Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az első képek a Rambo játékból [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:11057 levél
13.07.12. 08:30
Dark Archon
Ez a grafika, vazzeg... Egyébként óriási tévedés az FPS játék:

"Aki az eddig látott képek alapján arra gondolt, hogy egy akció-FPS lesz a Rambo: The Video Game, a tévedett. A fejlesztők ugyanis egy igen régi megoldáshoz nyúltak vissza, mely az on-rails nevet viseli. Ennek lényege, hogy hősünk mozgását nem mi irányítjuk, pusztán akkor nyúlhatunk a játékba, ha egy bizonyos pontra értünk. Aki ismeri a House of the Dead vagy más, a játéktermekben fénypisztollyal működő programot, az nagyjából képben van, milyen is lesz a végtermék.

A lényeg, hogy Rambo elindul, majd egy adott részhez érve fedezékbe bújik és innentől mi irányítjuk, mintegy FPS nézetben az akciót. Ha végeztünk, hősünk automatikusan feláll és megy tovább a kijelölt pontra. Természetesen közben is jelennek majd meg ellenfelek, illetve lesznek olyan részek, ahol különböző járműveken közlekedhetünk. Az egész egyébként olyan, mint a Time Crisist vegyítették volna a Call of Duty sorozattal.

A fedezékek ugyanakkor pillanatok alatt lerombolhatók, így nagyon meg kell gondolni, hogy mikor hol töltünk több időt. Azaz gyorsan végezni kell az ellenfelekkel, mert pillanatok alatt a túlvilágon találhatjuk magunkat. A fejlesztők elmondása szerint ez a játékmenet egyébként kemény kihívást jelent majd, a tesztjátékosok már az első pálya első szakaszán sem jutottak túl - ha a Call of Dutyban tanult stílust alkalmazták. (WTF?)

Rambo fegyverarzenálja a filmekből ismerős lesz, így a rengeteg puska és pisztoly mellett a klasszikus íj is kiemelt szerephez jut. Utóbbira egyébként különböző fejeket tehetünk, melyekkel robbanásokat idézhetünk elő, illetve a lopakodós részeken (mert ilyenek is lesznek, bár ennek megoldása még nem tiszta) altató lövedékekkel kábíthatjuk kel ellenfeleinket.

Aki látta a filmeket, az pontosan tudja, hogy Rambo az első filmben nem igen ölt, hanem inkább menekült. Nos, ezt a fejlesztők különböző QTE-elemekkel oldották meg, így a rendőrségről való menekülés során például nem a zsarukat, hanem az őrsöt pusztítjuk el, az embereket QTE-helyzetekben tesszük ártalmatlanná. De ez döntés kérdése, kiirthatunk mindenkit, ha úgy tartja kedvünk."
Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN

Vissza