Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Frank Herbert's DuneÍrd ide hozzászólásod:564 levél
01.08.25. 18:54
skorpio7
2.
Irányítás :
NYILAK - mozgás előre , hátra , balra , jobbra .
SHIFT - futás .
CTRL - vágás ( kés ) , tüzelés ( pisztoly ) .

( Itt nem árt tudnod , ha megfelelő távolságban vagy az ellenféltől a késsel , akkor a jobb alsó sarokban egy felirat jelzi ezt és neked csak a CTRL-t kell megnyomnod .Egy kis animáció keretében végzi ki ellenfelét a hősünk .Én 3 féle módját láttam ennek , attól függően , hogy elölről , hátulról , oldalról támadod-e meg . )

TAB - fegyverváltás ( csak kés és pisztoly van a demóban ) .
ALT - pisztollyal való célzás .

( Ha célzótávolságon belül van az ellenfél , akkor egy kis pajzs jelenik meg a feje felett .Nyomd folyamatosan az ALT-ot , ami automatikusan rácéloz , te pedig minden másodpercben ( ne folyamatosan nyomd !!! ) nyomd meg a CTRL-t , amivel kilősz egy lövedéket .Általában 6 végez is egy ellenféllel .Mivel csak 100 lövedéked van , ezért az elején használd a késed .)

SPACE - csinálni ( ajtónyitás , karelfordítás , mászás létrán , stb ... )
W - ha folyamatosan nyomod , akkor ráközelítesz vele a karakteredre .Először nem tudtam , hogy mire jó ez , de a nyilakkal fordíthatod így a kamerát szabadon ( amivel felfelé , lefelé szabadon nézhetsz ) és a második feladatban le tudod így olvasni a fűszergyűjtű belső monitoráról az öt vésznyitó ábrát , amivel ki tudsz menekülni a gépezetből .

G - istenmód .Örök életerő , de ha megnyomod mégegyszer , akkor kikapcsolod .
BACKSPACE - a játék közben megnyomva behozza a menüt .
K - kétszer lenyomod és kilépsz a játékból .

Néhány érdekesebb gomb . :

M - szerintem itt láthatjuk , hogy miként is működik a program .Nem rossz mi !?!
A - szabad kameranézet .Ha ezután használod a PgUp , PgDn , Numpad-8 , Np-4 , Np-6 , Np-2 billentyűket , akkor igencsak érdekes dolgokat láthatsz !

Vissza