Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Eredeti Star wars trilogia DVD-n (IV.-VI.)

1027 levél
Válasz 06.12.22. 15:32 #45
Sawyer
Sztem várj egy kicsit. Én megvárom míg a kettő együtt jön ki és leakciózzák. Egyébként engem is jobban izgat a régi.
A filmre ne úgy tekints, mint egy szórakozás, - hanem mint művészet!
481 levél
Válasz 06.05.25. 17:12 #44
Hokum
Jah, a cikk (forrás starwars.hu):

Az év eddigi legnagyobb meglepetése volt az a néhány héttel ezelőtti bejelentés, miszerint ősszel eredeti formájában is megjelenik DVD-n a klasszikus Star Wars-trilógia, így a filmgyűjtők és nosztalgiázni vágyók végre digitális korongon őrizhetik az Új remény 1977-es, A Birodalom visszavág 1980-as és A Jedi visszatér 1983-as változatát. Meglepetés volt, hiszen akik hittek is egy ilyen kiadás majdani megjelenésében, valószínűleg azok sem gondolták, hogy ilyen (a várakozásokhoz képest) hamar sor kerül erre. Azok számára - vagyunk így néhányan -, akik két éve megvásárolták DVD-n a filmek 2004-ben átdolgozott változatát, némi bosszúság, hogy most a kettő csak egybe csomagolva lesz kapható, ám a komplementer tábor szemében ugyanez üdvözlendő is lehet, az alkotók helyébe képzelve magunkat pedig még inkább akceptálható a döntés. Ezzel együtt kezdettől motoszkál bennünk a kérdés, hogyan született az árukapcsolás ötlete: a Lucasfilm végre eleget kívánt tenni az elmúlt évek legtöbbet hangoztatott rajongói kívánságának, de az eredeti változatot csak a felújítottal együtt tartja széles körben eladhatónak, vagy az "új vevőkre gondolva minden évben piacra dobjuk" elvét követték, és ezt a vevőkört próbálták szélesíteni a nosztalgia iránt áhítozók táborával?

Akárhogy is, az árukapcsolás problémáján hamar túltettük magunkat, s ettől eltekintve azt hihettük, az egyetlen kompromisszum, amit kénytelenek leszünk elszenvedni, a lemezekre kerülő 2.0-ás hangsáv. Sajnos úgy tűnik, mégsem az egyetlen.

A kiadványról az elmúlt napokban a The Digital Bits nevű internetes szaklap szellőztetett meg új információkat, és a fejlemények tükrében nem kizárt, hogy a szeptember 12-én megjelenő lemezek jó néhány filmrajongónak okoznak majd csalódást.
A kép biztosan nem lesz olyan tiszta és éles, mint a 2004-ben megjelent lemezeken, és ezt talán túlzás is lenne elvárni, ám ennek oka nem csupán az, hogy a filmek nem esnek át azon a digitális restauráción, amin két éve a felújított változatok, hanem az is, hogy a Lucasfilm más képformátumot választott, mint korábbi kiadványai esetében.* Az internetes orgánum azt is tudni véli, hogy a DVD-re helyezett filmek forrása az a digitális formátum, melyet még az 1993-ban megjelent lézerlemezes kiadás számára készítettek. És mielőtt bárki bizakodni kezdene az információk megbízhatatlanságát illetően, a Bits megkeresésére a Lucasfilm és a Fox illetékesei is megerősítették az értesülést. Indoklásuk szerint "a Lucasfilm archívumában történt alapos keresés" során arra jutottak, hogy az 1993-as lézerlemez-változat forrása a leghasználhatóbb anyag a DVD számára, mert egyetlen jó minőségű kópia sem maradt fenn a filmek eredeti moziváltozatából. Ezt az állítást azóta filmrestaurációval foglalkozó szakértők megszólaltatásával igyekezett cáfolni a DVD-portál.

Ez azonban nem változtat a tényeken; az ősszel megjelenő DVD egy kozmetikázott lézerlemeznek felel majd meg, márpedig ami tizenhárom (!) éve a technika csúcsát jelentette, 2006-ban nem biztos, hogy eléri egy közepes kivitelezésű DVD színvonalát, s a Lucasfilmtől ennél többet szoktunk meg, többet is várnánk el. A további hírek statikus menükről és hasonló puritánságokról szólnak, amit talán korai lenne még véleményezni. Szögezzük le, hogy nem a retro hangulattal van problémánk, hanem azzal, hogy a kiadvány meg sem próbálja kihasználni a DVD-formátum lehetőségeit. Kétségtelen, hogy a VHS-változatokat (hosszú polcot lehet megtölteni velük) kiváltja majd három korong, de ennél talán többre vágyunk.

Egyben az említett kérdés is eldőlni látszik; a Lucasfilm elsődleges célja, úgy tűnik, az volt, hogy idén karácsonykor ismét boltokba kerüljön a régi trilógia, és a filmek eredeti változata valóban csupán egy mellékelt extra a második lemezen. Annak méltó kiadására még várnunk kell, hacsak az illetékesek meg nem gondolják magukat. Ám a sejthető stratégia nem ad okot bizakodásra; a Lucasfilm feltételezhetően már a HD-korszakra készül, így erős kétségeim vannak, hogy látunk még tőlük igazán igényes kiadványt DVD-n.

THX!
481 levél
Válasz 06.05.25. 17:09 #43
Hokum
Igen, ebben igazad van. Azonban a starwars.hu-n olvastam egy cikket, amiben leírják, hogy ez a verzió, ami most összesl jön, az nagyon gyenge minőségű verzió lesz... Ez igaz?

Vagy inkább vegyem most meg ezt a 4 DVD-s verziót?

Üdv.!
422 levél
Válasz 06.05.25. 01:53 #42
xido
nem sok az esély egy magyar szinkronra...de ha eddig nem vetted meg,várj még vele,mert ősszel jön a klasszikus trilógia megint,minden rész duplalemezesen...egyik lemezen a végső,másik lemezen az első változatával a filmnek...valamelyik lehet kap szinkront,mint az Alienek esetében történt
481 levél
Válasz 06.05.24. 16:19 #41
Hokum
Hali!

Gondolkozom azon, hogy megvegyem e ezt a DVD csomagot. Azonban reménykedek benne, hogy lesz magyar szinkronos verziója is. Vagy éppenséggel hamarosan kiadják mind a 6 részt egy díszdobozban...

Szóval a kérdésem: hogy itélitek meg, van rá esély, hogy ezek közül egy is megjelenik (magyar 4-6. rész, vagy komplett és magyar 1-6 rész)?

Köszi a helpet!
492 levél
Válasz 04.11.01. 12:10 #40
kopi1981
Nos mindenképp szeretném kihangsúlyozni, hogy a Star Wars nem mai film és ne tessék mán olyan hanghatást elvárni mint a vadi új filmeknél, hiszen azt csak utólag próbálják szétbontani 5.1- re. Egyébként projektorral vetített változatban láttam a dvd-t kb. 2.5 m-es vászonra kivetítve és szerintem elképesztő, hogy mit produkáltak a filmmel. Mintha teljesen új filmet néznék.
Az erő legyen veletek!
24 levél
Válasz 04.10.22. 23:43 #39
THORDN
Na ja. Én se ma kezdtem néztem meg elöször öket hanem 20 évvel ezelött(és legalább 3 vezióban megvannak). Amit leírtál az igaz, hogy nem mai alkotások és azt is megértem, hogy a védelmedbe veszed öket. Én továbbra is azt mondom, hogy tulajdonképp jó(mivel a DVD formátum azért mégse vhs) de sokkal jobb is lehetett volna.
20761 levél
Válasz 04.10.22. 23:30 #38
Eric
"Inkább lehet, hogy túl sokat vártam ettöl a filmtől."
Szerintem itt van a kutya elásva.
Belegondoltál abba, hogy a New Hope 27 éves film? És a másik kettő sem sokkal fiatalabb.
Nem azt csinálták, hogy alápakoltak új hangot és elbaxták, hanem az eredeti hangot tuningolták 5.1-essé. Ahhoz képest sztem nem rossz.

Véleményem szerint sokat dolgoztak rajta és látszik is az eredmény. Én ott voltam anno a moziban, amikor először kezdték játszani Magyarországon, láttam a VHS verziót is.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
24 levél
Válasz 04.10.22. 23:30 #37
THORDN
Még annyit tennék hozzá ehhez az 5.1 dologhoz, hogy szerintem nagyon kevés film használja ki az ebben rejlő lehetőségeket ami nagyon szomorú. Ráirják szép nagy betükkel a csomagolásra, hogy DD5.1 és a hátsó sugárzók meg se mukkannak, föleg a régebbi filmeknél. Söt még azt is kimerem jelenteni hogy még a szeteró hangzásban is sokkal több van mint amit felhasználnak.
24 levél
Válasz 04.10.22. 23:19 #36
THORDN
Inkább lehet, hogy túl sokat vártam ettöl a filmtől. Továbbra is csak azt tudom mondani az EPII ugyanolyan beállításokkal sokkal jobban szól.
Ami nagy baj mert nekem speciel a birodalom visszavág a kedvencem.
Mondjuk szerintem a jó hang az a Jarre AERO albumán kezdődik mert pld az katartikus élmény.
20761 levél
Válasz 04.10.22. 22:35 #35
Eric
Lehet, hogy nincs jól belőve a házimozi rendszered 5.1-re?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
24 levél
Válasz 04.10.22. 21:25 #34
THORDN
Érdekes gyerek ez a Lucas. Pár évvel ezelött azt mondta, hogy a DVD technika nem elég jó STAR WARS-hoz(a vhs jó volt). Most kiadja ezt a kiadványt egy olyan minőségben ami nem nagyon múlja felül az utsó vhs(SE) kiadást, mintha szándékossan bosszantani akarná a rajongóit. Szerintem a képe nagyon szép lett de a hangja az csapnivaló. Szinte minden zajt-zörejt a centerre pozicionáltak, se magassak se mélyek. Betettem utána az episod II-t, hát klasszisokkal veri hangban ezt kiadást. A fej cseréről a Jedi-ben nem is beszélek se az új feliratokról és a gagyi csomagolásról. Szerintem direket csinálja. Vagy azt hiszi, hogy neki már mindent lehet vagy csak egyszerüen lenézi a rajongóit. Pedig ez nem szép dolog tőle hiszen belölünk él.
1280 levél
Válasz 04.10.20. 20:14 #33
Loeb
És milyen igazuk lett!
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
20761 levél
Válasz 04.10.19. 09:39 #32
Eric
Gondolták: minek költsünk még erre is, amikor a sok fan így is két kézzel kapkod majd utána !
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2 levél
Válasz 04.10.19. 09:13 #31
DonPapa
Azért az elég nagy gáz hogy 2004-ben a Bonus lemez alá egy nyamvadt magyar feliratozást sem tudtak berakni
DonPapa
473 levél
Válasz 04.10.15. 11:57 #30
Lacika22
Én is megvettem múlt héten. Teszkó gazdaságos 13900 pénz. Én a régit is felirattal néztem meg, valahogy jobban bejött, mint a szinkron. Persze meg van mindegyik szinkronosan is, meg így már eredetiben is. Azon gondolkozom, hogy belökök ez alá is egy magyar szinkront. Mondjuk jó lenne 5.1, de nekem csak 2.0 van.
Jah, de hogy a témánál maradjunk: A film valami fantsztikusan "néz ki". Olyan, mintha a szereplől nem is a TV-ben, hanem előttem lennének, annyira tökéletes a minőség. Nekem mondjuk a hang is bejött, pl. az űrhajók, és különféle erőteljesebb effektek megremegtetik az ablakot.
Lényeg a lényegben: nem bántam meg, hogy megvettem. Sőt!
Az ilyen klasszikusokra nem sajnálom a pénzt. Ugyanígy vagyok a Matrix, Gyűrűk Ura, Halálos fegyver, Alien, Vissza a jövőbe, és még sorolhatnék pár nagyobb nevet, amit egy magamfajta rajongó megvesz. Jah, hozzátenném, hogy nem vagyok gazdag gyerek, de 2 havonta ki bírok azért fizetni egy-két filmet. Max. nem megyek 1-2 hétvégén bulizni, meg kevesebbet cigizek, stb.
57 levél
Válasz 04.10.14. 15:25 #29
Coolman
Nem is szabad az ilyet letörölni. Nekem is megvan videókazin még az első kiadás alámondással. azóta csak rosszabbodott minden benne.
Sokat megér nekem még mindíg, ha alámondással láthatom.
481 levél
Válasz 04.10.14. 14:39 #28
Sir Spike
Elnézem hogy maga a film feliratos,és hogy nincs az extrák alatt emberi nyelv.De az végképp kiborít,hogy az ep. VI végére miért azt a szar felújított véget tették be.A zene egyáltalán nem passzol a képhez.A népek örülnek mindenfelé,csakhogy a Birodalom nem omlik össze(aki ismeri a sztorit az tudja),csak mert a pártvezér kinyiffan.
Ezeket leszámítva elégedett vagyok(de azért nem törlöm le a régi szinkronos+hangalámondásos felvételeket).
26 levél
Válasz 04.10.13. 21:44 #27
bonyi
http://www.pipeboho.tk <--- star wars paródia
Tőccsétek le
"Welcome to the real world!"
2387 levél
Válasz 04.10.13. 02:08 #26
SShark
Hát Papa arra nagyon kiváncsi leszek mert ez az a rész ahol egybe lesz borítva minden
20761 levél
Válasz 04.10.13. 01:54 #25
Eric
Állítólag jövő május környékére várható.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2387 levél
Válasz 04.10.13. 01:37 #24
SShark
No én is megnéztem, igaz kicsit felületesen de a régi „csúnyább” trükkök szépen ki lettek finomítva pl. Luke vs. rancor.
Ma délelőtt végigpillázom mind az ötöt. (végre pár nap szabit ki tudtam csikarni a csapatnál)
Most már nagyon rá vagyok böffenve az ep III.-ra.
20761 levél
Válasz 04.10.13. 01:24 #23
Eric
Ezt lehet így is magyarázni. Meg hát az idők teltével így a legkézenfekvőbb.

A másik verziónak is megvan a maga magyarázata: Darth Vader azzal, hogy megölte a császárt és megmentette Luke-ot(meg a galaxist, stb.), a jó oldalon fejezte be a "pályafutását".
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1280 levél
Válasz 04.10.12. 23:57 #22
Loeb
Igen, ez nem véletlenül lett így! A magyarázat pedig ez:
A jedik csak abban az esetben jelenhetnek meg a halál után ameddig a jó oldalt szólgálják, és mivelhogy Anakin a 3. rész végén végképp átáll a sötét oldalra így számára ott megáll az idő!
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
7180 levél
Válasz 04.10.11. 10:51 #21
nyomi
na megnéztem az összeset, télleg a fiatal Anakint rakták be a 6. végén Yoda meg Obi-Wan mellé... suxxx ekkora baromságot
Damn it!!! - Jack Bauer
7180 levél
Válasz 04.10.10. 23:53 #20
nyomi
én még csak az 5. rész feléig jutottam el, de mindenképpen le fogom csekkolni
Damn it!!! - Jack Bauer
20761 levél
Válasz 04.10.10. 23:39 #19
Eric
Én az Electro Worldben vettem 13.999-ért kb. 2 hete.

Az eddig senkinek nem tűnt fel(vagy csak nem volt szó róla?), hogy a VI. rész végén Kenobi és Yoda mellett Anakin Skywalkerként nem az eredeti figura, hanem az I-II-III részekből ismert Hayden Cristensen tűnik fel!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1280 levél
Válasz 04.10.10. 21:09 #18
Loeb
A hivatalos ára 14990 Ft.

Amúgy én sem bántam meg a vételt. A doboza még mindig gyönyörű, a DVD borítókat viszont tényleg nagyon elszúrták!
Kép magáért beszél, a hangzásban volt egy 20 mp-es kis hiba. A feliratozásban 5 elgépelést láttam (természetesen 4.-5.-6.-ban együttvéve).
Nekem személyszerint nem hiányzik annyira a magyarhang, szeretem a színészek eredeti hangját hallgatni.
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
7180 levél
Válasz 04.10.10. 21:06 #17
nyomi
13.990-ért vettem a cora-ban
Damn it!!! - Jack Bauer
11867 levél
Válasz 04.10.10. 20:42 #16
RASTA guy
nem 15 rugóba kerül?
sakálemberek...
7180 levél
Válasz 04.10.09. 20:59 #15
nyomi
nem bántam meg a vételt, így is nagyon tetszik
Damn it!!! - Jack Bauer
9563 levél
Válasz 04.10.09. 19:24 #14
kEnAcE
Hú apám ezt csúnyán beszoptad... De azért lehetett tudni, hogy nem lesz rajta, mert az Episode I-II.-n sem volt.
Hála Istennek én kivettem a tékából és .... khm.... na szal a többit remélem sejtitek, úgyhogy nem buktam rajta 18 rugót.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
7180 levél
Válasz 04.10.09. 19:23 #13
nyomi
én azt a 97es verziót nem láttam, épp az újraszinkronizálás miatt nem néztem meg, csak belekukkantottam de az elég volt egy életre és természetesen a régi szinkronra gondoltam...
Damn it!!! - Jack Bauer
3802 levél
Válasz 04.10.09. 19:20 #12
Rohamoszti
nyomi: ezeknek a jeleneteknek a nagy része már benne volt a 97-es special editionban...Eredeti hang: nos Vader személysége igazából az eredetin jön át
Egyébként melyik szinkronra gondolsz? a régire vagy az újra amiben Stóhl Buci Luke hangja?
7180 levél
Válasz 04.10.09. 18:46 #11
nyomi
tegnap én is megvettem... hát a doboz az tényleg csodálatos, legalább fél órán át vizsgálgattam, nagyon szemügyre vettem... aztán jött a nagy döbbenet, hogy nincs szinkron egy magyar sztereó tényleg elfért volna rajta az eredeti hangok nekem nem igazán tetszenek, Vader hangja magyarul nagyon király volt, olyan "gépes"-en... a kép viszont tényleg nagyon ott van, az nem semmi... ami tetszik még, hogy vannak új jelenetek is a filmben... például a 4. részben szerepel Jabba is, mielőtt felszállnának Mos Eisley-ból... meg még egyéb apró jelenetek kerültek bele, ami sztem mai technikával, számítógéppel lett velevágva...
Damn it!!! - Jack Bauer
1653 levél
Válasz 04.10.09. 18:33 #10
AstorAnt
Nem tudom hogy észrevettétek-e de az 5. epizódban Dark Vader-nek írják Darth Vadert.Ciki
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
481 levél
Válasz 04.09.23. 23:22 #9
Sir Spike
Én hülye képes voltam ellőni a pénzemet ilyenekre hogy barátnő&mozi +egyebek.
Most várhatok fizetésig hogy megvegyem
A Lukácsfilm meg elmehet a fenébe.Az extrákra tényleg rakhattak volna feliratot
2426 levél
Válasz 04.09.23. 11:08 #8
Szabip
Csatlakozok én tegnap kaptam meg pont a szülinapomra. (jó kor jelent meg )

Az egész DVD kiadvány csodálatos a doboz nagyon minőségi, főleg a dombornyomás az elején és szimbolikusan mutatja az erő jó és rossz oldalát azzal, hogy az egyik felén maga Darth Vader van a másikon meg a "jók csapat pózol" illetve még a két oldalt is megfelezték fele fekete fele fehér tényleg ötletes.

A filmek képminősége hihetelen. Ennyire jó kontrasztos éles képet hogy tudtak kihozni egy 1977 es kópiából. Már az megéri a pénzét.
A hangok már nem annyira tökéletesek szerintem de azokban sincs semmi kivetnivaló és igen kellemesen szólnak 5.1 ben.

Az extrák is jók bár közel se annyi mint a LOTR dobozos változatáé, persze ez érthető mivel 77' ben még nem gondoltak arra, hogy lesz egyszer DVD.

A szinkron nekem nem hiányzik bár elfért volna egy sztereo.
Az extrák alatt viszont jöhetett volna a felirat.

Egyszerűen kötelező mindenkinek aki egy kicsit is szereti az SW világot vagy aki a klasszikus filmeket.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1280 levél
Válasz 04.09.21. 17:06 #7
Loeb
ÁHHHH, Hoki van!!!!
Ma kaptam meg, hát mit is mondjak!
Túl vagyok a Episode IV.-en, valami fantasztikus, hogy mit műveltek vele!
A Doboza is "fántásztis"!!
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
11867 levél
Válasz 04.09.06. 14:10 #6
RASTA guy
nekem már megvan a Trilógia dvdn. A szinront a divxes SW-ből nyomtuk rá

de ha akartok egy díszpéldányt, pénzért bármit
sakálemberek...
492 levél
Válasz 04.09.05. 13:00 #5
kopi1981
CSő tesóm! Úgy tűnik ezek a szemetek tényleg rajtunk akarnak meggazdagodni. Mit is mondtál utoljára? 47dolcsi kint? Itt állítólag 15000-18000ft körül fog mozogni amiből szerintem 17999ft lesz, már ami az optimizmusomat illeti ezzel kapcsolatban. JA, egyébként látogass majd el a www.elitrix.net/clanaoj honlapra ott a members között megtalálsz.vendégként(regisztráció nélkül) írhatsz a fórumba vagy akár pm (privat mesage-t is küldhetsz). CSő! (öcsi)

Az Erő legyen veled!!!
Az erő legyen veletek!
1280 levél
Válasz 04.07.28. 20:42 #4
Loeb
Éppen most küldtem el az előrendelést a díszdobozos példányra!
"Atyaúúúrissten" mikor lesz már október ötödike!!!
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
501 levél
Válasz 03.12.14. 02:28 #3
Kenobi1989
Hydrid!

Ha tenyleg erdekel, megoldhato, de azt nem mondom, hogy karacsony elott megkapod. Ocsemnek is fogok kuldeni egy peldanyt, de sajnos a jovo honap elejen (legkesobb jan. 1. hete) Meg be kell szereznem egy DVD irot, aztan indulhat a copy.

Tovabbi reszletek felol ide irj:

bensezsolt@aol.com a targyba tuntess fel valamit, mert ismeretlen e-maileket torlom. (Star Wars DVD)
May the Force be with you!
752 levél
Válasz 03.12.13. 21:12 #2
Hydrid
Tudsz nekem ide magyarországa egy díszpéldányt küldeni?
Ha az Ördög jelenik meg elötted, ne ijedj meg. Csak Én leszek az...
501 levél
Válasz 03.12.12. 22:03 #1
Kenobi1989
Levelemet egy rovid bemutatkozassal kezdenem. Immar 1,5 eve az USA-ban dolgozom tornaedzokent es termeszetesen fanatikus Star Wars rajongo vagyok(a gyerekek es a szulok is Kenobikent ismernek).
Az egesz tehat innen indul. Mivel itt teljesen ujra kellett kezdenem az eletet (lakas, kocsi, szamitogep stb.), mindent amit otthon hagytam megprobaltam beszerezni. A fo problemem az volt, hogy nem akartam videolejatszot venni, mert elavult technologianak tartom, viszont az eredeti reszeket meg nem adtak ki(DVD-n) es csak jovore tervezik. Azonban amiota hallottam, hogy mar 2004-ben meg fog jelenni, nehanyszor rakerestem az interneten. Mit ad isten, kb. 3 hete talaltam is egy oldalt, ahol 34$-t kertek a 3 reszert. Azon nyomban megrendeltem. A leiras alapjan tudtam, hogy nem teljes (2 lemezes) DVD kiadvanyra kell szamitsak, de itt lehet kapni olcsobb (es megis eredeti) un. collectors'edition-nak nevezett DVD-ket. Mar baromira vartam es kezdtem elveszteni a turelmemet, mert a rendeles ota mar 2 het eltelt es meg mindig semmi. Azaz vegre ma kaptam egy kisebb csomagot Malaysiabol. Eppen kezdtem gondolkodni, hogy vajon milyen ismerosom tartozkodik ott, amikor is kibontottam es minden megvilagosodott.... Szep kis Malaysiai kalozkiadvannyal van dolgom.
Megsem vagyok annyira elkenodve, mert a minosege messze meghaladja az ezek utan vartakat. Profin bedigitalizaltak es a Menut, boritot es a special features-t is jol megcsinaltak. (Dolby 5.1 surround, DTS, Dolby 2.0 Surround, felratozas, scene selection es trailerek)
Roviden ennyit. Johetnek a kerdesek, hozzaszolasok....
May the Force be with you!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.