Egyszer-kétszer nekem is sikerült képet törölni, de az esetek nagy részében szintén csak frissített... mivel mappákat is akartam törölni, azt könnyű volt megoldani, mert annak elég azt beállítani, hogy senki ne lássa... így csak te látod képfeltöltésnél... Egy-egy képre sajnos nem lehet beállítani, de mappákhoz átmenetileg tökéletes...
Peti
