Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Star Wars IIIÍrd ide hozzászólásod:

4200 levél
05.05.25. 10:25
gothmog
No, neked azért válaszolok.

1. "Lehet hogy a SW filmbe nem volt elég hogy a 2 órájába kellô mennyiségû erkölcsi mementót beletömjenek viszont akkor tuti hogy elrontotta volna mert az egy film, ami mellékesen rendkívüli módon meg van csinálva."
Ezek alapján, szerinted, ha egy filmben vannak magvas gondolatok, akkor az szar, elrontják vele az egészet? Tehát a filmeknek csak a látványról kellene szólniuk, amihez max. felszínes tartalom társulhat?

2. "Mellékesen lehet hogy tele van hasznos és bölcs dolgokkal de minden más téren elavúlt, szar és hibás. Vannak benne bôven negatívumok de valószínûleg a készítôi inkább a szellemi szintre élezték ki a játékot, valószínû hogy máshoz nem igazán értettek."
Mitől elavúlt a játék (itt a KotOR két részére gondolok; az SW-s stratégiai játékokat és fps-eket nemigen ismerem)? Max. a grafikájától, meg a hanghatásaitól lehet.
Mitől szar? A színvonalas történetétől? Vagy attól, hogy több dolgot meg lehet tudni a jedik kódexéről, gondolkodásmódjáról, vagy a sithek történetéről és eredetéről? Ja persze, persze: erről csak és kizárólag George Lucas-nak van joga írni! Padavan óta tudjuk, hogy bárki más teszi ezt, abból csak szar sülhet ki. Mondjuk abban igaza van padavannak, hogy a Zahn regények és az egyéb bugyuta könyvsorozatok tényleg nem érik el az eredeti trilógia színvonalát. Sőt, meg sem közelítik. És azt is elfogadom, hogy neki csak a George Lucas alkotások jelentik az SW-t. De könyörgöm, leszarozni élből azt, ami nem "közvetlen Lucas szellemi termék", anélkül, hogy venné a fáradtságot, hogy legalább közepes felületességgel belemélyedjen, és leostobázni azokat, akiknek viszont mégis tetszik az az adott alkotás, nem vall túl sok értelemre.
És végül: miért baj, hogy szellemi szintre élezik ki? Erre hadd ne reagáljak már!
Endure. In enduring, grow strong.

Vissza