Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» A Microsoft megnyerte a háborút?

20761 levél
Válasz 02.11.04. 01:19 #3
Eric
PC Dome

Megy ez...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20761 levél
Válasz 02.11.04. 01:11 #2
Eric
Kék színű, vastag betűs link.
Hmmm...

Mi a titkod idegen?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2 levél
Válasz 02.11.04. 00:26 #1
Insider
"A Microsoft elvesztett minden csatát, mégis megnyerte a háborút" - döntés a Microsoft trösztellenes perében

"A Microsoft elvesztett minden csatát, mégis megnyerte a háborút". Ezzel a mondattal jellemezte a Microsoft ellen fél évtizede éve folyó trösztellenes per - minden valószínűség szerint - végét jelentő pénteki döntést Shane Greenstein, technológia-üzleti professzor.


A perben döntő Colleen Kollar-Kotelly bírónő a pénteki napon, a tőzsdék zárása után olvasta fel hősi előadás keretében több, mint 500 oldalas ítéletét, amelyben nagyrészt elfogadta a kormány és kilenc felperes állam által a szoftverkonszernnel korábban kidolgozott egyezséget. Amennyiben a Microsoft számára egyértelműen kedvezőnek nevezhető döntés ellen a felek egyike sem fog fellebbezni, akkor az az évszázad trösztellenes perének tartott, fél évtizede húzódó eljárás lezárását jelentheti. ...


Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft simán megúszta a dolgot, és semmilyen komoly retorzióval nem kell számolnia. Ráadésul itt van ez az új Palladium dolog is, amivel aztán végképp átveszi majd az irányítást a PC-ink felett. Tényleg ilyen hülyék az emberek? Tényleg így működnek a dolgok?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.