Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» TERA: The Exiled Realm of ArboreaÍrd ide hozzászólásod:

16473 levél
13.08.20. 11:58
david139
Visszatértem ehhez a játékhoz, mert a Neverwinter hamar elég unalmas lett, és rengeteg a rossz tulajdonsága (a kis csőszerű nem egybefuggő területek miatt nem is érzem MMO-nak).

Az archeremet egyelőre hanyagolom, most kezdtem egy berserket, már lvl 20. Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, hisz szörnyen lassan ütöget, de valahogy mégis bejön, jó nézni a hatalmas criteket És persze ezerszer gyorsabb a haladás, mint a nyilaskával. (Később lehet nem így lesz)

A játékról: lehet, hogy volt némi optimalizálás, mert mintha szebben futna, mint régen. Questeléshez egyenesen ultra highra rakom, és 30-as átlag fps-t hozok. Instát még nem néztem, legutoljára ott még minimumon is gyengélkedett.
Ami viszont valami szörnyű, hogy a spawn time-ereket iszonyat letekerték, amint megölök egy mob csoportot EGYBŐL spawnolnak és egyből támadnak is! Ez rohadt szerencsétlen dolog egy escort questnél, mert egyszerűen nem lehet haladni. Volt egy villager mentős quest, 9 percen át egyhelyben álltam és daráltam a rámspawnoló mobokat (ez archerrel aligha ment volna), ezzel 20% szintet húzva, míg végül lejárt a quest Volt olyan quest, hogy 3 izét kellett megsemmisíteni, ott is amint megsemmisítettem, egyből visszaspawnolt, szóval nem is kellett többet keresgélnem. Nem értem ezt mért csinálták.
Ami még nem jó, hogy minden tele lett pk-sokkal. Múltkor elvétve láttam 1-1 magas szintű playert, most minden város előtt ott csücsülnek 4-5-en, gondolom elfogyott nekik a content.

Összességében azért még mindig ezerszer jobb, mint a Newerwinter (vagy a lotro).
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!

Vissza