02.08.02. 11:51 #75
MagicMoment
Naná hogy hajtogatom a "kampánydumát".
Elvégre azzal verte át az egész országot az mszp!
Te kire szavaztál??
Upsz most látom csak.
Te még nem voltál...
Bár biztosan átlátod a politikát!
Ilyen fiatalon még nem tudnak téged átverni igaz?? Te mindent tucc!
Irigyellek...
3167 levél
Válasz 02.08.02. 11:51 #74
'Tacker Takk'
Azon keztedem el gondolkodni, hogy mennyivel szegényebb is lenne ez a fórum, ha nem lenne politikai eszmecserére lehetőség.
Dino mindent cenzúrázna, kiirod, hogy Orbán, Medgyessy, és azonnal törölnék a hozzászólásodat...
A hozzászólások többsége néha Békés, néha Heves, de sohasem MEGYE
(((remélem értettétek e kis szóviccet)))
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1736 levél
Válasz 02.08.02. 11:44 #73
TheHolyOne
Ilyen egy tipikus jobboldali ember, aki meg sem próbál gondolkodni, csak a kampánydumát hajtogatja és azt hiszi milyen okos.
Szal inkább No Comment...
17778 levél
Válasz 02.08.02. 11:40 #72
MagicMoment
Hmm...
Szép...
Mondjátok a magatokkét baloldaik.
De ha megyesi betartja MINDEN igéretét -márpedig miért ne tartaná be,hiszen ők nem hazudnak,csalnak és lopnak mint a Fidesz- hát akkor kérem ARANY ÉLETÜNK LESZ!!!
HUhuuu!!
Na ezt én megnézem.
Nehogy má egy D-209es igazat mondjon!!
Mikor még a közt.elnöknek se mondta el az igazat!! Hanyatlik ez az ország! Köszi mszp,köszi megyesi
No comment...
3167 levél
Válasz 02.08.02. 11:20 #71
'Tacker Takk'
Peterke88:
"Fejlődött az ország (szerinted)!!!
Tudod mikor???
Ez olyan, mint az, hogy én nővök, de közben nem járok suliba, csak az utcán bóklászom!!!
MERT AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL TÉNYLEG EGYRE TÖBBET TANULOK, DE EZ A TANULÁS SEMMI A SULISHOZ KÉPEST!!! Remélem értitek, hogy mit akartam ezzel írni!!!!!"

Erre vonatkozott a gazdasági megállapítás, de lehet, hogy nem egészen úgy értelmeztem a hasonlatott, mint ahogy Te gondoltad volna.

"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
20761 levél
Válasz 02.08.02. 09:42 #70
Eric
"A hosszú távfztást pedig maratoninak szokták nevezni!!! "

Javaslom olvasd el mégegyszer amit írtál, mert ez így nem igaz.
A maratonit szokás hosszútávfutásnak nevezni és nem a hosszútávfutást maratoninak.
Nagy különbség! Mert a 10000m is hosszútávfutás és mégsem maratoni.

ui:
Tetszett ahogy kifakadtál, ui még ekkor sem nyílt világosság a fejedben, hogy mekkora marhaságot írtál.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
364 levél
Válasz 02.08.02. 02:47 #69
Peterke88
Eric:
Mit írtam már roszul???
Távfutást???
Ha igen, akkor ezért hozzászólni???!!! Ennyi időd van???

A maratoni neked mi??? kb.:500m-1000m???
Csak tud: több km!!! Most te fus már le például 30km-t!!!!! Majd írj, ha lefutottad!!! DE CSAK AKKOR LEGKOZELEBB!!!!!

ÉN MARATONI TÁVOKRÓL BESZÉLTEM!!! TEHÁT TÖBB KM!!! DE MINT ÍRTAM A HOZZÁSZÓLÁSBAN:LÉNYEGTELEN (CSAK KIJAVÍTOTTAM)!!!
Mindenhol jó, de a legjobb az Intel procis házzal szemben!!!
32 levél
Válasz 02.08.02. 01:59 #68
darth
Sziasztok !

Előre is elnézést kérek ha valakit megsértenék, de elszáll az agyam amikor az OVI-ról meg az intézkedéseikről hallok.

Mik azok az egetrengető népjóléti intézkedések amitől a jobbosok ennyire el vannak szállva.

Az emberek Budapesten, de szerintem vidéken is igenis szegényednek mégpedig rohamosan.

Nem is folytatom de azért egy-két konkrét pédát irhatnának az OVi pártiak.

Bocs de még annyit, hogy a Bokros csomagot OVi az elsők között szavazta meg, sőt még fel is szólalt mellette a tisztelt házban.
Háborúzni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.
20761 levél
Válasz 02.08.02. 01:18 #67
Eric
"A hosszú távfztást pedig maratoninak szokták nevezni!!! "

LOL!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
364 levél
Válasz 02.08.02. 01:05 #66
Peterke88
Rövid távfutást max., mert én sprint számokban vagyok jó (ezért erre edzek)!!!
A hosszú távfztást pedig maratoninak szokták nevezni!!! Te szerintem nem tudtad mit jelent az, hogy sprint!!! DE LÉNYEGTELEN!!!

A LÉNYEG: én hol írtam gazdasági fejlődésről, meg ehhez hasonlót??? Én (mivel ezekhez értek) a sportról, és az ehhez kapcsolódó dolgokról írtam (például, hogy nincs pénz rá a különböző nagyobb sport eseményekre)!!!
Mindenhol jó, de a legjobb az Intel procis házzal szemben!!!
1736 levél
Válasz 02.08.01. 20:18 #65
TheHolyOne
Ha ezekután valaki azt mondja rám, hogy elvakult, annak lerugom az agyát!
1736 levél
Válasz 02.08.01. 20:16 #64
TheHolyOne
Én is. De szerintem a mostani kormány baromságaira, sumákolásaira (mert egész biztosan lesznek) ugyanúgy rá fognak szállni, mint az előző kormányéra. Pl amit az autópálya pályáztatásával csináltak. Meghívásos pályázat -> eredmények nyilvánosságra hozása -> sorry, mégis nyílt pályázat. LOL! De azért még nem állok a fideszes oldalon!!!!!!
3167 levél
Válasz 02.08.01. 20:11 #63
'Tacker Takk'
Persze én is röhögök a Farkasházy-n a Gálvölgyin, de a Verebes, és a Hernádi álszent okoskodását nagyon nem csípem.
(((Ha most ezt kiemeled, és beteszed a MIÉP-es szobákban akkor teljesen más értelemet nyer, de ne tegyél így)))
Azért eléggé a jobb oldallal foglalkoztakk, kiváncsi leszek, hogy vajon most mi lesz...
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1736 levél
Válasz 02.08.01. 20:05 #62
TheHolyOne
Én egy szóval se mondtam, hogy szentek. Sőt! Ha baromságot, vagy valami nagyon lámer dolgot csinálnak ugyanúgy röhögök/sírok/dühöngök rajtuk (lehet választani. A Heti Hetessel nincs semmi bajom. Én nem miattuk álltam arra az oldalra, amelyiken vagyok, aki meg igen az magára vethet. Grespik és Torgyán pedig 1-1 hülye paraszt. Sztem nincs az az elvakult jobboldali, aki ne értene velem egyet A családdal kapcsolatban: Én is ezt hittem...
3167 levél
Válasz 02.08.01. 19:58 #61
'Tacker Takk'
Heti agymosás a Heti Hetes, legalábbis szerintem. Hiszem vagy a kisgazdákkal(Torgyán), vagy a MIÉP-pel (Grespig) vagy pedig a Fidesszel foglalkoztakk.
Ez nem lenne baj, de azt Te is elismerheted, hogy a bal oldal sem szent, és 3 év alatt egfy szót sem beszéltek a hibáikról. (Ja de, az egyik adásban foglakoztak a Munkáspárt, címer változtatásáról...)

Pár hozzászólással lejjebb leírtam, hogy nem szeretek magamról semmilyen információt kiszivárogtatni, és ez továbbra is így marad. De nyugodj meg ismerem a családomat, és annak múltját.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1736 levél
Válasz 02.08.01. 19:46 #60
TheHolyOne
Az elvtársat csak azért írtam, mert az jutott eszembe. Természetesen nem gondoltam komolyan (ha ez megnyugtat).
Azt, hogy a családod "nem keveredett ilyen dolgokba", pedig furcsállom. Mo-n a választóknak kb 1/3-a volt párttag. Nehéz elhinni, hogy pont a te családodban ne lett volna. Az enyémben is voltak mind párttagok, mind 56-osok. (legalábbis nemhinném, hogy a kenguruk miatt élnének Ausztráliában) Ezen nem kell mit szégyellni, mert ha valaki nem volt párttag, akkor az együttműködött a rendszerrel, tehát kollaborált. Azokon kívül, akik ténylegesen börtönben ültek, mindenki ebbe a csoportba tartozik.
Azt inkább el tudom képzelni, hogy voltak párttagok, csak nem tudsz róla. Én is 2-3 éve tudtam meg. Egy családi összejövetelen került szóba ez a téma és ott hallottam néhány meglepő dolgot. Mert addig én is azt hittem, hogy "az én családom aztán soha..."

A szórólapokról meg annyit, hogy én is láttam elég cifrákat mindkét oldalon. A HVG-ben egyszer összegyűjtötték az összefirkált plakátokat. Volt köztük pár mókás is.

Crysalis: Mit értesz Het Agymosás alatt??
3167 levél
Válasz 02.08.01. 19:34 #59
'Tacker Takk'
Crysalis:
A félfasiszta FIDESZ-es szórlapokat nem szabad komolyan, semmilyen értelemben sem.
Lemehetek én is az irószer boltban, és csináltatok 2000 ezer papírost azzal a felirattal, hogy "Tacker Takk a legokosabb a világon!" -de ez ettől nem lesz igaz.

TheHolyOne:
Jobban szeretem a polgár szót használni az eltárs helyett, mivel családomnak és nekem
soha nem keveredtünk ilyen dolgokba, tehát mondjuk ki szépen egyszerre:
Tacker Takk polgár(mesterúr

Politika nélkül:
Nem tudom, hogy még hányszor kell leínom, azt, hogy az eltérő (poitikai) vélemény nem egyenlő a vitázással! Nem küldtem el senkit sem melegebb éghajlatra azért mást mondott mint én,(és engem sem küldtek el, legalábbis eddig) és ezt a jó szokásomat továbbra is megtartom.
Attól, hogy Jatfield-el vagy TheHolyOne-nal, nem értek egyet a politika terén, ez nem jelenti azt, hogy nem venném Őket emberszába, vagy nem kedvelném annyira Őket, mint bárki mást a fórumon. Természetes tisztelem Őket, sőt talán még kicsit jobban is mint másokat...

"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1736 levél
Válasz 02.08.01. 18:16 #58
TheHolyOne
Ja, és nemtudom feltűnt-e, de én abban a levelemben a tapasztalataimat, ill. tényeket írtam le. Ezek után nem értem miért mondod, hogy elvakult vagyok.
Amiket írtál, az alapján nyugodtan mondhatnám rád, hogy te vagy elszállva. De legalábbis túl optimista vagy. És mint tudjuk az optimista és a pesszimista közt az a különbség, hogy a pesszimista többet tud.
20761 levél
Válasz 02.08.01. 18:02 #57
Eric
Mutass nekem olyan magyar beruházót aki(k) meg tudták volna venni(privatizálni) az adott intézményeket. Nem kell sorolni, elég ha egyet mondasz!

Szép dolog az olimpia és hát ugye az embernek legyenek álmai, mert a nélkül nem megy. Csak közben nem szabad elfelejteni két lábbal a talajon maradni...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1736 levél
Válasz 02.08.01. 17:56 #56
TheHolyOne
Jellemző, hogy az mondja a másiknak, hogy elvakult, meg vak, aki TÉNYLEG az. Ezt 'TT' elvtársnál már megtanultam, úgyhogy a magadfajtákkal már nem is állok le vitatkozni, csak ha nagyon rá érek.

És jó lenne levenni azt a rózsaszín szemüveget, mert nem olyan rózsás a helyzet, mint amilyennek te itt leírtad. És most (is) tapasztalatok alapján beszélek.

Na csumi.
4 levél
Válasz 02.08.01. 16:29 #55
Crysalis
Tudtam, ha egyszer beleszólok nem lehet abbahagyni...

Tacker Takk: a "mocskos félfasiszta FIDESZ" kifejezés idézet néhány "jóképességű" (ezt pedig gúnyos hangsúllyal értsd) MSZP szimpatizáns szórólapjáról. (Voltak cifrábbak is...)

kEnAcE: Valóban. Sokkal jobb volt a 20e Ft-os minimálbér, mert az ugye a szüleidnek 3 hónapig is elég volt. (Csak mert annak idején kézzel-lábbal tiltakoztak MSZP-ék a minimálbér emelése ellen. Érdekes, hogy most nem.)

TheHolyOne: Veled nem is érdemes erről beszélni, mert vagy vak, vagy csak elvakult vagy... (Bocs.) Vagy csak sokat nézed a Heti Agymosást.
Amiket példának hozol, az máshol az ellenkező oldalon történt. Ez nem pártállás kérdése, hanem emberi tulajdonság, sajnos.

Eric: Magánberuházások? Igaz. Viszont kedves barátaink előző kormányzásuk idején miket adtak el magánberuházóknak?
Csak néhány dolog:
- Víz-, gáz-, villanyszolgáltatók? Ezeknek semmi hatásuk a gazdaságra.
- Élelmiszeripar? Nem szoktunk enni sem.
- Ottópályák? A vidéki földműves nem azon viszi a pesti parasztnak a terményt.
Hja, és mit ad Isten? Első lépés természetesen az ÁPV Rt vezetőinek cseréje. Nincs még eladva az ország a külföldi "magánberuházásoknak". És tudod kik vették meg amiket felsoroltam? A franciák! És tudod miért? Hát ezen gondolkozz el egy picit!
Népben és nemzetben kell gondolkodni, mert már egyik nagy költőnk is pedzegette, hogy eltűnünk a történelem süllyesztőjében. Igaz, hogy akkor antiszemita, gyűlöletkeltő, fasiszta, stb vagy...
De ha már magánberuházás, akkor hagy ruházzanak már a magyarok. (Vagy csak lopják el a pénzt, de a magyarok.

Az Olimpiáról is annyit, ha hosszú távon gondolkodsz, akkor már nem is akkor a hülyeség. Gondoljátok meg, hogy miket kell hozzá (és ígyis-úgyis) megcsinálni, mekkora ismertséget szerez a magyarságnak, mekkora bevételre tehetünk szert az idegenforgalomból alatta és utána, stb.
Ha más haszna nincs is csak annyi, hogy jobban megismernek és nem túl veszteséges, már megfontolandó.

Igyekszek többet nem beledumálni.
Üdv
20761 levél
Válasz 02.08.01. 10:07 #54
Eric
Állami beruházások?
Persze nem árt, ha vannak, de azért egy gazdaságnak nem ezeken kellene alapulnia.
A magánberuházások az igazi mozgatórugói egy gazdaságnak, azokat kell elősegíteni.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3167 levél
Válasz 02.08.01. 10:00 #53
'Tacker Takk'
Miért jobb az MSZP?
CSAK igéreteket mondtakk, és egyszót sem az állami beruhzásokról!!!

Magyarország nem kicsiny éves gazdasági fejlődését az EU-s szakemberek csodálják, és dicsérik, és akkor Ti, gazdasági (ellnézést)analfabéták, azt merítek mondani, hogy az ország nem fejlődött?

Már az imént is írtam, de akkor leírom még egyszer Petike88 kedvéért.

Az MSZP azt szajkózta, hogy túl nagy a gazdasági növekedés, majd a választások előtt azt mondták, hogy azért kell megválasztani az MSZP-t mert a FIDESZ nem aknázta ki minden lehetőséget arra, hogy az ország még gyorsabban fejlődjön.
Most meg azt mondják, hogy az ország rosszabb helyzetben van mint 4 éve!
(((a hasonlatodhoz, megnőttél, de levágták mindkét lábad, de mégis megnyered a hosszú távfutást)))
Na ez itt az mszp-s rágalomhadjárat, szép példája!
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
254 levél
Válasz 02.07.31. 23:14 #52
robM
Hát nemtom.A Széchenyi terv is csak plakáton létezik.
Az olimpia meg egy tök fölösleges dolog mármint Magyarországon.Hogy lehetne már megcsinálni amikor még más sokkal fontosabb dolgokra sincs pénz.
Fidesz vagy Mszp
Nem mindegy:Egyre megy.Most az Mszp tűnik jobbnak mert csinál valamit.de egy év múlva már nem fog, mert túl sok is volt.

A másik meg hogy leváltják a fő vezetőket.JÓL TESZIK.Én is ezt csinálnám.Minek maradjon Fideszes ha lehet Mszp-s is?!.
Most úgy tűnhet hogy az Mszp mellet vagyok de minek legyek a gyengébbel ha lehetek az erősebbel is.Na viccet félretéve nekem mindegy ki van csak legyen valaki.
364 levél
Válasz 02.07.31. 22:32 #51
Peterke88
KoKo:
MSZP a jobb, de a mostani hozzászólásomnak nem ez a lényege!!!

Fejlődött az ország (szerinted)!!!
Tudod mikor???
Ez olyan, mint az, hogy én nővök, de közben nem járok suliba, csak az utcán bóklászom!!!
MERT AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL TÉNYLEG EGYRE TÖBBET TANULOK, DE EZ A TANULÁS SEMMI A SULISHOZ KÉPEST!!! Remélem értitek, hogy mit akartam ezzel írni!!!!!

,,Simán meglehetett volna pályázni!"
Ezt is tudod mikor???
1., Ha a FIDESZ marad, akkor sem lett volna megpályázva!!!
2., Marha kicsi az esélye (de ha mégis), akkor ez a sima pályázás nem töténne olyan könnyen!!! MERT CSAK A PÁLYÁZAT ELKÉSZÍTÉSE (AZ IDŐN KÍVÜL) TÖBB AKADÁLYBA ÜTKÖZIK!!! ILYEN PÉLDÁUL A PÉNZ!!! Tisztában vagy vele, hogy mennyi pénzbe kerül egy Olimpiai pályázat elkészítése???

ÉN PONTOS ADATOT NEM TUDOK NEKED MONDANI, DE AZ SZERINTEM TUTI, HOGY ABBÓL A PÉNZBŐL TÖBBSZÖR FELÉPÍTENÉD AZ ORSZÁGHÁZAT!!! (KICSI TÚLZÁSSAL)!!!

Jut eszembe: jelenleg, nincs is annyi pénze így kapásból (a tartalékok között) az államnak, hogy a tervek elkészítését tudná finanszírorni!!!

EGY VALAMIT JÓ, HA MEGJEGYZEL: ELŐSZÖR GONDOLKODNI, MAJD ÍRNI!!!!!!!!!!
Mindenhol jó, de a legjobb az Intel procis házzal szemben!!!
4304 levél
Válasz 02.07.31. 21:07 #50
KoKo
Hát ittaztán van minden.

Akkor is a FIDESZ jobb!
És az mszpnek a pestiek nyerték meg a választást.

És annak van igaza akiszerint fejlődött az ország! Mert fejlődött lásd Széchenyi terv stb.

Olimpiát meg simán meglehetett volna próbálni!

No other way but down!
2752 levél
Válasz 02.07.31. 19:16 #49
Pete Croft
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
1736 levél
Válasz 02.07.31. 19:13 #48
TheHolyOne
Ezt szinte egyből gondoltam
2752 levél
Válasz 02.07.31. 19:11 #47
Pete Croft
Nem!
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.