Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» TERMINATOR 3 FAN CLUB !!!

11867 levél
Válasz 03.09.03. 14:17 #40
RASTA guy
Muad ne csináld már.. ez nem old me semmit...
sakálemberek...
17778 levél
Válasz 03.09.03. 09:36 #39
MagicMoment
TEgnap munka időben ISMÉT megnéztem a T3at..és megkell mondjam h nagyon jo film. Igy 2szorra megnézve még jobban teccik...
Sry Martin,de hát mindenben nem egyezhet az izlésünk
2774 levél
Válasz 03.09.03. 08:17 #38
Martin bátyó
hehe eddig én is csak Ericet utáltam meg
Már tudom is miért de mind1. Muad há ha elmész megharaxunk ennyi!

BB topicot nem is láttam mert utálom de lehet benézek hátha van valami mozgás nah jo nem bye all melo van
1224 levél
Válasz 03.08.27. 17:34 #37
Guar
Tény, hogy ez nem tudományos forúm és itt főleg okoskodók és nem okosok vannak. De én ezért szeretem ezt a fórumot, mert ugyan olyan hétköznapi muksók vannak, mint én. Ha komoly dolgokra vágynék, akkor fölmegyek valami tudományos fórumra, amit csak olvasok és nem szólok hozzá. De itt viszonylag baráti a hangulat, bár vannak nagypofájú emberek is, de ez nem jellemző.

Szerintem abszolút nem vagy kiutálva, részemről biztos, nem sok embert utáltam eddig meg ezen a fórumon. Csak kicsit kemény a stílusod és csak az van, amit te mondasz. Ami nem baj, csak nem úgy kéne reagálni az ellenvéleményekre, mint ahogy gyakran teszed.

U.I.: nem haragszom rád, meg senki másra. Nem hülyeség amit mondasz, rengeteg okos dolog van amit mondasz, csak arra kéne figyelned, hogy hogy mondod. Nem kell elmenni innen, csak disztingválni kéne egy csöppet.
509 levél
Válasz 03.08.27. 14:31 #36
Muad-Dib
Bocs, hogy lealáztalak, nem akartalak sárba tiporni...és nagykéű sem lenni, egyszerű tényeket közöltem. Nem akarok haragban elválni senkitől.
Martrix2,Termintator3: tényleg vitatkozhatnánk rajtuk akár éveken keresuztül is.

Meglátogattam az indexen beülül a filozófia fórumot, sikerült összebalhéznom kb 5 perc alatt mindenkivel, pedig nem az volt a célom, úgy látszik ez a sorsom, hogy mindenhonnan kiutálnak. Lényeg: a pcdome fórum egy NAGYON LIGHTOS fórum, a többihez képest. Az indexen a "vérebek" minden egyes hozzászólásodat nézik, és ha csak egy kicsit is eltér a véleményük, akkor szétmarcangolnak, széttépnek, végül ízekre szednek...
Az a fórum nem normális. (Melyik az?) Gyűlölöm, hogyha valaki egyből támad és minden egyes állításodat cáfolja gondolkodás nélkül. Ha pl. Einsteintől idézne valaki, és ezt jelölné, akkor is nekik van igazuk, mert ők szarnak rá, hogy ki mekkora zseni volt, úgy is okosabbak.

Lényeg: Ez a fórum szerencsére csak nagyon néha durvul el (lásd: Big brother topic ), ennek ellenére innen is el fogok párologni. Gondolom senki nem fog sírni...

Végre megszabadultok Muad-Dib-től!

Mindenkinek minden jót, további jó fórumozást!
Azért annyira nem volt rossz veletek

Muad-Dib, aki a helyes utat látjka
2774 levél
Válasz 03.08.26. 23:41 #35
Martin bátyó
héj ámen rátok tesokám ezt a mátrixos bushitet nem olvastam végig mert igazábol engem annyira nem vonz a téma de tény hogy egyszer ovlastam egy cikket hogy ez van benne meg az 18 vallás meg 56 amaz. mondom jovan.

Én megértettem amit megértettem hogy a csirkének nem is csirke az ize azt jovan.

Nekem is bejött a mátrix 2 de inkább gyürük ura akkor már

T3 sux kijött a Jedi Knight 3 mindenki nyomja azt!

És piiic Pénteken lesz a szülinapom
2774 levél
Válasz 03.08.26. 23:37 #34
Martin bátyó
Itt nem a NÉV a lényeg hanem a MESTERSÉGES INTELIGENCIA!

Ami elkerülhetetlen mert a jelenben mindenki ezt akarja kifejleszteni!!

1224 levél
Válasz 03.08.26. 23:04 #33
Guar
Engem te nem fogsz meggyőzni arról, hogy a Mátrix 2 akciófilm, de én se téged arról, hogy igenis jó film. Szóval ezt hagyjuk is szerintem örök életre és beszéljünk a Terminátorokról. Avagy a T3-ról, ha topichű akarok lenni.

Mátrix2 nem akció film érvek, most utoljára a részemről. Legalábbis addig, amíg meg nem nézem a filmet, aztán lehet, hogy tovább fárasztok:
1. Kevesebb akció
2. Diszkrét, oda illő lasítások, nem kamera körbeforog 60szor volt a jellemző
3. Szerintem jóval több kérdést fed föl a 2, mint az 1. Az 1, csak fölkészíti az agyad, hogy ezt a temérdek dolgot összetudd tenni, ami majd a 2-ben meg a 3-ban lesz. Mert ez azért nem egyszerű és az 1 valamilyen szinten megtanítodd a filmtémával kapcsolatban gondolkodni.

Nem mondom, hogy jobb az 1 mint a 2 vagy fordítva. Teljesen más az egyik mint a másik. Emlékszem, hogy annó az egyet is megkellett nézni 2-3 szor, hogy világos legyen minden. És a kettő még ennél is durvább. Okoskodik a film??? Rossz ember mondja .

Nem feltűnési viszketegségem van, csak 4 napot nem voltam itthon és amit írtál frissként éltem meg, ezért tűnt úgy.

Irodalmi és filozófiai műveltségem??? Én arra mentem, hogy legyen gyerekkorom és ne szódásszifont hordjak a fejemen 12 éves koromra. Ha te Szász Marcinak képzeled magad, hát legyél az. Én szarok rá, de ne legyen ekkora a pofád, mert pár olyan "tudatlan seggfej", mint én, megtalálja megrúgni majd még az életed előrehaladtával. Nem én fenyegetlek, életemben nem voltam kötekedős alak, csak épp volt olyan ismerősöm, mint te és olyan is, amit leírtam és a kettő nem illett össze, márha érted mire gondolok. Csak tanács, hogy ne képlzeld magad sokkal többnek a másnál, mert az nem lesz jó (ingyen nevelést lassan befelyezem ). OK??? Ezt most nem azért írtam, mert most "kotekszünk", de ezért is, meg mert megfigyeltem a stílusodat a hozzászólásaidból, mármint ami az emberekkel történő kapcsoltfelvételt illeti. Szóval ne Platont olvass, hanem neveltesd meg magad a szüleiddel, mert az emberi kapcsolatok 100szor többet érnek mint a 200-as IQ. (Kérlek titeket ne trapsoljatok és küldjetek virágcsokrot)
Nem érzem magam kevesebbnek mert nem érdeklődök 16 évesen a filozófia iránt, ha te erre vágysz, legyen. Majd ha eljutok odáig, hogy filozófiát kellejn tanulnom, akkor tanulni fogom. Ha meg ez 2-3 éven belül nem fog megesni, akkor magamtól fogok elkezdeni olvasni filozófiát, mert tudom, hogy az alapműveltség része, csak szerintem az alapműveltséget nem 16-17 éves korára kell az embernek elsajátítani.

Bocsi a kitekintőért! Ilyen nem lesz többet. De imádok jó tanácsokat adni másoknak . Tök jó érzés!
1224 levél
Válasz 03.08.26. 06:07 #32
Guar
"A Matrix egy mitológiai és filozófiai utalásai igen nagy mértékű tudatossággal lettek beéptve a filmbe, és ez a fajta tudatosság még akkor sem szenved hiányt, mikor irodalmi analógiákkal szembesülünk a filmben.
Szó sincs arról, hogy mindenki úgy értelmezi a történteket ahogy akarja. Persze bizonyos szintig a szubjektív interpretációk teljes mértékben helyénvalóak. De ezt a korlátot átlépve szember találod magad Adornóval, Anderssel, Platónnal, a Bibliával, a Kabbalával, gyakorlatilag az egész keresztény kultúrkörrel, és a nyugati filozófiával."

Ez így van és erre céloztam azzal, hogy az a Mátrix, amit akarsz. Csak hülye megfogalmazással.
509 levél
Válasz 03.08.25. 23:56 #31
Muad-Dib
Vmi kib@aszottul nem stimmel veled!
Én már rég leálltam de neked még mindig van vmi bajod!
Feltűnési viszketegség vagy egész egyszerűen nem bírod elviselni h másnak talán JOGGAL több köze van a Matrixhoz mint neked???

Én sem járok bölcsészkarra 17 évesen, mégis ismerem és olvastam az említett szerzők műveit!
Nem várom el h te olvasd őket!
De ha már te is bevallottad, hogy irodalmi és filozófiai műveltséged egy nagy semmi, akkor legalább ne hablatyolj nekünk olyan hülyeséget, hogy "a Matrixok arról szólnak amit te akarsz".

A Matrix egy mitológiai és filozófiai utalásai igen nagy mértékű tudatossággal lettek beéptve a filmbe, és ez a fajta tudatosság még akkor sem szenved hiányt, mikor irodalmi analógiákkal szembesülünk a filmben.
Szó sincs arról, hogy mindenki úgy értelmezi a történteket ahogy akarja. Persze bizonyos szintig a szubjektív interpretációk teljes mértékben helyénvalóak. De ezt a korlátot átlépve szember találod magad Adornóval, Anderssel, Platónnal, a Bibliával, a Kabbalával, gyakorlatilag az egész keresztény kultúrkörrel, és a nyugati filozófiával.

Matrix2: Engedd meg hogy felvilágosítsalak!

A második epizód az első résszel ellentétben szinte teljes mértékben az akcióra helyezte a hangsúlyt. A MATRIX 2 AKCIÓFILM !
Méghozzá a bugyutábbik fajtából. Okoskodik, de valójában semmit nem mond.

Pár szóban v. mondatban összefoglalom:
-->Idealizált álomvilágot jelenít meg a M
-->torz értékrendek megjelenítése
-->fogyasztók manipulálása (döntések befolyásolása)
-->masszává tömörülés - individum halála
-->a szimulákrum, mint valóság
-->a valóság reprodukciójának mintájára alakul- vagyis a reálist a reaális jele helyettesíti
-->imaginárius és hiperreális világ felülemelkedése a természeten
-->a kultúripar célja: uralmi modell stabilizálása
-->a fogyasztás, mint ideológia központi normává való emelkedése

ENNYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennyi a "nagy" Matrix2 lényegi mondanivalója! Egy butyuta akciófilm, semmi más, amivel valójában még az első részt is sárba tiporja!

Muad-Dib, aki a helyes utat látja
1224 levél
Válasz 03.08.25. 22:19 #30
Guar
Ez szerintem hülyeség amit mondasz! Ez nem pozitívumnak kéne lenni. Elvárom, hogy egy trilogia befejező része igenis próbálja folytatni azt a vonalat és ha nem is felülmúlni, de megközelíteni próbálja az előző részeket.

Amit te mondasz Rasta, annak nem örülni kéne, hanem sírni rajta. Szerintem legalábbis. Bár én mondjuk úgy ültem be erre a filmre, hogy szar lesz, és ahoz képest jó volt.

És itt jön képbe a Mátrix 2, ami sokkal több kérdést és talányt vet fel, mint az előző része. És ne szídjátok a Mátrix kettőt, mert nem egy akciófilm lett, mint amit legtöbb fikázója várt. Mivel az 1 is rengeteg embernek azért tetszik, mert Bullet Time, meg milyen látványos, holott jóval többről van ott is szó. És ne gyere Muad-Dib azzal, hogy nem ismerem azokat a filozófusokat, akiket te említettél, mert nem is kéne ismernem.( 16 éves vagyok és nem a bölcsészkarra járok. Persze csak ha megengeded, hogy így hozzászóljak valamihez.) De tudom, hogy a Mátrix annyi vallás, kultúra és filozófiai kérdés egyvelege, hogy olyat még nem nagyon b*asztunk a filmiparban. Azt akarom ebből kihozni, hogy a Mátrixok arról szólnak és azt nyújtanak, amit te akarsz. Mert ha nem érdekel a sztroi, akkor egy jó akciófilm, de ha érdekelnek a dolgok is, amiről szólni akar talán a film, akkor arról el is gondolkozhatsz.
11867 levél
Válasz 03.08.25. 21:52 #29
RASTA guy
Jó, az első rész sokkal jobb volt... de manapság minden folytatás rosszabb.. ezt kell figyelembe venni.
sakálemberek...
1224 levél
Válasz 03.08.25. 21:50 #28
Guar
Egyet értek Trafikossal.

Mivel a T 1-2 vonal lezárult, vége!!! Szerintem!

A 3 egy teljesen új elmélettel, mondanivalóval(hívjuk aminek akarjukj) rukkol elő. Fölmerülhetnek dögivel "de mivan ha" és még sok ehhez hasonló kérdések és elméletek. Annyi elméletet gyártottunk bratyómmal, hogy teljesen összekavartuk magunkat.

Nekem azt mondja meg valaki, hogy a SkyNet hogy a picsába jött létre, ha a 2-ben minden megsemmisült, ami vele kapcsolatos. Szerintem ez a legkritikusabb pontja a tröténetben a filmnek. Én a hülye poénokon túl tudtam lépni, bár tény, hogy nem ide illő.
2774 levél
Válasz 03.08.25. 08:26 #27
Martin bátyó
Eric: Csak megprobálom felnyitni a szemüket de tölem aztán imádhatják.

ha nem a poénoktol akkor mitöl lesz vigjáték egy vigjáték? amugy persze nem az csak egy akciofilm poénokkal. csak annak itt nincs keresnivalója.

Story az jo csak éppen az az utolso 5 percbe jön elö a többi pedig csak a 2. rész vonalát követi.

Én momentán az 1. részen jobban izgultam
1651 levél
Válasz 03.08.24. 23:17 #26
Remen
Nem értem miért lenne rossz film. Jó látványos, vannak benne poénok (DE ETTŐL NEM VÍGJÁTÉK), story jó, izgalmas. Mi kell még bazze?
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
20761 levél
Válasz 03.08.24. 22:13 #25
Eric
A lényeg, hogy szerinted szar volt.
De ugye nem akarod azokat is meggyőzni arról, hogy tulajdonképpen egy kaki volt, akiknek tetszett?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2774 levél
Válasz 03.08.24. 20:55 #24
Martin bátyó
hámá Eric ha valaki akkor én ugy ültem be hogy a kurva életbe de jo film lesz. Szerda éjfélkor.

Még csütörtökön is azon bosszankodtam hogy igy elk*rni!

Muad: az eddigi részekben sem voltak "félreértések" nemtom ide hogy kerültek.

A lényeg hogy nekem abszolut nem illik bele az eddigi környezetbe és remélem ... nah vagy 1 órája el kellett mennem a géptöl és elfelejtettem mit akartam irni szal további jo estét Most megy az egértanya
20375 levél
Válasz 03.08.24. 19:35 #23
Z-Master
Azért mert valakinek nem lopódzott be a szívébe még nem kellene lehúzni a T3-at!
509 levél
Válasz 03.08.24. 17:17 #22
Muad-Dib
--------------------------------------------------

Másrészt idézem magamat: A humor elengedhetetlen volt szerintem ahhoz, h a jó öreg Schwarzit még jobban bezárjuk a szívünkbe. Ezúton ugyanis közelebb került hozzánk az általa megszemélyesített kegyetlen és érzelemmentes figura, a Terminator.

--------------------------------------------------

Muad-Dib, aki a helyes utat látja
509 levél
Válasz 03.08.24. 17:14 #21
Muad-Dib
RASTA GUY:
Kösz szépen, h kiállsz mellettem!!!

DEATH MAN:
Nem vonom vissza! A T3 akciójelenetei sokkal izgalmasabbak, ütősebbek és sokkolóbbak voltak, mint a Matrix2 teljes egészében számgéppel animált jeleneteinél.

HAROWERKS:
Szerinted a T3-ban felvonultatott speciális effekteket visszalépésnek kéne tekintenünk? Ne nevettesd már ki magad!
1.Annak ellenére, h tudtam h számítógéppel animáltak sok részt, NEM LEHET ÉSZREVENNI!
És éppen ez benne a sokkoló! A pusztítások, verekedések és lövöldözések sokkal valóságosabbak és sokkolóbbak! Nem úgy, mint a Matrix2-ben, ahol tökéletesen látszódott minden akciójelenetnél, h full számítógép, még a főszereplők arcán is! Ezért voltak ott langyosak és unalmasaok a verekedések. A T3-ban szinte érezni lehetett a zúzást, rombolást, pusztítást... annyira jók voltak az effektek. Szerinted ez semmiképpen sem visszalépés, SŐT! végre egy film, amiben tényleg nem lehetett levágni, h melyik részét készítik számgéppel, annyira valóságos. Ezen a téren a Matrix2 a visszalépés!!!
2.érv ami szintén egnem igazol, és leleplezi tudatlanságodat: A speciális effektekért és a látványtervezésért felelős fószer előző filmjéért Oscar díjat kapott. Szerintem ez egy elég +győző érv!

SIPU80:
A te kis "ribancod" szerintem sokkal félelmetesebben játszotta a halálosztó szerepét, mint bármelyik más gyilkológép a Terminátor történelmében.
Furcsa paradoxon: tökéletes női testben - tökéletes halálosztó - ez a logikai(?) ellentmondás sokkalta félelmetesebbé teszi alakját!
A színészi játék pedig egész egyszerűen fantasztikus. Jéghideg, fagyos tekintetétől végig parázni lehet az egész filmben.

ÉS VÉGÜL DE NEM UTOLSÓ SORBAN: KEDVES MARTIN BÁTYÓ!
1. A humor: Terminator egyetlen poénját sem tudatosan süti el, hanem éppen az okozza a komikumot,mert ő csak egy gép!
Nézd meg h minden "félreértés" v. humor csakis ennek köszönhető!
Nincs itt semmi sem elkúrva, ennek így is kell lennie, ha ő valóban egy mechanikus organizmus.
Másrészt idézem magamat:
2. Hibák, amiket említettél: Ezek az apró hibák tényleg eltörpülnek a film egésze mellett. A Matrix egyben találták a legtöbb rendezési hibát, és nem csak a bakikra gondolok, hanem elméleti hibára is: pl. mikor Neo és Trinity érzelgős beszélgetésbe kezd a metróalagútban. Beszélgetés közben cseng a telefon, de egyik sem veszi fel, pedig tudják, h "ott" biztonságosan tudnának társalogni. A telefon csak cseng, cseng, de őket nem érdekli...míg végül odaér Smith ügynök!...
Szal a Matrix is hemzseg ilyesfajta hibákkal, de az összképet MÉG EGY KICSIT SEM RONDÍTJÁK EL!
Ugyanez a helyzet a T3-mal is, amiben szerintem egyáltalán nincsen sok és súlyos hiba.

Muad-Dib, aki a helyes utat látja
20761 levél
Válasz 03.08.24. 17:02 #20
Eric
Én tegnap néztem meg a T3-at.
Tetszett a film! Én is találtam benne jó pár dolgot, amit nem úgy csináltam volna.
De!
Nem úgy ültem le megnézni, hogy keresgessem benne. Amúgy minden folytatásban lehet találni nemtetsző jeleneteket( a Matrix2-ben is bőven) .
Az, hogy egy T2 után x évvel csináltak egy folytatást, nagy bátorságra vallott. Már eleve az előd film nagyszerűsége és az eltelt hosszú idő is sok buktatót tartogatott.
Én mindezek mellett azt mondom, hogy jól sikerült folytatás.

Death man:
"Mátrixos jelenetek ütik T3mat ugyhogy ezt vond vissza..."
Miért vonná vissza?
Ő így érezte, és ezzel nem lehet nagyon vitatkozni(mármint azzal, hogy ő mit érzett).
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3167 levél
Válasz 03.08.24. 16:04 #19
'Tacker Takk'
Hány ilyen topcot akartok csinálni kibergkatonák?
Mi az, öregasszony a biciklin?
Élőszövet a fémvázon
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2774 levél
Válasz 03.08.24. 12:24 #18
Martin bátyó
és én se akartam senkit megbántani inkább összerakom végre a gépem.
2774 levél
Válasz 03.08.24. 12:24 #17
Martin bátyó
anyázásnak tényleg nincs tul sok értelme

Rasta de ott nincs külön ASUS topic és amellett egy ASUS FAN CLUB és nem egyszerre gutnak.

Trafikus egy az egyben egyet értek veled.

1892 levél
Válasz 03.08.24. 02:00 #16
Trafikos
ez a film még jo is lehetne ha nem T3 lenne a címe hanem csak vmi robotos film más nevekkel, mert igy csak a Terminátor mitosz bemocsokolása
losztmucsacsosz
6926 levél
Válasz 03.08.23. 22:59 #15
Death man
Mátrixos jelenetek ütik T3mat ugyhogy ezt vond vissza,amuyg film sztem jóvolt de láttam már jobbat is.
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
11867 levél
Válasz 03.08.23. 22:35 #14
RASTA guy
annak ellenére van Abit fan club, ASUS fan club, amd fan club.. és még nem szólták le ezér a nyitókat
sakálemberek...
509 levél
Válasz 03.08.23. 22:28 #13
Muad-Dib
Azért jó h nem anyázzuk egymást, mint régen.
Próbálom visszafogni magam.
Bocsánat mindenkitől akit megbántottam!

Muad-Dib, aki a helyes utat ltája
2774 levél
Válasz 03.08.23. 22:23 #12
Martin bátyó
Rasta most öszintén: Egy forumnak az a lényege hogy az emberek megbeszéljenek bizonyos témát, kitárgyalják, megvitázzák.
Ez az ember pont ennek a lényegét veszi el és csinál egy olyan értelmetlen topicot hogy FAN Club nevetséges. Ide majd mindenki bejön és akkor hu dejo deszép és ennyi.
Nemtom ö biztos több fantáziát lát benne.

Muad-Dib te itt lehordassz embereket mikor nem látod a fátol az erdöt. A te csupa pozitiv dolgaidra mindre rákontráztunk és még egy lapáttal de te ezeket nem olvasod el inkább nyitsz egy uj topicot abban is ismétled magad és utána a többiek a *******.

Nálad is gyors lehetett a köbölcsöritmus öregem!

de a te kedvedért ujravesszük az érveidet:

1, Terminátor mint humor herold és ezáltal mindenkinek még jobban tetszik Biztosan van akinek bejön a humoros terminátor Nekem nem!

2, Látvány: ez nem magát a filmet jellemzi csak a minöségét. Egy ilyen monumentális filmmünél sztem ez alap nem tudom min lepödtél meg.

3, mint mondottam a két föszereplö viszi el az egész filmet de ök is azt csinálják amit diktálnak nekik tehát ha egy forgatokönyv el lett ****va akkor azon ök javitani nem tudnak csak a legjobb formájukban elöadni! (gondolok itt a könyszerü mosolyokra ésatöbbi)

4, Itt a kulcsszó "SZERINTED" minden a helyén van és innentöl kezdve nincs értelme lehordanod a többi embert mert csak magadrol állitassz ki szegénységi bizonyitványt.

Vajna riport nem fogja magát rossz szinben feltüntetni de ugye minden éremnek 2 oldala van persze nálad lehet hogy ugyanolyanok.

Én azért egy két cikket elolvasnék még mellé.

Nem a filmet szidom hanem akik ezt elkészitették!

Ebben a levélben minden meg volt magyarázva kicsit talán szarkazmussal de nem hiszem hogy rád kéne pazarolnom a jomodort!

Rasta boy nem szerettelek volna megbántani remélem nem is sértödtél meg. Mindenkit üdvözlök!

11867 levél
Válasz 03.08.23. 22:07 #11
RASTA guy
figyi vaz.. nézd már a topicot.. te se mennél be az újpestiek közé fújpestezni..
sakálemberek...
1970 levél
Válasz 03.08.23. 22:05 #10
Harowerks
pont te vagy szánalmas, hogy félrelöksz, leszólsz, megsértesz, kiutasítasz mindenkit aki más véleményen van, és fel mer hozni pár hibát,amik szerinted eltörpülnek a tökéletes filmed mellett.Szerintem meg a T3 törpül el a T2 mellett.ENNYI ! PONT .
Live Long and prosper
509 levél
Válasz 03.08.23. 22:00 #9
Muad-Dib
Ne haragudj, de most nincs kedvem veled foglalkozni!
Fáradt vagyok most ahhoz, hogy leálljak vitatkozni.
Én minden pozitívumot leírtam a filmről( és csak az nem fogadja el, aki nem is akarja). Mindez csal arról győzött meg, hogy minden a helyén van a T3-ban.
Te és a társaid csak kukacoskodtok, olyan hibákat keresgéltek melyek eltörpülnek a film egésze mellett. Nevetséges!

SZÁNALMASAK VAGYTOK!

Muad-Dib, aki a helyes utat látja
2774 levél
Válasz 03.08.23. 21:53 #8
Martin bátyó
akadály
Az ott kezdödött hogy hogyan tudná Cameron elöl elhappolni a forgatás jogát persze miután sikerült értetlenül állt a tény elött hogy Cameron nem forgatja vele és a producersége alatt nevetséges!!!! Várom a jobbnál jobb megjegyzéseket....
üdv;

Martin bátyó
2774 levél
Válasz 03.08.23. 21:51 #7
Martin bátyó
ez nem idegesités hanem egyszerü figyelmeztetés hogy moderáld magad!
Humoros Terminátor hát ha neked az kell akkor megkaptad.
Remélem a SW 2 is nagyon tetszett.

Jah és a T3 nevét a rendezöi lista szennyezte be de alaposan... a másik topicban felhozott ész érvekre pedig eddig egyetlen magyarázatot se kaptam.
509 levél
Válasz 03.08.23. 21:37 #6
Muad-Dib
Bakker!
Ne idegesíts már fel! Eddig a negatív hozzászólások többsége a T3 témában volt!
Ez a topic legyen tiszta, itt senki ne piszkítsa be a Terminator nevét!
Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam!

EZ EGY T3 FAN TOPIC !

Muad-Dib, aki a helyes utat látja
6926 levél
Válasz 03.08.23. 21:33 #5
Death man
Megnéztem ma filemt és csaj télelg nagyon jó(nemcsak a szinészi alakitása) és filmis teccet meg storyja is DE a mátrix jelenetei (1-2-3)azér veri bármeik részét T3nak ugyhogy ilyen hülyeségeket ne irjál nekem léccives.
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
11867 levél
Válasz 03.08.23. 21:30 #4
RASTA guy
Ne bántcsátok Muadot.. T3 rlz
sakálemberek...
1970 levél
Válasz 03.08.23. 21:28 #3
Harowerks
nem vagy te se semmi, ilyet ne mondjál, hogy ki irhat ide, és ki nem, és hogy "Ne fertőzze meg ezt a helyet".Inkább te ne fertőzd meg ezt a helyet a hozzáállásoddal, azt, hogy valaki nincs úgy elszállva a filmtől mint te(de annyira, hogy észre sem veszed a film eléggé szembetűnő hibáit), és más a véleménye még azt talán el kéne fogadnod, és nem leszólni és kiutasítani egy mindenki által közös helyről.
Live Long and prosper
34 levél
Válasz 03.08.23. 21:27 #2
Godzilla2
Muad,ezzel maximálisan egyetértek.Ugyan még csak feliratosan néztem meg,de a jövő héten sort kerítrek a szinkronosra is...ennek ellenére tetszett...főleg a vége,nagyon durván ütött!!10 ből 11 es!
509 levél
Válasz 03.08.23. 21:21 #1
Muad-Dib
Nem bírom nézni mit művelnek Martin bátyóék a Terminator 3 fórumban, ezért nyitottam ezt a topicot.
Tessék ott anyázni a filmet. Ide csak azok jöjjenek, akiknek pozitív élményük van a filmmel kapcsolatban és ezt meg szeretnék osztani másokkal.

Nem bírom hangsúlyozni: szerintem a T3 méltó folytatás! Önmagában is megállja a helyét!

A humor elengedhetetlen volt szerintem ahhoz, h a jó öreg Schwarzit még jobban bezárjuk a szívünkbe. Ezúton ugyanis közelebb került hozzánk az általa megszemélyesített kegyetlen és érzelemmentes figura, a Terminator.

Látványra szerintem semmi okunk panaszkodni: ennél ütősebb akciójeleneteket ritkán látni moziban; a sokszor teljes egészében számítógéppel animált Mátrix2 akciójelenetei eltörpülnek mellette - amik sokszor unalomba fulladtak.

A színészek játéka zseniális. Terminatrix alakját +formáló színésznő egyszerűen őstehetség. A tekintete jéghideg és FÉLELMETES!

Szerintem a filmben minden a helyén van. A stáb igazán kitett magáért. Aki hallgatta a Vajnaval készített riportot, az tudhatja mennyi akadállyal kellett szembenéznie mind a rendezőnek, mind a forgatókönyvírónak.

Akinek tetszett a mozi, jöjjön ide és ossza meg velünk a véleményét.
A Terminator3 topicba pedig szídják csak nyugodtan a filmet, de kérem őket ( Martin bátyó és a többiek ):
EZT A HELYET NE FERTŐZZÉTEK MEG!

Muad-Dib, aki a helyes utat látja

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.