Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Háborús filmek és a valóságÍrd ide hozzászólásod:

16989 levél
09.10.04. 10:59
KisCsirkee
na hát ez azért nem igaz. Ott kell kezdeni, hogy az egész egy TELJESEN MÁS KULTÚRA. Olyat amit mi, soha a büdös életben nem fogunk megérteni. Olyan mint az arab, muzulmán kultúrák, amiket nyugati ember soha nem fog épp ésszel felfogni, maximum szörnyülködik rajta. Tény hogy elvetemülten látszimez az egész kamikáze-bushidó-harakiri dolog, de ez tényleg olyan, amit csak úgy érthetünk meg, ha oda születünk. A japánoknál is teljesen más a halál, mint nálunk, másképp mérlegelik és látják az életet és a halált. Naluk a halál dicsőséget hoz, a császárért meghalni a fény. SOHA nem fogjuk megérteni miért, de ettől még nem voltak agymosottak, és hülyék sem. Teljesen nem értek egyet, hogy miért ne lehetne emberként ábrázolni őket, de ajánlom neked a Levelek Ivo Dzsimáról c. filmet, bár ha így állsz hozzá, azon si csak szörnyülködni fogsz.

Kínásokhoz meg: Ki nem csinálta? A tény hogy a háborút a győztesek írják, miatt lehet, hogy csak ezeket a szörnyűségeket ismerjük. Az amerikaiak sem voltak könyörületesebbek, amikor elborult az agyuk. Ők is mészároltak, falvakat bombáztak agyon csak azért hogy elrettentsenek, hazsnáltak gyújtóbombát, sőt ledobták az atomot, ami mái napig az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűnnek számít, mégis szentként tekintenek magukra emiatt. Ha nem ők nyertek volna, ugyanúgy beszélnénk ilyenekről, csak ők lennének a szívtelen gonosz agymosottak, nem a japánok, vagy a németek. Elég nehéz elhinni, de a nyugati hadifogolytáborokban is elég magas volt a halálozási arány. Nem kaptak ők sem sokkal több törődést, és nem is adtak többet. Ilyen a háború.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111

Vissza