Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» CM4

13 levél
Válasz 05.05.25. 17:24 #10
Gabi(KA)
rohadt életbe, nem tudna valaki válaszolni?????????
fontos... lenne, helyette küldök msn-en vmit, vagy mit tudom én
né ugassál kisbicska!!!
13 levél
Válasz 05.05.23. 17:00 #9
Gabi(KA)
nekem kérdésem lenne: hol lehet játszani borsodi ligában? vagy le kell tölteni hozzá valamit?
né ugassál kisbicska!!!
42 levél
Válasz 03.03.24. 00:58 #8
Sam Fisher
"Azért a Ligakupa csak a mienk lett!"

a piszok mázlisták
4 levél
Válasz 03.03.22. 23:02 #7
str
hát a topic eléggé kihalt.
ennek ellenére leírom, h kijött a CM4-nek egy második demója is, mely yóval kevesebb bugot tartalmaz, és a játék grafikája is módosult 1 kissé.
már nem kell sokat aludnunk márc 28-ig, amikor is +jelenik a cm4. igaz még nem itthon.

hadzsi láttam h liverpool, ezért írtam, h hajrá MU!
2705 levél
Válasz 03.03.05. 22:44 #6
hadzsi
Igen, aztán én is lecsekkoltam a magyar CM és külföldi CM oldalakat és maggyőződtem róla, hogy azok a dolgok amikről beszéltem benne lesznek a teljesben. Állítólag nemsokára kijön egy újabb demo, amiben már minden opció ami a teljesben benne lesz elérhető. Legalább is ezt olvastam valahol, vagy csak álmodtam? Egyébként meg, amint olvashattad Reds őrült vagyok lassan már 13 éve. Azért a Ligakupa csak a mienk lett!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
4 levél
Válasz 03.03.05. 21:44 #5
str
nna én nem yátszottam ennyit, mint hadzsi, de nekem eddig bejött.
a játékban + tuti nem lesznek ilyen hibák, 1ébként + a kibővült opciók fele be sem került a demóba. tehát ennél még több lesz.

ya igen hajrá MU!
2705 levél
Válasz 03.03.05. 01:15 #4
hadzsi
Na véget ért a játék kipróbálása, ugyanis a 7. forduló után az egyik hírnél lefagy a program és sehogy sem tudom kikerülni, hogy ne olvassam el. Kész. Most egyelőre a robbanás határán vagyok, mert kezdett beindulni a szekér. A forduló után 1 pontal előöm meg az Ágyúsokat, akik a tabella 2. helyén foglalnak helyet, legyőztem 2:0-ra a MU-t és Owen 10 góllal vezeti a a gólvágó listát. Erre a gép vagy a program bemondja az unalmast. Aki hasonlót tapasztalt- bár valószínűleg süket fülekre találok itt- és úrrá lett a problémán az írjon. Na ilyenkor látszik, hogy milyen jó egy játék! Nem bírom abbahagyni. Ha nem sikerül, elkezdem újra és újra. És ha belegondolok, hogy ez béta demo, akkor milyen lesz az eredeti? Tuti, hogy az első két hónap ösztöndíja egy számítástechnikai boltban fog kikötni.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2705 levél
Válasz 03.03.04. 16:53 #3
hadzsi
Mi van footballrajongók rajtam kiívül senki nem próbálta ki a CM4-et? Nekem a problémám a játékkal, hogy-legalábbis a demoban-nincs túl sok újdonság a trainingen és a 2D pitchen kívül. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez ne lenne iszonyatosan jól megcsinálva, de pl. berakhattak volna meccs utáni és előtti sajtótájékoztatót, vagy mondjuk megcsinálhatták volna azt,hogyha valaki több héten keresztül jó teljesítményt nyújt a pályán és edzésen is akkor valamifajta jutalmat kaphasson és ne csak akkor mikor a hírekben megemlítik. Nem tudom érthetően fogalmaztam- é? Egyébként a kibővült opciók felét sem néztem vagy találtam még meg. Ha valaki tudja hogyan kell jobb teljesítményre sarkalni egyes játékosokat az edzésen az firkantson már ide valami válaszfélét!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2705 levél
Válasz 03.03.03. 03:28 #2
hadzsi
Hát vazze... elég fura. A 'pool-al nyomultam, ment is minden az első öt mérkőzésen, mint a karikabaszás, de amikor az Arsenal-lal csaptam össze és a félidőben 1:0 -ra vezettem lecseréltem Riise-t és mit látok a főképernyőn? 0:2-re vezet az Arsenal Henry góljaival. Azt hittem szétverem a billentyűzetet. Nagyon sok a bug benne. De azért istenkirály játék. Már azt is be lehet állítani, hogíy ürítsen- e Owen a meccs előtt vagy ne.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
4 levél
Válasz 03.03.02. 02:10 #1
str
Végre kijött a rég várt Championship Manager 4. részének demoja.
vélemény?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.