Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Suikoden & Xenogears



Írd ide hozzászólásod:



4851 levél
05.01.19. 00:08
Yuber
Hát akkor jöjjön a Sui 4 rövid értékelésem, jobban mondva első benyomás.

Igaz az intro nem annyira hangulatos mint a 3. résznek, ami nálam a top, de elég kellemes zene szól alatta, ami miatt még biztos megnézem párszor.
Grafikában tényleg nincs az élmezőnyben, elnagyoltak, üresek a terepek. Viszont a karakterek nagyon realisztikusak, szinkronjaik jól meg lettek választva.
Nagyon sok elem az első részből jött át, ennek örültem, példáúl a loading képernyő, vagy a csata zene és a fanfare. És már találkoztam egy ismerős mini játékkal, a kockázással, itt is nagyon jó lett.

Főhőssel nem vagyok megelégedve, itt is "néma", az első két részben annyira nem volt zavaró, de itt ez különösen, csak bólogat, áll mint egy értelmi fogyatékos. Én főhősnek Snowe-t tekintem, bár nem tudom mikor válnak el útjaink.

Sztori még nem indúlt be igazán, gondolom majd ha megkapja a főhős az Igaz Rúnáját. Meg kíváncsi vagyok az ismerős karakterekre, Jeane, Viki...

Harc nem rossz, kicsit sűrüek, meg nem bánnám ha 6-an lennénk... ja és a varázslatok animációja nagyon gyengék, nemtudom hogy lehetett ennyire elrontani, idáig jól meg voltak csinálva.

Egyelőre ennyi, Sui feeling azért megvan, ez a lényeg.
"Sometimes justice is just a word, but sometimes justice is also three feet of sharp steel smashing in your face."

Vissza