Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Csajozás!!!:) - csajok és pasikÍrd ide hozzászólásod:

13290 levél
17.07.11. 11:33
McCl@ne
Így van, szó sem lehet semmiféle nem engedésről. Abban a pillanatban halott ügy az egész, ez nem kérdés. A "ha tiltással nevelsz, hazudni tanítasz" egy elég erős mondás, nehéz vitatkozni vele.

LM: Nem értem a többesszámot, amit használsz, én nem mondtam, hogy tiltson bármit, vagy szakítson, vagy bármi szélsőségeset csináljon. Az ilyenkor jellemző forgatókönyvre is csak azért hívtam fel a figyelmét, mert szerintem kurva ijesztő, hogy az emberek ennyire egyértelmű "számokkal" nem foglalkozva ismételgetnek nem működő mintákat, és itt főleg a házasságra gondolok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne házasodjanak az emberek, hanem azt, hogy valamit nem ártana újratervezni, mert nagyon egyértelműen látszik, hogy nem működik a rendszer.

Ezzel a kijelentéssel lehet hadakozni, de ez nem az én véleményem, hanem a fasz tudja, a KSH mérése, vagy valamelyiké. Számok, nem érzelmi alapon óbégatás. Az "idősebb csávó fiatal nője egyetemre megy" képlet meg bizonyára nem reménytelen, erre pl. én is jó példa vagyok, zökkenőmentesen vett akadály volt (igaz, bejárós volt a barátnőm, nem koleszos, de nem is vágyott túlzottan a bulikba, sőt, sokszor én győzködtem, hogy menjen már el néhányra), de ettől még a nagy átlag nem ezt mutatja, nem árt felkészülni. A gyakran ismétlődő minták nem jókedvükben következnek be folyton.
Respect is not given. It's taken.

Vissza