akkor megismétlem a kérdésemet, mert választ még nem kaptam
"az illető csak azt látja hogy én letiltottam, vagy a progi kijelzi neki az egyébként aktuális állapotomat is (nem érhető el/elérhető/nincs a gépnél/elfoglalt...) illetve látja-e a személyes üzimet, pontosabban azt ha változtatom a személyes üzimet? (gy.k.: ami a nevem mellett van
"