Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Világbajnoki döntős a Magyar női kézilabdaválogatott!!!!

9789 levél
Válasz 04.05.15. 23:19 #75
Gillette
Holnap Győr-Viborg EHF kupa döntő első mérkőzés a sport1-en 17 órakor!!

Aki tudja nézze!!
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
9789 levél
Válasz 03.12.27. 23:27 #74
Gillette
Csináltam egy klippet amit az alábbi címen le lehet tölteni. A képminőség "enyhén szar" de már tervbe van a javítás addig ez is megteszi.

fzs85.uw.hu/gorbicz.mpg


"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
9789 levél
Válasz 03.12.17. 16:27 #73
Gillette
Nekem meg lejárt az útlevelem.

Kézilabda vébé: ne sírjatok, lányok!

A magyar női válogatott ezüstérmet szerzett a horvátországi kézilabda-világbajnokságon. A döntőben igen furcsa körülmények között bukott el a csapat.

A magyar csapat elveszítette a női kézilabda-világbajnokság zágrábi döntőjét, s ezzel folytatta azt a sorozatot, amelyet a magyar kézilabdások világversenyek döntőiben hosszúra nyújtottak az elmúlt évek során. Így aztán megállapíthatjuk, hogy a fináléban veszíteni már tudunk. Az elmúlt napok információszilánkjaiból, hírfoszlányaiból összeáll a kép, s felsejlik, hogy a magyar válogatott - amely kétség kívül a vébé legjobb társulata volt -, miért nem jutott végül aranyéremhez.

A pálya

A finálénak helyet adó zágrábi sportpalotában legalább 7500, torkaszakadtából szurkoló magyar foglalt helyet. Ebben a csarnokban több honfitársunk buzdíthatta a válogatottat, mint például a magyar fővárosban tehette volna, ahol a Budapest Sportaréna kisebb tribünjére nem ülhet fel ennyi rajongó. Minden sportoló erről álmodik, mert kiélezett helyzetekben a közönség hangja képes átlendíteni a játékot a holtponton. A franciáknak alighanem igen nehéz lehetett megküzdeni azzal a pszichés nyomással, ami nézőtérről áradt.

A csapatok

Ha megpróbáljuk a csapatokat a világbajnokság előtti állapotukban összehasonlítani, csakis a nemzetközi tapasztalatokat érdemes figyelembe venni. Ebből kitűnik, hogy a francia válogatott valamivel tapasztaltabb és egy kevéssel eredménytelenebb a támadásban. A franciák átlagéletkora 28,5 év, átlagmagassága 175 centiméter, átlagsúlya 67 kilogramm volt. Játékosai átlagosan 117 nemzetközi mérkőzésen átlagosan 231 gólt lőttek, azaz mérkőzésenként és fejenként 1,97-et.

A magyarok átlagéletkora két évvel kevesebb a franciákénál, s e különbség egy csapat esetében elég sok. A magyar lányok átlagmagassága 178 centiméter, átlagsúlya 68 kilogramm volt. Játékosaink átlagosan 48 nemzetközi mérkőzésen átlagosan 114 gólt szereztek eddig, azaz meccsenként és fejenként 2,38-at. Tehát a magyar csapat erőteljesebb, támadóbb szellemű játékosokból állt, kellő tapasztalattal. A legfőbb erősségünk a támadás, aminek sarokpontjait a zseniális irányító Görbicz, s a világ alighanem legjobb átlövő párja, Farkas és Radulovics alkotja.

Ha csak a számokat nézzük, akkor a magyaroknak le kellett volna rohanniuk a franciákat, akik szívósan védekeztek volna, de végül a magyaroknak, ha nem is túl nagy különbséggel, de 33:28-ra felül kellett volna kerekedniük.

A kapitányok és stílusok

Olivier Krumbholz szangvinikus figura, aki csapatát az utolsó pillanatig űzi, s nem ismer megalkuvást, feladást. Ordít a csapattal, a bírókkal, a zsűrivel, a játékvezetőkkel, időnként a közönséggel is. Fanatizmusát igyekszik átragasztani a csapatára is, amely így mindig a harcosság megtestesülése.

Mocsai Lajos megfontolt stratéga, aki kiváló elméleti felkészültségű ember, a kézilabdasport egyik legnagyobb szaktekintélye. A mérkőzéseket felépíti, a csapatban igyekszik kialakítani azt az erkölcsi tartást, amely a rájuk rakott nehéz feladatot segít elvégezni. Mocsai a precíz előkészületek mellett nagy jelentőséget tulajdonít játékosai kreatív képességeinek. Ezért nem is szívesen avatkozik be a játékba, hiszen az első játékvezetői sípszó után a kész műnek magától kell már működnie.

A bírák, a zsűri és a hivatalosok

A mérkőzés játékvezetői és az ellenőr Izlandról érkeztek. Elég messze vannak mind földrajzilag, mind kulturális kapcsolatok terén mindkét országtól ahhoz, hogy bármilyen elfogultsággal lehetne vádolni őket. Ez talán elmondható Dr. Hassan Moustafáról, a nemzetközi kézilabda szövetség (IHF) egyiptomi elnökéről is, de Raymond Hahnról, a francia nemzetiségű főtitkárról, akinek a döntőn fontos szerep jutott, már nem.

A mérkőzés

A mérkőzés tíz másodperc híján úgy folyt le, ahogy Mocsai megtervezte. A magyar csapat korán átvette a kezdeményezést, s egyre növelte előnyét. Hét perccel a befejezés előtt már hét góllal, 25-18-ra vezetett. Ekkor azonban megtört a lendület. A bírók rendre elvették a labdát lépéshibáért, támadószabálytalanságért, s ha tőlük nem kapták meg a labdát, akkor a magyarok ügyetlenkedését kihasználva lőttek indításgólokat a franciák. Az előny így is elgendő lett volna, ha a bírók Görbicz teljesen szabályos gólját nem anullálják, majd a következő támadásnál pár másodperccel a játékidő vége előtt a szabálytalankodó irányító ellen nem ítélnek 7 méterest, amivel a franciák kiharcolhatták a hosszabbítást. A folyamatos emberhátrányok és a lendületbe jövő franciák ellen a magyar válogatottnak ekkor már nem volt ellenszere, s elbukta a döntőt.

Az okok

A történtek előtt még a franciák is értetlenül álltak, hiszen az 53. percre már gyakorlatilag rommá lettek verve, mégis a nyakukba hullott az aranyérem. S ez kétség kívül hihetetlen küzdeni tudásuk, s az utolsó pillanatig kitartó önbizalmuk jutalma. De ezt az eredményt maguktól aligha érhették volna el. Ehhez szükség volt a magyar csapat sebezhetőségére is.

Ez abban állt, hogy a magyarok a tornán végig betegséggel küzdöttek, s a világ egyik legjobb játékosának tartott Farkas Ágnes nem tudott teljes értékűt nyújtani, a jövő talán legnagyobb átlövő sztárja Szrnka Hortenzia hasonló okok miatt be sem fért a döntőben fellépő csapatba. A kapus Pálinger Katalin 39 fokos lázzal kezdte el a játékot. Mocsai alighanem eleve úgy számolt, hogy a rendes játékidőben megnyerik a mérkőzést, s addig minden embere kitart.

A vereséghez a nagy stratéga taktikai képességeinek korlátai is hozzájárultak. Amikor ugyanis megtorpant a gólgyártás, azonnal időt kellett volna kérnie. De addig hezitált, míg az előny háromgólosra csökkent. Ez a franciákat felhozta, a magyarokat pedig elbizonytalanította. Mocsai ugyanezt a hibát követte el Sidneyben és a mostani vb-n, a koreaiak ellen; ez utóbbi esetben azonban még sikerült talpra állni. A kései időkérés során is magas színvonalú játékot kért, amit az elcsigázott játékosok nem tudtak végrehajtani. Mocsai az idő kényelmes „elcsalására” is buzdíthatta volna csapatát, ez azonban egy erkölcsileg ennyire emelkedett embernek meg sem fordul a fejében.

A vereség másik fontos tényezője a bírók elvtelen alkalmazkodása volt az IHF francia főtitkárának elvárásaihoz. A helyszínről érkező hírek szerint Raymond Hahn a szünetben követelte a mérkőzés izlandi ellenőrétől: szóljon a játékvezetőknek, hogy jobban segítsék a francia csapatot. Később a magyar kapitány ezt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak: "A kulcsmomentum azt volt, amikor Görbicz Anita szabályos gólt lőtt a csata végén, de nem adták meg. Ezzel elvették tőlünk a megérdemelt világbajnoki címet. ... Amikor a végjátékban az állítólagos támadó-szabálytalanságok vagy lépéshibák miatt sorra elvették tőlünk a labdát, azt már nem tudtuk ellensúlyozni. Napnál világosabb volt, hogy a bírók szorosabbá, izgalmasabbá akarták tenni a hajrát, a franciák megérezték ezt a tálcán kínált lehetőséget és rutinosan éltek vele. Közben Krumbholz kollégám leplezetlenül és erőszakosan pressziót gyakorolt a zsűrire és bírókra."

A vereség okai között feltétlenül meg kell még említeni a sportdiplomáciánk sikertelenségét is. Míg döntőbeli ellenfelünket előrejutásukban a vb-n résztvevő francia bírók és a már említett IHF főtitkár is támogathatta, addig a magyarokat senki. A nemzetközi szövetség tisztségviselői és a technikai delegátusok között nincs magyar. Még csak magyar bírók sem szerepeltek a világbajnokságon, mindössze tartalék státusra érdemesítették két sípmesterünket. Azaz nem volt cserealap az „én segítek a tieidnek, te segítesz az enyéimnek” játékban.

A következmények

Mindezek ellenére is meg lehetett volna nyerni a döntőt. A módszert férfi vízilabdásaink már elsajátították, pedig hosszú ideig ők sem tudtak nyerni. Egyszer a végső sikerről Joan Jané spanyol szövetségi kapitány nyakában aranyéremmel és egy kiöregedő csapattal a háta mögött a magyarok érdeklődésére – akik nagy esélyesként éppen elveszítettek egy világbajnokságot – a következőket mondta: "Nem elég a legjobb csapatnak lenni. Meg kell tanulni győzni.”Már a kezdet kezdetén megállapítottuk, hogy veszíteni tudunk, most viszont már ideje volna a kapitánynak, a játékosoknak, a magyar bíróknak, a szövetség sportvezetőinek és a sportdiplomatáinknak megtanulni győzni. Mivel a csapat éhes maradt a sikerre és a dicsőségre, Athénben az olimpián ez a gárda győzelemre van ítélve. Addig is mondhatjuk az Illés zenekar régi számával: "Ne sírjatok lányok! Az élet szép…"

Összegzés

A világbajnokság gólkirálynője a magyar csapat sztárja, Radulovics Bojana lett, a legtöbb lövést pedig magyar kapus, Pálinger Katalin hárította. A koreai Oh mögött a második legtöbb gólpasszt Görbicz Anita adta. Ezen a listán az első negyvenben öt magyar van és csak egy francia a vége felé. A passzok és a gólok összegét tartalmazó kanadai táblázat elején is Radulovics végzett. A legjobb negyven góllövő között négy magyar és csak egy francia van, ő is a hátsó régióban. Magyarország 465 lövésből 192-őt hárított, ez 41,3 százalék. A franciák 384 lövésből 160-t, 41,7 százalékos hatékonyságot elérve. Magyarország 329 gólt lőtt a vébén, s támadásait 60 százalékos hatékonysággal vezette. A franciák 282 gólt értek el 53 százalékos támadójátékkal. Labdalopásban és a lövések blokkolásában a franciák valamennyivel elénk kerültek, de ami még szintén igen sokat mond: a „fair” játékban a legutolsók vagyunk. Összesen 148 percnyi kiállításunk volt, ami meccsenként közel 15 perces átlag. Azaz a mérkőzések negyedét emberhátrányban játszottuk. A franciák hasonló mutatója 12 perces. A döntőben is szinte ugyan ezek az arányok álltak fenn.

Végül összegezzük a történteket Raymond Hahn (ha tetszik reális, ha tetszik cinikus, ha tetszik kárörvendő) szavaival: "Mocsai Lajos csapata ennek a világbajnokságnak a legjobbja volt. Óriási eredményt ért el azzal, hogy az elődöntőben legyőzte Dél-Koreát, és persze már korábban is bizonyította, hogy nagyon felkészült együttes. Ez a döntőben is látszott, hiszen már hét góllal vezetett. Aztán úgy járt, mint Sydneyben."

Meixner Zoltán


www.hvg.hu

"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
11867 levél
Válasz 03.12.16. 21:30 #72
RASTA guy
nézd a meccset a helyszínen

én csáktornyán voltam magyar-dánon.
sakálemberek...
1280 levél
Válasz 03.12.16. 18:31 #71
Loeb
De tudod, pénzért mindent!
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
9789 levél
Válasz 03.12.16. 18:18 #70
Gillette
Hát nem!
Az lett volna a minimum hogy a sport1 szépen felájánlja az mtv-nek hogy mindkét csatornán sugározzák a mecset(persze sport1 kivitelben).Ez mondjuk azért nem lett volna megvalósíthatatlan ha belegondolunk a sport1 meg az mtv(állítólagos)jó kapcsolatába.De ez egy olyan szar ország ahol még ezt sem képesek megtenni értünk, nézőkért.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
4099 levél
Válasz 03.12.16. 16:55 #69
xeLaR
Kurvára ideges voltam a meccs után. Nem hittem el hogy kikaptunk. 2 kibaszott másodpercen múlt. Szinte már utáltam a lányokat, hogy hogy lehetnek ennyire "bénák"...
Viszont tényleg nagy dolgot értek el. Megverték a koreaiakat, akik szerintem sokkal erősebbek, mint a "csigazabáló" franciák. Az tényleg egy nagyon nagy dolog volt. Hisz bekerültünk a döntőbe. És ott 2.-ok lettünk, ami természetesen egy nagyon jó eredmény. Az 1. hely jobb lett volna, de most nem sikerült. Most...mert az bizonyos, hogy ezek a lányok biztos nyernek nekünk egy-két kupát.
És tényleg gratulálok a lányoknak. Ez így sikerült, semmi baj. Lesz legközelebb, és akkor megmutatják, hogy mit tudnak a kézis lányaink...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
20761 levél
Válasz 03.12.16. 14:49 #68
Eric
Szerinted ez így korrekt?:
"De jó kézilabda VB van! Oké, mivel csak a UPC Directen-n keresztül nézhetem megyek, aláírok 2 évet, vagy ha nem, akkor vaskos összeget szednek be belépési és felszerelési díj gyanánt(20e kaúció, 8e induló csomag+beszerelési díj). Előfizetek: havi 4590 Ft-ot.
Na jó, akkor már biztosan nézhetem!
De nem.
Ahhoz, hogy a Sport1-et is nézhessem, még havi +2950 Ft-ot beszednek tőlem."

Amikor azt mondtam hogy, "ha megfeszül, sem tudja nézni", akkor abban az is bent volt, hogy a nézéséhez havi ~7500 Ft-ot kell perkálni. Ezt pedig nem engedheti meg mindenki magának.

Nálam a piacgazdaság fogalmába a választás lehetősége is beletartozik. Erre viszont pill. nincs alternatíva. Ha lenne, akkor nyilván nem lenne ilyen húzós a dolog.

Szerintem sokkal korrektebb lett volna, ha a közszolgálati csatornán nyomják, vagy eladták volna a jogot valamelyik fölfi ker.-i csatornának(RTL Kub, TV2).
Mert ez így inkább volt rablógazdasági gondolkodás, mint piacgazdasági. Gondolom a legtöbbet ígérő kapta a jogot, más szempont nemigen volt...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1970 levél
Válasz 03.12.16. 09:54 #67
Vaszilíj Zajcev
"Akkor lenne ez piacgazdaság, ha bárkinek lenne lehetősége rá, hogy előfizessen.
Viszont az, hogy a lakosság jelentős rész, ha megfeszül, sem tudja nézni, az nem az."

Akkor most hogy is van?
Szerintem bárkinek lehetősége van UPC direkttel nézni.
Ha arra gondolsz, hogy méltánytalanul drága ez a fajta szolgáltatás, és így sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy előfizessenek, akkor igazad van.
De attól ez még nem pofátlanság, hanem a piacgazdaság természetes velejárója.

divide et impera
1940 levél
Válasz 03.12.15. 20:11 #66
Petter Solberg
Hazajöttek a lányok, szerencsére nagyon nincsennek letörve, ez jó jel!

Nekem is csak a 3 "alap" csatorna van: mtv, TV2, RTL KLUB!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
1224 levél
Válasz 03.12.15. 19:48 #65
Guar
Tudom rossz kifogás a bírókra kenni az egészet, de szerintem igen rendesen benne vannak ebben az eredményben. Szerintem hatalmas pofátlanság volt ennyit ellenünk fújni a végén. + Ott volt Görbicz Anita szerintem érvényes gólja, amivel már Világbajnokok lennénk.

Állítólag a kóreaiak nagyon rendesek voltak Görbicz-cel, miután pirosat kapott. Kivonult zokogva, ők pedig simogatték, vígasztalták.

Abban én is biztos vagyok, hogy még sok örömöt fognak nekünk okozni ezek a lányok. EB-re biztos veszek egy bérletet!!! Ezt már elhatároztam egy cimborámmal együtt.
11786 levél
Válasz 03.12.15. 14:43 #64
Ghoost
faszom nekem még kábelre sincs pénzem
20761 levél
Válasz 03.12.15. 14:42 #63
Eric
Én azokra gondolok, akiknek nincs kábelük. Azok kapásból nem érhetik el.
Vagy pl. akiknek UPC direct van, csak csomagban az HBO-val együtt érhetik el...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
9789 levél
Válasz 03.12.15. 14:34 #62
Gillette
A sport 1 nem előfizetéses.Legalábbis kábelen nem.És nem is a legdrágább csomagba van(aszem).
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
20761 levél
Válasz 03.12.15. 14:33 #61
Eric
Akkor lenne ez piacgazdaság, ha bárkinek lenne lehetősége rá, hogy előfizessen.
Viszont az, hogy a lakosság jelentős rész, ha megfeszül, sem tudja nézni, az nem az.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
9789 levél
Válasz 03.12.15. 14:09 #60
Gillette
Lehet itt bárkit is Sidney?

Nem. Nem írok tudósítást, azt hiszem képtelen lennék rá. Biztos nem vagyok még elég érett a feladathoz, az olimpiai döntõt csak rádión hallottam, de elég fájdalmas volt így is.

Lehet ilyen a sors, hogy ennyire ismétli önmagát? Megint vezettünk hat góllal, megint a döntõben, de most még a hosszabbítás is. Meg az az utolsó perces kiállítás, dehát muszáj volt meghúzni.

Így kellett történnie? Balsors akit régen tép? Lehet, és akkor lehet, hogy jövõre majd jön a víg esztendõ. Olimpia, Eb itthon, európai kupák - ezek a lányok még nagyon sok örömöt fognak okozni nekünk.

Remélem olvastátok azt, amit még a Vb elõtt írtam: "bármi is történik majd az Eb-n, mi azért ugyanennyire fogjuk szeretni õket, nemde?". De.

Ilyen az élet, de megy tovább. Holnap pedig jönnek haza a Lányok. Mi pedig imádjuk õket!Hara


http://gfq.freeweb.hu
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
9789 levél
Válasz 03.12.15. 14:04 #59
Gillette
Szerintem is nagy teljesítmény,de ha egy kicsit okosabbak vagy jobban figyelnek akkor mi nyerünk(bár ez ugye a rutintalanság).Egyszerűen matematikailag lehetetlen 5 perc alatt 6 gólt ledolgozni.Mert ha pl. 30 másodperc egy támadás akkor ha még nem is dobunk gólt akkor is nyerünk.

Megkellett volna állni a francia 9-es elött és paszolgatni,pont mint ahogy ők csinálták.

Az hogy egyesek Görbicz nyakába varják a vereséget az meg felháborító.Minössze 20 éves és a legfontosabb szerepkörben játszik.Persze hogy hibázik, de a többieknek kellett volna segíteni.Ja és nélküle tutira nem játszunk volna még elődöntőt sem.

És attól hogy egyenlítettek még simán nyerhettünk volna ha nem szegény Görbicz Anitának kellett volna megállítani az utolsó másodpercekben a francia lányt.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
1224 levél
Válasz 03.12.15. 13:51 #58
Guar
Én azt mondom, hogy csodálatos, amit a lányok ezen a VB-n csináltak. Ez nagyszerű eredmény, ahhoz képest, hogy egy rendkívül fiatal csapatról van szó. Sajnos az a csapat, amelyik innen képes elbaltázni egy VB döntőt, nem érett ahhoz, hogy világbajnok legyen. Emiatt nem kell csüggedni, mert a kiírt célt így is túlteljesítették a lányok és attól, hogy a VB-t nem ők nyerték, merem állítani, hogy a legjobb csapat a Világon. Rengeteg egyéniséggel, akiknek még nincs meg a kellő rutinjuk.

Az a geci francia edző meg elérte a célját. Annyit reklamált, hogy már nem mertek a franciák ellen fújni.
1970 levél
Válasz 03.12.15. 10:16 #57
Vaszilíj Zajcev
Nem, ez a piacgazdaság!
divide et impera
1970 levél
Válasz 03.12.15. 10:14 #56
Vaszilíj Zajcev
Ez nem magyar mentalitás, hogy a végére elfáradsz.
Az a magyar mentalitás, hogy a legjobb esetben 4. helyre várt válogatott a döntőben 5 perccel a vége előtt 6 góllal vezet, majd hosszabbításban kikap, és vannak fanyalgók!
Ez egy csodálatos eredmény, és nagyszerű teljesítmény volt a lányoktól!
Azt kell megtanulni, hogy ha fizikailag elfáradsz, akkor fejben még ott tudj lenni. Ehhez pedig nagy rutin kell.

Szakmailag max annyi vitatható, hogy Lajos általában el szokta cserélni magát, de az is hozzá tartozik, hogy már nem nagyon volt kit behozni. Két rossz közül a kisebbiket választotta.
Ugyanakkor a végét egyértelmű taktikai hiba miatt buktuk el. Nem hiszem, hogy azt mondta volna a játékosoknak, hogy erőltessük a gyors támadásbefejezést, és siessünk. Pedig ez történt.

divide et impera
913 levél
Válasz 03.12.15. 10:05 #55
toi
nem pofátlanság. 1szerűen több pénzt fizettek a közvetítési jogokért, mint a "királyi" televízió, akinek még villanyra sincs pénze. így lett a viasaté a bl közvetítés.

amúgy + dühítő ami tegnap történt. odaadni a franciáknak a meccset Görbiczet + le kellettt volna cserélni, ha elfáradt. négy gólt kaptunk róla 2 perc alatt a végén. mindig elqrta a támadást, mert már nem ment neki és góllal büntettek a csigazabálók
Seed for leechers ... leech to seed
1247 levél
Válasz 03.12.15. 09:03 #54
erdos
Így igaz, szép volt csajok. Legközelebb a csigazabálók sem fognak meg...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
17778 levél
Válasz 03.12.15. 08:49 #53
MagicMoment
Nem láttam a döntőt,de sajnos ez tipikus magyar mentalitás h az uccsó pillanatokban mikor ugynézki győzünk elbukjuk az egészet,már nem is tudunk koncentrálni.
ezt előbb kikéne nőni.
20667 levél
Válasz 03.12.14. 22:17 #52
Pyrogate
Azért szép volt lányok!
Szenvedély nélkül a foci halott.
1280 levél
Válasz 03.12.14. 21:48 #51
Loeb
Abszolult látszott a csajokon, hogy testben-lélekben el voltak csigázva!És hiába mondják egyesek a szív már nem elég hozzá!
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
1401 levél
Válasz 03.12.14. 21:29 #50
SuppaTrucker
Sajnos csak elvertük magunkat,mert a francia csapat padlón volt,és nem tudott mit kezdeni a Pálingerrel.De ő meg nem tudja megnyerni nekünk a meccset...Ha csak egyszer nem kapkodunk el egy támadást,vagy nem indítunk gyorsan,akkor nyerhettünk volna.
Mind1,de azért elkellene gondolkodni a csajoknak,valyon mitől ismétlődhetett meg Sydney 2000...
I will look for you, I will find you... and I will kill you!
9789 levél
Válasz 03.12.14. 21:24 #49
Gillette
Azért szép volt csajok!!

Majd jövőre az olimpián meg itthon az EB-n.

HAJRÁ MAGYAROK!!!
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
678 levél
Válasz 03.12.14. 21:19 #48
Shaq
Egyszerűen elképesztő!
Only Easy Day was Yesterday!
9789 levél
Válasz 03.12.14. 21:17 #47
Gillette
Sydney 2003.


Hihetetlen.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
1280 levél
Válasz 03.12.14. 21:15 #46
Loeb
Hát ezért iszonyatosan kár volt!
Azért szép volt csajok, és jövőre meg lesz az az olimpiai aranyérem!!!
Repülőjegy 184 Euro.. Autóbérlés 271 Euro.. Rálépni a világ leghíresebb Special Stage-re... Felbecsülhetetlen! 2007 Neste Rally
1541 levél
Válasz 03.12.14. 21:15 #45
Bugs Bunny
Ahh
5900 levél
Válasz 03.12.14. 21:11 #44
Dile
Hoppsz, my bad...
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
20761 levél
Válasz 03.12.14. 21:09 #43
Eric
Kikaptunk!
Sajnálom, mert ígéretesen indult. Kár volt azért a rövidzárlatért. 6 gólos előnyünk is volt és mégis 3-al kikaptunk. 29-32
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
18 levél
Válasz 03.12.14. 21:09 #42
.gentleman.
sajnos kikaptunk, 32-29-re.
x
5900 levél
Válasz 03.12.14. 21:08 #41
Dile
30-31, vége...
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
1946 levél
Válasz 03.12.14. 21:08 #40
devastator
kikaptunk.....
Too stubborn to die...
5900 levél
Válasz 03.12.14. 21:05 #39
Dile
nekem sincs, itt nézem: http://index.hu/sport/kezilabda03/donto/
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
20761 levél
Válasz 03.12.14. 21:04 #38
Eric
Írogasd légyszíves az eredményeket, mert sajna nincs Sport1-em!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
5900 levél
Válasz 03.12.14. 21:03 #37
Dile
29-31, most jön a második 5 perc
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
20761 levél
Válasz 03.12.14. 21:00 #36
Eric
Mi az állás???
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
11786 levél
Válasz 03.12.14. 20:59 #35
Ghoost
Hát én nem tudom nézni, de szorítok nagyon a magyaroknak.
5900 levél
Válasz 03.12.14. 20:56 #34
Dile
28-31
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
5900 levél
Válasz 03.12.14. 20:54 #33
Dile
28-29
WHÁÁÁÁÁÁÁÁ
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
1946 levél
Válasz 03.12.14. 20:51 #32
devastator
ZÁGRÁBBAN MOST ÉLJÜK MEG A POKLOT!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Too stubborn to die...
3167 levél
Válasz 03.12.14. 20:49 #31
'Tacker Takk'
Nem hiszem el!
Gyerüüüüüüünk!
oszt NYERJÜÜÜÜÜÜÜNK!!!

"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
5900 levél
Válasz 03.12.14. 20:49 #30
Dile
27-27

10 perc hosszabbítás...
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
678 levél
Válasz 03.12.14. 20:48 #29
Shaq
Bassza meg, ezt nem hiszem el! Így elb*szarintani egy meccset!
Only Easy Day was Yesterday!
3167 levél
Válasz 03.12.14. 20:43 #28
'Tacker Takk'
Nyerüüüüüüüüüüünkk!
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
7036 levél
Válasz 03.12.14. 20:27 #27
Aruns
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
678 levél
Válasz 03.12.14. 20:22 #26
Shaq
6-tal megyünk!!!!
Only Easy Day was Yesterday!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.