Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Sikeres volt az EA, mint első szigetes

2006.08.18. 21:50 | Madrac | kategória: Egyéb

Sikeresen debütált az Electronic Arts az idei Szigeten, hiszen a HP-val közösen felállított sátor a fesztivál hét napja során több mint 6000 szigetlakó számára nyújtott remek szórakozást. Az EA egy nagy színpadi kivetítővel, két PC-vel és 20 játékállvánnyal vonult fel, amelyeken a Need for Speed Most Wanted, a FIFA 2006 World Cup és a The Sims 2 játékokat próbálhatta ki a Sziget látogatóközönsége.
A koncertek között és alatt, ottalvók és hazajárók, magyarok és külföldiek, szakadtak és elegánsak, hippik, rasztások, rockerek, rapperek, hip-hop arcok és zenei mindenevők egyaránt szép számban megfordultak a játékállványok körül, főként a tizen- és huszonévesek köréből. Míg a fiúk a Need for Speed Most Wanted-dal vívtak őrült utcai csatákat és a FIFA 06 World Cup játékban mérkőztek meg kedvenc csapatuk színeiben, addig barátnőik is el tudták magukat foglalni az EA-HP sátorban, hiszen a The Sims 2 varázslatos világában nevelhették maguk alkotta virtuális családjukat.
A sátor VIP részlegében is zajlott az élet, ahol mindennapos vendég volt Para-Kovács Imre és Novák Péter a Rádió Café képviseletében, de a helyszínre látogatott Zimány Linda, a Miss Balaton győztese is a szépségverseny többi résztvevőjével együtt, hogy játsszanak egy jót az EA játékaival. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Sikeres volt az EA, mint első szigetes
Sikeres volt az EA, mint első szigetesSikeres volt az EA, mint első szigetes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló