Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Számítástechnikai magazinok

»» Ajándék Gamer magazin

38 levél
Válasz 03.02.05. 13:33 #102
Golem
Upsz... ez a guru nem az a guru Mindenesetre gázos adatok.
38 levél
Válasz 03.02.05. 13:05 #101
Golem
Érdekes cikk, főleg a lap alján a "Családi lapok"-nál (lol ) található adatok. Nem vagyok arról meggyőződve, hogy ezt is el tudják kenni a gurusok arra, hogy régi idg-s írta a cikket, viszont hasznos háttérinformációként szolgálhat, amikor a történteket boncolgatják az egyes felek...

http://www.origo.hu/uzletinegyed/print/uzletinegyed/vasarlas/20030205szamottevoen.html
477 levél
Válasz 03.02.02. 21:29 #100
nsyifm
JÓ POÉN VOLT FIÚK, MI?

(a postás
KONFIG: ASUS P4P800E-Deluxe, Celeron 2800 Mhz, 1 GB RAM, ATI Radeon 9600XT 256M
37 levél
Válasz 03.01.20. 16:40 #99
woaw
Ha a téma címét nézem, nem kapcsolódik ide, de erről is beszéltetek itt:

"Helyére tesszük a dolgokat
Január 16. Csütörtök 17:40 - Lily


... avagy itt a Gamer hol a Gamer

Tavaly decemberben nagy port kavart az IDG azon állítása, miszerint a GameStar előfizetői jogtalanul felhasznált címlista segítségével ajándék Gamer magazint kaptak. Ezt követően az online és offline sajtóban is több közlemény és cikk jelent meg ezzel kapcsolatban.
Ezúton tesszük közzé azt a helyreigazítást, ami 2002. december 28 –ai Magyar Hírlapban jelent meg, reagálva a 2002. december 17 –ei „Túlélési harc folyik az informatikai lapok piacán” címmel megjelent cikkre.
Biztosan észrevettétek, e témában nem szóltunk hozzá a fórumokon, nem vertünk port az offline illetve online sajtóban. Az IPMA Kft. egyszerűen mint megvádolt fél megtette a jogi lépéseket ebben az ügyben.
A kapcsolódó dokumentumok képét itt nézhetitek meg."

www.gameronline.hu
5502 levél
Válasz 03.01.15. 13:47 #98
Dino
Persze, hülye vagyok, és észrevettem, hogy rossz témába írtam... Amihez tartozott, az a téma viszont már régi, így úgy döntöttem, hagyjuk, nem érdekes a dolog
3488 levél
Válasz 03.01.15. 13:43 #97
jatfield
Úgy látszik kitörölte. Bibí, én olvastaaam!
20761 levél
Válasz 03.01.15. 13:17 #96
Eric
Ez érdekes, Dino hozzászólását jelzi utolsónak ebben a topicban a fórum(többszöri frissítés után is). Mint a lejjebbiek mutatják elvileg ő hozzá sem szólt ehhez a témához.
Ki érti ezt?

Lehet, hogy épp nyírbált egy-két ide nem illő hozzászólást és ilyenkor jelzi ki őt utolsó hozzászólónak?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
7037 levél
Válasz 03.01.08. 22:31 #95
Aruns
Mondjuk ennek a beírásnak tényleg nem sok értelme volt (főleg olyasvalakitől, aki korábban a GameStarnak dolgozott - erre mondják rossz környékeken, hogy olyan madár, amelyik a saját fészkébe sz@rik)
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
51 levél
Válasz 03.01.07. 16:53 #94
Hancu
Ugh

Anomália van itt feleim, meg összeesküvés meg minden... A történet a következő: elolvastam itt a Szittyó hozzászólását, válaszoltam, nyomtam az okégombot, aztán kidobott erre a "biztos el akarod küldeni?" oldalra. Elolvastam mégegyszer, gondoltam inkább magánban küldöm, minek a feszültséget kelteni publikban. Back, elküldöm magánban, azt' most vigyorog itt kórusban a Shoe meg a Sasa, hogy milyeneket beszóltam a Szittyónak... Sz'al a hüje fórumszoftver mégis elkönyvelte a hozzászólást elküldöttnek. Bocsi Szittyó, nem direkt ment két úton is, ha gondolod, moderáltassuk ki a Dinoval.
38 levél
Válasz 03.01.03. 15:47 #93
Golem
A szerkesztők a szerkesztőket fikázták amiatt, mert Gamert postázott a kiadó az előfizetőknek? Nem a Gamer szerkesztők "hivatalos" válasza robbantott nagyot a morcosságon? Mintha arról lett volna szó, nem emlékszem pontosan, hogy Brazil&Lily valami furcsát reagált a gamer.hu-n, és emiatt bedurrant az olvasók agya...
3488 levél
Válasz 03.01.03. 14:38 #92
jatfield
Hát, vagy ez, vagy már rég törölnie kellett volna...
2325 levél
Válasz 03.01.03. 13:47 #91
Berkenye
Hmm... akkor talán Dino-nak nem kell bezárnia - még - a topikot...
185 levél
Válasz 03.01.03. 11:34 #90
Szittyo
Hi Hancu

Leveledben azt írtad, hogy a választ csak e-mailban irod:
"Ezt eredetileg a PCdome fórumára akartam írni, aztán gondoltam menjen inkább magánban, így is elég pukblik fikkantás van már ott... Szóval:"

Én e-mailben válaszoltam...
51 levél
Válasz 03.01.03. 10:57 #89
Hancu
T. Szittyó,

"az IDG a saját előfizetőit szeretné védeni, és azt hiszem, ez nem elítélendő."

Így van, ez nem elítélendő. Stöki nem is erről beszélt (már elnézést hogy a nevében pofázok, sebaj, a családban marad), hanem arról, hogy valaki ex-IDG-vezetőként egy országos napilapba olyanokat irkál, hogy pl. "a gamestar és a guru éveken át váltakozó sikerrel harcolt a piacvezető posztért". Te is tudod, én is tudom, Meixner úr meg főleg nagyon jól tudja, hogy ebben a "harcban" maximum az volt a váltakozó, hogy a guru 30, 40 vagy 50 százalékkal nyomja le a gamestart az adott hónapban. Vagy amikor arra célozgat Meixner úr, hogy a gamer-guru balhé következtében most mekkora piacvezető lett a gamestar... miközben - bár ezek az adatok persze nem publikusak - de te is ismered a Hírkerből kiszivárgott számokat, én is ismerem, és gyanítom, hogy Meixner úr is ismeri. Nem szokásom a Pokornit idézni (phew), de most idekívánkozik: "ugyan kérem, ne butáskodjunk már"

üdv,
Hancu

Ui: szerintem le kéne szállni erről a "gratulálok, tudod használni a netet, jee" magas lóról, nem áll jól neked.

Ui2: A "legyen béke és szeretet"-témában előbb talán a saját házad táján kéne körülnézned, talán akkor nem fordulna elő olyasmi, mint az egész "gamert kaptak a gs-előfizetők" ügy kirobbanásánál, amikor a szerkesztőid kórusban fikázták a gameres szarkesztőket a gs.hu-n, miközben nagyon jól tudják, hogy kb. annyi közük van az akcióhoz, mint nekik ahhoz, hogy kiírtátok ezt az "Európa legolvasottabb gamermagja" marhaságot a címlapra... Ha jól tudom, a gameres szerkesztőknek nem szokása nyilvánosan a gamestarosokat gyalázni, még akkor sem, ha esetleg annak lenne alapja - gondolom tudod mire célzok. Nah, ennyit a békéről és szeretetről, boldog új évet!
23 levél
Válasz 03.01.01. 10:33 #88
Lily
Sziasztok! Csak szeretném jelezni, hogy az ajándék Gamer magazinra való jelentkezés lehetősége honlapunkon megszűnt.
Még nem minden újságot postáztunk, 2003 2. hetében mennek el azok a példányok, melyeket már nem tudtunk karácsony előtt feladni. Ha valaki jelentkezett és nem kapott újságot, írjon nekem levelet és utánanézek (ha lehet várjon január 11-ig).
Boldog Új Évet Kívánok!
"Az életnek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen."
38 levél
Válasz 02.12.30. 12:52 #87
Golem
Jaja...mondjuk szerintem még nem fog győzni az internet a papír felett. Emlékezz vissza, amikor az internetboom volt, akkor is azt jósolták, hogy 2000-re el fog tűnni a páper, aztán hoplá, még bővült is a nyomtatott piac...
123 levél
Válasz 02.12.29. 20:54 #86
Laci73

Helló Srácok!

Nem egyszerűen arról van szó, hogy megszerezték az előfizetői címeket (bár önmagában ez is törvényellenes - személyiségi jog megsértése)! Ugyanis a FŐ CÉL AZ ELŐFIZETŐK ELCSÁBÍTÁSA.
Magyarán ezentúl ne a GameStart fizessék elő, hanem a Gamert. Ez itt a nagy baj! Vegyünk egy példát. Akárki János eleddig GameStar előfizető volt. Nem is nagyon érdekelte Őt más újság, nem is kísérte figyelemmel a nagy informatikai-lap háborút. DE. Most megakadt a szeme a Gamer magazinon, amit kapott "postás bácsitól". És felmondja a GameStar előfizetést - itt az új szerelem. És mindez a GameStar rovására. Na ez nem megy. És hozzátenném hogy nem ez az első húzása az IPMA-nak. Erre csak az a magyarázat hogy nagyon szarul állnak.

Amúgy az internetes sajtó előbb utóbb felfalja a hagyományos papír médiát. Tíz év múlva már nemigen fog kelleni senkinek egy olyan újság amelyik egy hónapos késéssel közöl leírásokat, cikkeket, tanácsokat - a régi játékok (meg az újak is letölthetőek csekély díj ellenében, akárcsak a legfrissebb, percre kész driverek, appz-ok...
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.
7037 levél
Válasz 02.12.29. 18:59 #85
Aruns
Hát én nem kaptam belőle, de azért tök jó, hogy osztogatták

Mondjuk az új Gamerből még nem vettem, gondolom a stílusa ugyan olyan, mint a "régi" PC Gurunak.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
1819 levél
Válasz 02.12.28. 12:53 #84
Moken
Make peace, not war ;D
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
75 levél
Válasz 02.12.28. 12:44 #83
Stöki
Szittyo:

Érzésem szerint szépen elbeszéltél mellettem, de sebaj. Nem veszem fel a kesztyűt - ez az ügy úgyis magasabb szinten fog rendeződni. Nem az IPMA-t akartam védeni, és nem is az IDG-t támadni, csupán az ominózus cikk kapcsán lelt egybeesésekre hívtam fel a figyelmet (amivel mindenki annyit kezd, amennyit akar). Szvsz ez bőven belefér a szakmai és etikai normákba.

BÚÉK neked is és az egész GS-stábnak,

Stöki
"Így megy ez." - Kurt Vonnegut
185 levél
Válasz 02.12.28. 11:34 #82
Szittyo
Stöki: Az első hozzászólásod szerint tudod használni az internetet, jeeeeeee! Ez nem semmi! De mielőtt valaki - ha nem is szabad neki - beleszól egy témába, talán utána kellene néznie alaposabban is a dolognak...
Más: Az egész dologhoz az hozzátartozik, hogy az IDG a saját előfizetőit szeretné védeni, és azt hiszem, ez nem elítélendő.
Egy hasonló esetben az IPMA is mindent megtenne az előfizetői védelmében! Ennyit a jogról...
A lényeg: Örüljön mindenki! Mindössze egy újságra kell előfizetni, a másik úgy is ingyen jön!
Lehet ennél jobb karácsonyi ajándék?
Legyen béke és szeretet!
38 levél
Válasz 02.12.27. 17:50 #81
Golem
Hát, nekem ez furi. Biztos örültem volna, ha kapok egy magazint egy fasza kis játékkal, eljátszogatnék szívesen vele - viszont ez a MATESZ-es összefonódás kicsit zavar, mégpedig jobban, mint az író kibenléte.
Merthogy arról ugye nem lehet tudni, hogy Meixner milyen körülmények közt vált meg az IDG-től - gondolom, már nincs ott, erre utal a Magyar Hírlapos háttér és a PC Worldös cikk ideje -, de gondolom, nem békésen (legalábbis nem véletlenül lécelnek le általában az emberek cégektől ), viszont az a tény, hogy az ipmás fickó egyben mateszes is... hááát... izé. Mindenesetre húzós.

Ez olyan, mintha a szomszédom ajánlgatna a feleségemnek duplaszárnyas-bizbazcsodás tampont - örülnék neki, merthogy olyat használ, de a szomszéd vajon honnan tudta? Tán csak nem kukkolt a fűrdőszobaablakon át? Az ő emeleti szobájából talán pont oda lehet látni... Hmmm...affene azt a véletlenit neki... és ráadásul azon két utcabeli haverom feleségét is megkereste, akik ugyanolyan cuccot hordanak, nem kereste meg viszont azon 3 haverom nejeit, akik nem olyat hordanak...

Ahogy olvasgatok itt, úgy látom, nincs egyik újságnak sem konkrét bizonyítéka, szóval dunsztom nincs, mi lehet a megoldás...
75 levél
Válasz 02.12.27. 16:50 #80
Stöki
Üdv!

"Ki írja ezt meg az lényegtelen" - ezzel nem értek egyet. Mindenesetre itt az elsődleges kérdés valóban nem a "ki", hanem a "hogyan" - jelen esetben is az utóbbira adott válasz miatt vetődött fel az előző.

A kocsis és barátnős analógia meg nagyon sántít. Egy kocsi ugyebár egy adott pillanatban csak egy embernek lehet birtokában (jó esetben barátnő is..., míg az adatokkal korántsem ez a helyzet. És a jogi szabályozás is pöttyet más az adat-, ill. a kocsilopásra nézve. De mielőtt lopásról kezdenénk beszélni, először bizonyítani kellene - és ez az, amit még egy fórumon sem láttam az üggyel kapcsolatban.

Üdv,

Stöki
"Így megy ez." - Kurt Vonnegut
13 levél
Válasz 02.12.27. 15:46 #79
McDog
Stöki: Szrintem itt nem az IDG kontra IPMA dologról van szó, hanem arról, hogy az IPMA tisztességtelen üzletpolitikát folytat, hogy ki írja ezt meg az lényegtelen, de hogy a GameStar előfizetők Gamert kaptak az tény.
Ha neked a szomszédod engedélyed nélkül használná a kocsidat, (vagy a barátnődet) azt hogy neveznéd? Mert ezen túl valamelyest az IDG tekintélyén is csorbulás eset, hogy az adatok(, mindegy milyen módon) kikerültek a kezei közül, pont azokban keltve bizalmatlanságot, akik megbízva bennük előfizettek a lapra.
75 levél
Válasz 02.12.27. 13:29 #78
Stöki
Üdv!

A Gameresek azért nem nyilatkoznak, mert nem nyilatkozhatnak. A külsősök sem (ők amúgy is keveset tudnak az elmúlt hónapok történéseiről). Én is csak azért szólok hozzá a témához, hogy a Magyar Hírlapban megjelent cikkel kapcsolatban felfedjek egy apróságot.

Az írás szvsz nem túl korrekt. Csak az egyik felet szólaltatja meg, és ezzel szerzője (bizonyos Meixner Zoltán) az egyik alapvető újságírói követelménynek, a pártatlanságnak nem tesz eleget.

Ismerős volt nekem a név, ezért kutakodtam egy kicsit a neten. A kereső ki is dobta a http://www.net.hu/telecomputer/3_03/2_0.htm címet, ahol a következőt olvastam az archívumban: "AKCIÓ néven menedzsereknek szóló folyóiratot indított az eddig elsősorban számítástechnikai szaklapjairól ismert IDG. (...) A lap első száma tízezer példányban jelent meg, 485 forintos áron, főszerkesztője Meixner Zoltán."

No lám, no lám... Hasonló összefonódásra utal a például a http://www.pcworld.hu/article.php3?sid=189 cím is, ahol az illető még a PC World számára írt hírt.

Nem kommentálnám a dolgot, csak az egyoldalú, illetve a találgatásokba bocsátkozó hozzászólásokat szerettem volna kicsit megtörni ezzel az aprósággal. Nem tudom, mennyire "játszik tisztán" az IPMA, mindenesetre a fentiekből látszik, hogy az IDG nem szent. (Vagy ha mégis az, akkor erősen maga felé hajlik a keze...

BUÉK mindenkinek, nyugisabb lappiacot kívánok 2003-ra...

Stöki
"Így megy ez." - Kurt Vonnegut
6609 levél
Válasz 02.12.21. 21:30 #77
Kolin Mekré
Én megkaptam az ajándék Gamert, köszi Dino hogy kihírezted! ;Đ
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
11787 levél
Válasz 02.12.21. 17:27 #76
Ghoost
Hogyne engedték volna, nekik is érekük hogy legyen állásuk....
20761 levél
Válasz 02.12.21. 15:56 #75
Eric
Erre megint csak ismételni tudnám az előző hozzászólásomat, de nem teszem.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
123 levél
Válasz 02.12.21. 13:11 #74
Laci73

Hello Eric!

A baj csak az, hogy túl sok a "véletlen
egybeesés." Egy tulajdonos-igazgató nem csak főnöke egy lapnak, hanem felelőse is az ott történteknek.
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.
20761 levél
Válasz 02.12.21. 01:30 #73
Eric
Mint mondtam:
Feltéve, ha elfogadjuk mindazt tényként, amit a Magyar Hírlap ír...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
123 levél
Válasz 02.12.21. 00:53 #72
Laci73
Idézet a Magyar Hírlap cikkéből:

"...A történet pikantériája, hogy Ivanov Péter, a Gamer kiadójának társtulajdonosa (akinek neve kezdőbetűi adták az IPMA-Media cégnév első szótagját) a Matesz, a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség elnöke."

Azaz - feltételezések szerint - ilyen minőségében hozzáférhetett adatokhoz, illetve adatokat kezelő személyekhez. Egy biztos: illetéktelen módon jutott az IPMA kezébe.

Tudni kell azt is, hogy Mo.-on (és a világ nagy részén) egy olyan per, mint a Vogel kontra IPMA évekig eltart. Szerintem Ivanov Péter úgy számított, hogy amíg a per elhúzódik, ő megerősíti a Gamer Magazin (és társlapjai) helyzetét, majd kiegyezik a Vogellel. És ez a terv elcsúszott. És most egy újabb per elé nézhet a Gamer...
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.
7565 levél
Válasz 02.12.21. 00:18 #71
hriszto
Mást nagyon el sem tudok képzelni! Nem hiszem, hogy Stöki, Brazil, Lily (remélem jól írtam, ha nem akkor bocsi) engedte volna, hogy törvénytelen módon legyen felfuttatva a lapjuk. bár lehet, hogy nekik másként mondták el, ezért jó lenne hallani az Ő verziójukat. De bízom benne, hogy ők nem tudtak az egészről semmit.
Homo homini Lupus! - Ember embernek farkasa!
20761 levél
Válasz 02.12.21. 00:11 #70
Eric
Abban nincs vita, hogy nem törvényes.
De mi van, ha valaki kib@szásból adott a terjesztő cégnek egy GS-os előfizetői listát, hogy így lejárassa a Gamer-t???
Nem mondom, hogy így történt, de benne van a pakliban. Nem?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
7565 levél
Válasz 02.12.20. 23:50 #69
hriszto
Tényleg nem mehet nekik annyira jól, ha már saját magukat kell népszerüsíteni. Szerintem az a gond, hogy sokan nem hajlandóak megvenni a Gamert és maradnak a PC Gurunál.
Jó kis csapat a Gamer team, de nagyon úgy néz ki, hogy most ezt elbukták. Viszont az előfizetésekkel való visszaélés tudtommal nem teljesen törvényes.
Homo homini Lupus! - Ember embernek farkasa!
20761 levél
Válasz 02.12.20. 23:36 #68
Eric
Nekem is az a véleményem, hogy ha valaki egy cégnél dolgozik és az ott végzett munkájával (szellemi és anyagi)értéket termel, az nem őt illeti meg, hanem a céget. Egy dolgozót a munkájáért bérezés illeti meg és nem az általa termelt érték(MT).
Ez igaz függetlenül attól, hogy a PC Guru/Vogel - Gamer/IPMA esetében ez hogyan is zajlott le.
Igazából nem tudni, hogy a dolgok hogyan történtek. Mert kár lenne feltétel nélkül elfogadni azt, amit a Magyar Hírlapban leírtak, mert nem feltétlenül az az igazság.

Amúgy kár, hogy a gameresek nem nyilatkoznak az ügyben.
Én arra is gondoltam, hogy nem feltétlenül ők voltak a hunyók a gamestaros dologban, ui. ez az ügy olyan nyilvánvaló lejáratódása a Gamernek(és ez várható volt), hogy nem hiszem, hogy ennyire amatőrök lennének...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
123 levél
Válasz 02.12.20. 19:08 #67
Laci73

Helló Eric!

2002 májusától tart ez a történet, amikor is a Vogel (a PC Guru tulajdonosa) bejelentette hogy anyagi problémái miatt karcsúsítják kicsit a céget - így a Vogel Magyarország is átalakításon esik át.
Ivanov Péter (a korábbi igazgató) és Mehdi Ali (lapigazgató volt ha jól rémlik) elhatározták hogy az addig általuk üzemeltetett csapatot nem hagyják "veszendőbe" menni. Elhatározták hogy az általuk alapított IPMA-ba mentik át eddigi munkájukat - csak ennek kivitelezése nem volt szép, arról már nem is beszélve hogy ez jog szerint NEM őket illeti. Ugyanis lehet hogy a Vogel rossz gazda, de akkor is gazda - azaz jogos tulajdonosa minden szellemi terméknek is a Guru háza táján.
Ráadásul A Gamer számítása nem vált be - a lap nem megy, nincsenek kellő arányban előfizetők, és az IPMA-nak sejtésem szerint nincs tőketartaléka, hogy átvészelje ezen időszakot.
A színfalak mögött véres harc dúl, amit jelez az újabb kétségbeesett és törvénytelen húzás - a GameStar előfizetői névsorának megkaparintása. Jópofának tűnik az egész, valójában nagyon szégyenteljes dolog. Sajnálom a Gamer csapatot, mert nem ezt érdemlik.

Link: http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=60257
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.
20761 levél
Válasz 02.12.20. 18:38 #66
Eric
"...Ivanov Péter húzásai ..."

Konkrétan mikre gondolsz?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
11787 levél
Válasz 02.12.20. 18:33 #65
Ghoost
megkaptam én is csak kár, hogy ez a szám már megvolt
123 levél
Válasz 02.12.20. 18:18 #64
Laci73

A Thief nekem gyönyörűen muzsikál WinXP alatt is, ellenben a magyarítás nem megy fel csak Win98 (azaz DOS környezet) esetén.

Én is két oprendszert használok


Más. A témánál maradva: a Gamer magazin haldoklik. Minden tiszteletem a szerkesztőké (ők a legprofibbak merem állítani), de Ivanov Péter húzásai eltemetik a lapot.
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.
20761 levél
Válasz 02.12.20. 17:55 #63
Eric
Lehet, hogy a 40.xx-es drivereket nem szereti?
Ki tudja...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
6295 levél
Válasz 02.12.20. 17:16 #62
J. Dávid
Na ma én is megkaptam!!!YEAH!!!
Most nagyon örülök
835 levél
Válasz 02.12.20. 16:34 #61
Der_Yeti
Ez érdekes mert én miután megkaptam az újságot rögtön kiprobáltam és lazán futott XP-n.
"Remember, that death is not the end but only a transition.." from DT
20761 levél
Válasz 02.12.20. 15:03 #60
Eric
A honlapon a Thief készítői leírják, hogy az XP és 2000 alatti futtatást nem támogatja a játék. Írnak egy trükköt is, hogy azzal hátha... De úgy sem megy.

Viszont 98 alatt simán megy, úgyhogy különösebb gond nincs. Amikor játszani akarok vele, akkor a raid BIOS-ban a win98-as vinyóról való bootolást választom és utána jöhet a lopakodás.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2325 levél
Válasz 02.12.20. 07:03 #59
Berkenye
Szííííívááááás!!
20761 levél
Válasz 02.12.20. 02:27 #58
Eric
Visszatérve az eredeti témához, az ajándékba kapott 2-es számú Gamerhez járó thief nem fut Win2000 és XP alatt.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20761 levél
Válasz 02.12.20. 00:30 #57
Eric
"De az akkor se akkora hiba, mint a tied! "


"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2325 levél
Válasz 02.12.19. 23:11 #56
Berkenye
Biztos?
De az akkor se akkora hiba, mint a tied!
Najó, ezt hagyjuk
20761 levél
Válasz 02.12.19. 22:59 #55
Eric
A tanui meg rövid u.
1:1

"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2325 levél
Válasz 02.12.19. 22:56 #54
Berkenye
Az akadály meg elipszilonos
2325 levél
Válasz 02.12.19. 22:55 #53
Berkenye
Menj a...
hamuba.
Egyébként valaki, akinek megvan a Gurus kérdőív, tudja a helyes válaszokat?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.