Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Frontline Attack: War over Europe (Ismertető)

7 levél
Válasz 09.03.21. 12:10 #2
Valdmur
Sajnos csalódást kell hogy okozzak, egy hülyegyereknek már az első pályákon belecsavarodhat az agyveleje. A lőszer hamar elfogy, a hadjáratokban nem lehet egységeket létrehozni, kapsz néhány tankot, gyalogost, légi támogatást, mindezeket szűk fejadagokban, és igazán örülsz, ha az utánpótlás között akad egy javítójármű is - márha jó lépéseket teszel, hogy utánpótlást is kapj. A bunkerek jó ha fel tudják tartani az ellenséget néhány percig, ahogy a védelmi ágyűk is, viszont ha magaslatra kerülnek, az ostromló kerülhet bajba, de még így is sérülékenyek. Egyébként az egységek és épületek textúrái nem olyan vészesek, a talaj és a fák már kissé problémásabbak. Jópofa a páncélvonat is, amit telepakolhatsz katonákkal, hogy az ágyús és légvédelmi vagonok is életre keljenek. A géppuskatűz a legtöbb páncélos ellen veszett ügy, míg a howitzereket és önjárókat kisebb-nagyobb sikerekkel megszabadítja utasaiktól. Gyakori, hogy a kis kaliberű ágyúk akár egy szinttel magasabb páncélzatosztályt már szinte át sem tudnak lőni. Egy telitalálat egy repülőgépről ledobott bombával már búcsút int a legjobb tanknak, amiről sok játék készítő csapat megfeledkezett akkoriban. A zenéket pedig igazán jó dolog hallgatni. És a bevezető eligazítások is jópofák, tetszik az eligazítók hovatartozás szerinti enyhe akcentusa, illetve a megszólítás módja.

Jópofa, s bár távol áll a tökéletes játéktól, a katasztrofális játéktól annál is távolabb. A skirmish mód kicsit spontán, kevés a pálya, de mindezen segíthetne egy műhely, ami persze sajnálatos módon nincs.

Amit leginkább kétlek, hogy a játék "dogfight" stílusú lenne (a hadjárat legalábbis nem).

(Azért jó dolog, hogy így 7 év után hirtelen megszólal valaki, hogy "Ácsi, én azért néhanapján még játszok ezzel, és hülyegyerek sem vagyok, mégis élvezhető.)
2151 levél
Válasz 02.10.21. 15:28 #1
darkforce
Te jó ég, ez mekkora igénytelen egy játék, csak rá kell nézni a képre és máris lehet látni, hogy ezt nem a taktikára épitették, hanem a hülyegyerekeknek készitették akik kijelölik a képernyőt és támadnak gondolkodás nélkül. Sajnálom a dolgot, mert igéretesnek tünt volna a játék tényleg, még ha ilyen hülye grafikája van a tankoknak akkor is ...
WarGaming forever ! http://wargamer.hu

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.