Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

4338 levél
11.04.25. 13:55
Juraviel.Ihuan.Bedvin
davkar9, balays82

Szerintem (is) a sorozat marketingkampányának köszönhető, hogy megnőtt a kereslet a könyvek iránt, amit az Alexandra ki is fog használni, amíg tart a sorozat, biztos lesz utánnyomás.

Ez oda-vissza nekik és az HBO-nak is, a későbbi DVD eladások és majdani évadok tekintetében.

___________

Második rész

Nagyon tetszett, bár, ezt is gyorsnak éreztem, akár az elsőt. Jó pár dolog kimaradt, én főleg a rémfarkasok és a Stark-gyerekek, Havas Jon közötti kapcsolatot hiányoltam, főleg Jon Szelleme hiányzott fájóan a képernyőről.

Ezt remélem mihamarabb pótolják, mert a rémfarkasoknak jelentősége lesz.

Hiányoltam a holló-farkasálmot is, mert ez az egyik szereplő fontos történetvonala lesz.

A jelenet, mikor a gyerekek ügyéről ítél Robert, egyszerűen fantasztikus! Ned zaklatott arca, Sansának újabb villanásai voltak (a szégyenteljes, lesújtó arc, mikor hazudik, azután a zokogás).

Viszont a Joffreyt alakító színészgyerekről azt kell, hogy mondjam: remek! Tényleg hozza azt a megnyilvánulási módot, amit a könyvben is olvashattunk, és ez igaz Cerseire is (We have another wolf. - áááá).

Tyrion és Jon beszélgetése egy az egyben olyan mint a könyvben.

A gyorsaságra vonatkozóan: szerintem a készítők minél előbb le akarták tudni azt, ami a könyvben közel 250-300 oldal, azaz a felvezetést, és a műsoridő jelentős részét a Királyvárra akarták szánni, ahol az események a nézők számára is beindulnak majd.

Szóval én már várom a következő részt.

Vissza