Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Soldier of Fortune II: Double Helix (Ismertető)Írd ide hozzászólásod:

5640 levél
02.06.25. 21:44
Dino
Hát, el kell szomorítanom mindenkit, Joker igen sokat játszik FPS-ekkel, és igenis ért a játékokhoz, már jóval a PC Dome előtt dolgozott játékmagazinnak... A leírt vélemény úgy alakult ki benne, hogy az első részhez képest többet várt a folytatástól.
Elismerem, lehet, hogy kicsit túlzottan negatívan lett beállítva a játék, de mint minden játékteszt, ez a cikkünk is szubjektív, nem az egész szerkesztőség véleményét tükrözi. Éppen ezért jó a fórum, mert itt mások véleménye is megismerhető. Viszont az "ez a cikk nem jó és nem fedi a valóságot" típusú megállapítások senkinek se segítenek, jó lenne, ha konkrétumokat mondanátok, hogy miért nem értetek egyet a cikkel.

KeFe: Nem azt kifogásolja, hogy nem tudta elsőre lelőni az ellenfelet, hanem azt, hogy ha közvetlen közelről valakibe beleeresztesz egy sorozatot, akkor az nem szokott vidáman lövöldözni tovább...

Aki tehát nem ért egyet a cikkel, annak azt javaslom, hogy vagy itt a fórumon írja le saját véleményét, vagy ha azt kerek egészbe formálva cikk formájában is szeretné publikálni, látogasson el az Olvasói cikkek oldalra.

Vissza