Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Call of Cthulhu csak 2002-ben

Késik a Call of Cthulhu című horror játék.

2001.04.11. 19:08 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Fishtank Interactive bejelentette, hogy H.P. Lovecraft művei alapján készülő horror játékuk a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth csak 2002 első negyedévében borzolja majd az idegeket. A történet 1920-ba kalauzolja a játékost, aki miután, hogy Jack Walters felfedte a csendes kis halászváros Innsmouth titkát, miszerint egy Cthulhu nevű ősi istenség telepatikus álmok segítségével befolyásolja az ott lakókat, az oda induló négy nyomozó valamelyikét fogja irányítani.
A játéknak nem lesz kezelőfelülete. Ha a játékos meg akarja tudni az egészségi állapotát akkor le kell néznie a karakter testére, ha meg akarja tudni a lőszer mennyiségét ki kell nyitnia a fegyver tárját és megszámolni a lőszert. Az egész játékot ez a fajta realizmus jellemzi majd. A hangok és a helyszínek mind egy lidércnyomásra emlékeztetnek majd. A grafikai megvalósítás olyan lesz mint egy fénykép.
Természetesen a már elmaradhatatlan többjátékos rész is megtalálható lesz. Játszhatják max. 4-en egymást segítve, vagy többen is egymást gyilkolva, ahol megidézhetnek ősi szörnyeket és nagy erejű varázslatokat is majd. ■

hozzászólások (2)

Demeter
Demeter 2001.04.11. 22:15
Nagyon várom már ezt progit mert ha hinni lehet a szóbeszédnek akkor igencsak ígéretes darabbal bővülhet a '' kollekció ''. Emlékszem még annó mikor legelőször olvastam H.P.-től egy novellát olyan mély benyomást tett rám a mondanivalója, hogy a mai napíg nam tudok szakadni tőle. Azóta már igen sok könyvét illetve novelláját olvastam és meg kell, hogy mondjam sohasem csalódtam benne akár csak egy pillanatra sem! Lovecraft valamiféle olyan istenadta tehetséggel ( vagy lehet, hogy nem is erről van szó? ) bírt amely nagyon de nagyon sokakat csodálatra késztetett.
Ezért remélem, hogy ez a '' mű '' méltó megkoronázása lesz majd a Cthulhu mítosznak.
zoleeca
zoleeca 2001.05.17. 11:12
Szerintem akarmilyen jol fog sikerulni a Game sohasem fogja meg csak meg sem kozeliteni azt a hangulatot amit sok hozzam hasonlo H.P.Lowecraft rajongo erez amikor az iro muveit olvassa.Szerintem az egyetlen dolog ami kozel jarhat ehhez a szerepjatek.
Errol ennyit.
további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!