Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Durva Horrorfilmek(18+)Írd ide hozzászólásod:52925 levél
11.02.02. 23:49
Barthezz
Én most néztem meg, hú, hát ez elég durva volt és sokkoló... Kár a logikai bakikért, mert amúgy egy rohadt jó filmet lehetett volna ebből kihozni, ha picit jobban odafigyelnek a részletekre. Az első 15-20 perc egyébként zseniális volt, ott nagyon átjött a gyerek elvesztésének tragédiája.

A végével kapcsolatos felvetésedre a válasz:

SPOILER
Az adócsaló magára vállalta a gyilkosságot, hogy a házaspár azt higgye, jó embert kínoztak meg és lezárhassák magukban ezt a dolgot. A végén mutatták is, hogy az igazi gyilkos kapcsolta be a kocsi riasztóit, szal nem ő volt a pincében. A gyerek nevét pedig nyilván tőle hallotta a rabszállító kocsiban.

Jó csavar volt, bár sajnos én az "amnéziás" jelenetnél kitaláltam, hogy ketten voltak a rabszállítóban, aztán valóban így is lett. A csavar gyors vágásokkal, a kulcsjelenetek visszajátszásával és az aláfestő zenével való felvezetése miatt mondjuk le sem tagadhatná a film, hogy a Fűrész-stúdió műve ez is. : - )


Nos, amik viszont bosszantóak voltak, az az említett logikátlanságok, amik közül a legnagyobb az alábbi volt:

SPOILER
A gyilkos kiszabadítását egy az egyben a véletlenek összjátékára bízták (megállnak a rendőrök pihenni, mindketten isznak kávét, bent hagyják a slusszkulcsot, stb.), ami egy ilyen pontosan megtervezett, megismételhetetlen akciónál megengedhetetlen, ha biztosra akarnak menni. Mindemellett két ilyen töketlen zsaru sincs a világon, hogy ne vegyék észre, hogy egy kocsi órákon át követi őket, a benzinkutas jelenet se legyen gyanús nekik, slusszpoénként pedig egyszerre fussanak el szarni, miközben bent felejtik a slusszkulcsot... Szóval innentől sajnos elvesztette a film a realitással való kapcsolatát és pár hasonló hiba ezután is előfordult. Kár emiatt...

Vissza