Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mafia IIIÍrd ide hozzászólásod:416 levél
16.10.20. 21:44
TBone142
Az ott maradt ellenfelek mindig ott lesznek, szóval ja, nem érdemes velük vacakolni. Cassandra-nak kb. minden második mondata az, hogy tisztítsd meg a várost/kerületet/akármit és add az embereinek.

Azok kis mellékküldik és igen, lojalitást adnak, amit fogalmam sincs, hol lehet megnézni, de gondolom az assets-menüben. Ezek is úgy működnek majdnem, mint a racket-miniküldik: megcsinálsz egyet-kettőt, és addig nem ad újat, amíg nincs új kerülete. Ha mindhárom bossnak 3 kerületet adsz, akkor az összeset meg lehet csinálni amúgy. A lojalitáson kívül achievement, meg pár sor extra párbeszéd (kis háttérsztori) a jutalom. Meg nálam egy glitch: minden boss utolsó küldije után az átvezető alatt 2 modell volt belőle.
A lojalitást Vito-val gondolom úgy érted el, hogy adtál neki elég cuccot, mert én Cassandra-nak adtam az első végigjátszásomkor először a dolgokat, és az övét kaptam meg szintén mellékküldi nélkül.

Én azt sajnáltam amúgy, hogy a beszállítós küldikhez tartozó NPC-kkel csak 2 beszélgetés volt. Elég erdekes karakterek ahhoz, hogy kicsit jobban kibontsák őket is.

Vissza