Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Divinity: Original Sin 2Írd ide hozzászólásod:

9883 levél
19.01.16. 22:14
davkar9
Átmentem én is a névtelen szigetre.

Húha, volt itt minden! Barlangi törp quest előtt még északon rohangáltam. Gyíknak segítettem, át is küldött az említett emelvényes csatára. Előtte még északabbra mentem. Volt ott 2 csata, a farkasóriásmegaszörny és a banya, mindkettő elpicsázott. Banyát teljesen passzoltam, kutyához később visszajöttem.

Törp részleg lezárása után a pit helyett délre fordultam az úton, rykerhez. Jót röhögtem, itt is egy kész pálya bújt el... Szukkubusznak utána kellett néznem. Egyszer már elindultam abba az irányba teleportálgatással, csak az ide-oda cikázással végül a pitnél lyukadtam ki. Meglett végül (a feladat boss még easyn is izzasztó volt) a 3. pontom. Szintben is jól álltam, gear is rendben volt, újra nekiláttam az emelvényes feladatnak. Útközben mentettem civileket is. Legutóbbi alkalom óta 2 szintlépés és egy csapat respec alatt bővítettem a repertoárt szóval sokkal lazábban ment. Másfél bless kellett így is a tüzekre és vagy két kör gyógyítást is rászórtam a hülye npcre, de végül meglett. Magisterek is segítettek egy keveset, mondjuk szerencsétlenek végiggyalogoltak az átkozott tűzön mikor elfogytak a fosszörnyek, csak rájuk kellett fújni egyet és eldőltek.

Kikötőben megszenvedtem megint a csatával. Nevesített npc volt a fogoly ezért próbáltam életben tartani, de a köcsög magi hp összekötős spellje miatt elég nehéz volt. Shriekkel nagy szerencsém volt előtte. Nem dobtam ki a draines tyrant helmetet az elejéről (igaz már csak 1 charge volt benne, mint kiderült - démon meglepi) ezért el tudtam jutni az épületig.

Ezen a ponton volt egy apró "hiba", folytattam a füküldit. Megjött a source vampirism skill, csak mivel 3 pontos voltam már ezért a többi trainert lezárnak tekintette a napló. Nem volt gond, mert adott még mindenki xp-t, de befejezéskor az adott bejegyzések nem frissültek már. Főküldiről mentem a pites barlangba, na ez egy jó kis lore/sztori haladás volt. Az is tetszett, hogy korábban már voltak utalások beszélgetésekben/könyvekben és bár a meglepetés nagy része odalett, a kapcsolódások viszont bejöttek.

Innen már csak az északi sziget volt hátra. Roppant hangulatos terület! Xp éhség és a felfedezés eléggé megkötötte a kezem a döntések szempontjából. Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnának a későbbi események ha a helyi főküldi után egyből tovább is állunk.
Simple. Eternal. Beige.

Vissza